Individueel: data en prijzen
Je bent hartelijk welkom om een afspraak te maken voor onze Individuele Sessies, Transmissies en Consulten door Barbara Borecka in de natuur bij Utrecht, online of op afstand. Je kunt ook een individuele sessie op locatie boeken: in Centrum de Linde, Bilthoven of in Château St. Gerlach****, Houthem (Limburg).

Onderstaande data zijn beschikbaar voor Individuele Licht- en Energie-Transmissies (ook in de natuur, online of op afstand), Consulten en coaching (ook in de natuur, online of op afstand), Geldconsulten (ook in de natuur, online of op afstand), Relatieconsulten (ook in de natuur, online of nu alleen op afstand), de Energetisering van gebouwen (op afstand) en vervolg blokken van Awakening Your Light Body (ook in de natuur of online).
 • januari 2021
  18, 19, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 30, 31
 • februari 2021
  4, 6, 7, 9, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 27
 • maart 2021
  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 30, 31
Tijden:
"middag": alleen sessies mogelijk om 14:00, 14:30, 15:00, 15:30, 16:00, 16:30, 17:00 en 17:30 uur.
"avond": alleen sessies mogelijk om 18:00, 18:30, 19:00, 19:30 of 20:00 uur.
Waar geen "middag" of "avond" staat vermeld, zijn al deze tijden (in de middag of avond) mogelijk.
Alle individuele sessies zijn op afspraak, te maken per e-mail: welkom@schoolvooradelaars.nl.Prijzen

Licht en Energietransmissies en Geldconsulten
Zowel Individuele Energietransmissies als Geldconsulten op locatie duren twee uur (sessies online kun je al vanaf 30 minuten boeken, de consulten in de natuur, bv tijdens wandeling: vanaf 1 uur):
 • Centrum de Linde, Bilthoven: in aparte kamer: 200 euro
 • Chateau St Gerlach (4 sterren), Limburg: in aparte kamer: 450 euro (aantal geselecteerde dagen: 300 euro).
 • De Roos, Amsterdam: in aparte zaal: 300 euro. De sessies in Amsterdam gaan voorlopig niet door vanwegen de corona situatie.
 • Amstel Hotel (5 sterren), Amsterdam in de publieke ruimtes, zoals lounge, cafe of bar: 350 euro. De sessies in Amsterdam gaan voorlopig niet door vanwegen de corona situatie.
Deze prijzen zijn inclusief thuiswerk-materiaal ter waarde van ongeveer 20 euro dat je meekrijgt aan het eind van je sessie (behalve Individuele consulten/coaching in het Amstel Hotel: dat is inclusief niet alkocholische drankjes en gebak) .
Op onze omzet wordt gebruik gemaakt van de KOR en derhalve is er vrijstelling voor het heffen van BTW.

Het bedoelde thuiswerk-materiaal kan bestaan uit alle producten uit onze webwinkel - zoals audio-albums, kristallen, kristallen-elixers, boeken, readers, voedingssupplementen volgens de Chinese Regeneratiefilosofie, grondingsstokjes enzovoort.

Je hebt het meest aan een transmissie of consult, als je er daarna thuis verder mee aan de slag gaat - en dan met de meest geschikte materialen. Barbara kiest daarom die producten voor je uit die zij, voor dat moment, het meest geschikt vindt. Ze overlegt daarover met jou, zodat je naar huis gaat met producten waarmee je zelf ook graag wil werken.

Bij Individuele Energietransmissies en Geldconsulten maakt Barbara geluidsopnamen, zodat je alles wat ze uitlegt en adviseert, thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen ook (als mp3 of desgewenst op cd) onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal.

Transmissies op afstand
Barbara (en vaak een assistent) transmitten op afstand hoge energie naar je. Kosten: 100 euro per uur (minimaal 30 minuten).
Je krijgt een (audio)verslag per mail opgestuurd en een audio-album naar keuze voor iedere 30 minuten transmissie. Op onze omzet wordt gebruik gemaakt van de KOR en derhalve is er vrijstelling voor het heffen van BTW.

Op afstand: Consult of Geld consult
Barbara staat je te woord per telefoon, skype, facetime of google meet: op afspraak. Duur is minimaal 30 minuten.
Kosten: 100 euro per uur (50 euro voor 30 minuten). Je krijgt 1 audio-album naar keuze voor iedere 30 minuten en de opname van dat wat Barbara zei.
Op onze omzet wordt gebruik gemaakt van de KOR en derhalve is er vrijstelling voor het heffen van BTW.

Transmissies op afstand door een groep van Lichtwerkers
In deze transmissie word het Licht versterkt en vermenigvuldigd door een groep van (meestal drie) geavanceerde Lichtwerkers: Wim, Elisa en Lidia die samen met Barbara transmitten op afstand hoge energie naar jouzelf, je huis, je bedrijf, je creatie, een aspect van je leven of je project. Kosten: 200 euro per uur (minimaal 30 minuten),
Je krijgt een (audio)verslag per mail opgestuurd en twee audio-albums naar keuze voor iedere 30 minuten transmissie.
Op onze omzet wordt gebruik gemaakt van de KOR en derhalve is er vrijstelling voor het heffen van BTW.

Energetisch reiniging en energetisering van gebouwen
Kijk hier voor nadere info en prijzen.

Annuleringsmogelijkheden De annulerings mogelijkheden zijn aangepast voor de Corona situatie. Lees de precieze regeling in onze Algemene Voorwaarden voor Individuele Sessies.

Locaties

Individuele Transmissies en Geldconsulten vinden plaats in:
 • Utrecht, sessies van minimaal 2 uur: Centrum de Linde, Bilthoven. Makkelijk bereikbaar met de auto (gratis parkeren), de bus of de trein (15 minuten lopen van station Bilthoven).
 • Zuid-Limburg, in onze huis-suite van viersterrenhotel Château St. Gerlach (bij Valkenburg). Sessies zijn hier mogelijk in de middag of avond (op geselecteerde dagen met korting).
 • Amsterdam, in Centrum de Roos, P.C. Hooftstraat 183. Sessies in Amsterdam gaan voorlopig niet door vanwege de corona situatie.Voor nadere informatie en afspraken: welkom@schoolvooradelaars.nl
Volgen van individuele sessies en sessies op afstand geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.
Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden voor Individuele Sessies.


+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+