Barbara Borecka
Barbara Borecka, transmitter van het Licht, spirituele leraar, life coach, liefde/relatie coach en healer sinds 1997. Auteur van vijf bijzondere, diepgaande boeken (samen met Rene Argonijt geschreven, Uitgeverij Hajefa): Geboorte

Barbara Borecka is geboren tijdens een bijzondere triple conjunctie van Pluto, Uranus en Mars, in het sterrenbeeld Maagd, en een conjunctie van Venus en Mercurius, in Weegschaal.
Zij kwam ter wereld en groeide op in de omgeving van het belangrijkste Poolse klooster, Jasna Góra (de Heldere Berg) in Czestochowa. Dit is een grote energetische krachtplaats, waar door de eeuwen heen vele wonderen geschieden.

Jeugd

Barbara groeide op in een spiritueel begaafde, maar turbulente familie. Vanaf haar vroegste kindertijd zong ze solo in de kerk. Ze las heel veel boeken, blonk uit op school, maar trok toch het liefst met haar hond Mikado door de uitgestrekte velden en bossen rond haar woonplaats. Barbara leerde als tiener sportief schieten en zeilen. Haar grote droom was toen om kapitein op zee te worden.

Studietijd

Barbara studeerde fysische oceanograafie in Gdańsk, waar ze de bevrijdingsbeweging Solidarność steunde.

Voor haar studie deed Barbara vaak metingen op de Oostzee. Daarnaast was ze ook als zeilinstructeur op zee te vinden. Barbara studeerde verder zang aan het conservatorium, reed paard, deed aan karate en danste vaak en lang in de disco's van Gdańsk, waar Westerse popmuziek werd gedraaid.
Na haar studie werkte Barbara in drie landen als wetenschapper en informaticus.

Ontwaking

In 1990 kwam Barbara naar Nederland, waar haar leven al snel een nieuwe wending kreeg door een chronische ziekte. Dat bracht haar in zekere zin "terug" op het spirituele pad. Zij is zich gaan richten op het werken met Licht, energie, transmissie en bewustwording - wat haar heeft genezen. Zodoende heeft Barbara een prachtige, diepgaande transformatie beleefd en in licht- en energiewerk een nieuwe passie gevonden.

Voordat Barbara spiritueel trainer en healer werd, heeft ze een even uitgebreid en intensief als schitterend en vervullend spiritueel opleidingstraject afgelegd, waarover hier meer.

Methodieken en boeken

Zodra Barbara kennismaakte met een levensbeschouwelijk inzicht of methodiek, ging ze er zelf mee aan de slag en gaf er haar eigen draai aan, daarin gesteund door haar Gidsen. Daardoor begon ze relatief snel eigen methodieken te channelen en door te ontwikkelen.
Dit heeft sinds 2007 geleid tot de uitgave van diverse boeken, waarover hier meer.

School voor Adelaars

In 2000 richtte Barbara de "School voor Adelaars" op, in het kader waarvan ze cursussen, workshops, coachings, presentaties, lezingen, healings, energietransmissies en energetiseringen (van mensen en gebouwen) is gaan geven.

De Adelaar vertegenwoordigt de kracht van de Grote Geest,
de verbinding met het Goddelijke,
de vrijheid van de lucht en de vreugde van je hart!

Nu, met jaren ervaring op zak, is Barbara een krachtige ervaren en stabiele transmitter (uitzender) van Hoge Energie. Zij werkt Licht, kristallen, hogere bewustzijnstoestanden en haar Ziel, Monade, Engelen en Gidsen.
Barbara is speciaal verbonden met Adelaars en Eenhoorns (sinds kindertijd), Verlichte Gidsen, Engelen, Devas en Licht Meesters, de Planetaire Logos, de Solaire Logos, de Hofer Wil en Sterrenlicht.

Klanten

Tot Barbara haar klantenkring behoren onder andere organisaties zoals Stichting Milieubewustzijn, Stichting De Roos Amsterdam, Centrum Djoj Rotterdam, Stichting Onkruid, Ronde Tafel, Vrouwencirkel, Stichting STEP etc.
Met haar helderheid en scherpzinnigheid adviseert Barbara ook ondernemers en (ideële) organisaties.

Barbara: "Mensen die naar mij toekomen, hebben meestal behoefte aan versnelde groei of energieën die voor hen onbekend zijn. Die kunnen ze bij mij vinden omdat ik al zoveel jaren hoge energie channel, transmit en opbouw, vele inwijdingen heb gehad en ook omdat ik met hoge frequenties naar de aarde ben gekomen. Ik kan mensen ervaringen en energieŽn aanreiken die hen onbekend zijn of die ze zelf niet kunnen bereiken, ontvangen of waarnemen.
De meeste mensen zijn zich niet bewust van de goede frequenties om zich heen en zijn daarom niet gewend om daarmee te resoneren. Vaak hebben mensen overtuigingen die hen in de weg zitten of weten ze niet goed wat wel en niet veilig is. En als je dat niet weet, is inderdaad ook niet alles even veilig.
Veel mensen die mij opzoeken, willen hun bewustzijn uitbouwen; door de mist heen breken. Velen willen leren om hun paranormale vaardigheden te ontwikkelen, die neer te zetten op aarde en in te passen in hun leven. Sommige mensen zijn zichzelf kwijt en komen daarom bij mij terecht. Anderen komen naar mij toe omdat ze voelen dat het leven méér voor hen in petto heeft dan het niveau dat ze hebben bereikt."+

+

+

+

+

+

+

+

+

+
Barbara reist veel en graag en het liefst naar energie-kracht-plekken en zonnige bestemmingen aan zee.

Hier vind je nog meer foto's van haar avonturen op onze wondervolle planeet.