Individuele Licht- en Energie-Transmissie

Jij bent een Groots en Schitterend Wezen
op de perfecte plaats, op het perfecte moment,
je perfect aan het ontvouwen.
Het Universum aanbidt je, want het kent je diepste intenties.
Ontspan in je natuurlijke goede gevoel. Alles gaat goed.


Abraham-Hicks


Tijdens een Individuele Licht- en Energie-Transmissie houden we een korte gespreek aan het begin (eventueel tijdens het wandelen in het natuur) en daarna ga je ontspannen liggen of zitten. Terwijl je ligt, word je behandeld door Barbara.
Zij begint met pendelen, om de energie in je lichaam, emoties, denken en aura te herstellen. Daarna opent ze kanalen waarlangs Goddelijk Licht jou kan bereiken. Vervolgens transmit Barbara dit Goddelijke Licht naar jouw energiesysteem.

Dit Licht draagt Hoog Bewustzijn, Liefde en Helderheid in zich. Het kan opluchting, healing, vergeving, vitalisering, openheid en expansie brengen; een aangenaam stromend gevoel waar vroeger blokkades zaten; diepe vrede, harmonie, kracht en vreugde. Je stralendheid wordt gestimuleerd. Je kunt je beschermd, gezegend, gekoesterd en gedragen gaan voelen. Je kunt heel licht worden of juist heel zwaar - als gronding optreedt.

Je energiecentra en energielichamen expanderen en komen in prachtige harmonie. Je energie wordt op een hogere en fijnere vibratie gebracht. Dat heeft een energetiserende, reinigende, verhelderende en harmoniserende werking. Er kunnen verschillende effecten optreden, zoals beelden, inzichten, healing, gronding, andere bewustzijnstoestand, verlichting of hoge gevoelens van innerlijke vrede, vreugde of liefde.

Transmissie en resonantie

Terwijl het Hoge Licht van het Goddelijke naar je toe stroomt, ondersteunt Barbara de harmonieuze opname en integratie ervan in je energieveld. Barbara "leest" de energie en de interactie tussen het Licht en jouw veld, waardoor ze speciaal op jou afgestemde energiepatronen naar je kan sturen. Soms zingt ze daarbij zachte, helende klanken. Ondertussen kun jij genieten van de prachtige, verheven, fijne energiestroom in je en om je heen.

Barbara werkt met transmissie en resonantie, ook wel "genezing door trilling" genoemd. Ze maakt daarbij gebruik van vele kristallen en haar pendel, tingshas en aurasoma. Transmissie-en-resonantie brengt je energie op een hoger trillingsniveau, waardoor je meer contact maakt met je kern, je Hoge Zelf, je Gidsen, je Ziel en je eigen, ware levensenergie.

In zijn boek Her-inneren, Een Handboek voor Menselijke Evolutie zegt Steve Rother het volgende over "genezing door trilling":

    Vele soorten genezing door trilling zullen vaste voet krijgen in het bewustzijn op Aarde. Wij willen jullie aanmoedigen om deze methoden op te zoeken en ze nu te gebruiken om in evenwicht te blijven [...] Er bestaat een trillingssignatuur voor iedere kwaal of ziekte die in het lichaam kan voorkomen. Het introduceren van een harmonieuze trilling kan de ziekte uitroeien omdat het niet mogelijk is dat twee trillingen dezelfde tijd en ruimte innemen [...] Ieder lichaam heeft een algehele trillingssignatuur, welke een verzameling is van al de individuele delen. Door te leren deze signatuur te lezen en te veranderen, kun je veilige en eenvoudige veranderingen in het lichaam aanbrengen. Dit is een van de gebieden waarop je de komende tijd veel vooruitgang zal zien, omdat het een natuurlijke manier is om het lichaam te helpen.

Ruimte voor vragen, ruimte voor antwoorden

Na afloop van de transmissie zelf, kunnen je nog overgebleven vragen stellen. De meeste mensen hebben dan minder vragen en minder behoefte om te praten dan aan het begin van de sessie: de transmissie maakt vele dingen helder, lost blokkades en illusies op en brengt stroming. Dat maakt het gesprek na de transmissie meestal moeiteloos, helder, kort, efficient, prettig en licht!

Mede door de steun van je Gidsen, Lichtmeesters en het Licht in het algemeen, kun je tijdens een individuele sessie antwoorden ontvangen die direct afkomstig zijn van je Ziel of andere hoge Lichtwezens. Mede door hun steun, ben je meer open om deze antwoorden te horen, te ontvangen en te integreren in je leven.

Verder helpt Barbara je meer helderheid te krijgen en tot de essentie te komen. Zij richt je energie op je hoogste goed. Zo word je geopend voor nieuwe mogelijkheden, oplossingen en hogere manieren om met je leven om te gaan.
Je aandacht en je energie wordt meer gericht op wat je wilt en hoopt en op het beste, meest positieve in jou en hier op Aarde. Je maakt op veel manieren - ook in je denken en voelen - contact met die dingen die je "voeden". Liefde en steun omringen je!

Geluidsopnamen

Barbara maakt geluidsopnamen van alles wat ze uitlegt en adviseert, zodat je dit thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen - als mp3 of desgewenst op cd - onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal.
Barbara kan ook een stukje van de energietransmissie voor je opnemen. Je hoort dan niet veel meer dan de speciale, gechannelde achtergrondmuziek die Barbara gebruikt tijdens de transmissies, maar veel meditatief-geavanceerde of hooggevoelige mensen kunnen daarnaast de getransmitte energie terugvoelen bij het beluisteren van de opnamen - en zo hun sessie thuis nog eens (gedeeltelijk) "herbeleven".Geert Kimpen heeft een verslag geschreven van de individuele Licht en Energie Transmissie die hij van mij ontving. Het is nog altijd een leuk verhaal om te lezen.


Transmissies op afstand

Verder is een Licht- en Energie-Transmissie op afstand mogelijk, minimaal voor 30 minuten per keer. Barbara transmit dan van afstand Hoog Licht naar je (of je relatie, huis, bedrijf, project, creatie etc), waarbij ze (meestal) wordt vaak geassisteerd door een assistent. Met zijn drieën vormen jullie een krachtige, heilzame energie-driehoek.
Het enige wat Barbara hiervoor van je nodig heeft, is een foto van je.

Na afloop van de transmissie-op-afstand krijg je opgestuurd (bv per mail): een gechannelde (audio) boodschap met een verslag van wat Barbara bij je heeft waargenomen en adviezen voor de toekomst.

Ook bij de transmissie-op-afstand is huiswerkmateriaal inbegrepen: bij iedere 30 minuten transmissie krijg je een audio-album uit onze webwinkel cadeau. Deze mag je vrij kiezen.

Transmissies op afstand door een groep van Lichtwerkers

In deze transmissie word het Licht versterkt en vermenigvuldigd door een groep van (meestal 3) geavanceerde Lichwerkers die samen met Barbara transmitten naar jou, of jouw huis, of jouw bedrijf, of jouw creatie, of een aspect van je leven of jouw project etc.
Minimaal voor 30 minuten. Je krijgt een verslag (meestal per mail) opgestuurd en een audio-album naar keuze voor iedere 30 minuten transmissie.

Zie ook Individuele Consult, Relatie-consult en Geld-consult.Alle individuele transmissies zijn op afspraak.
Een overzicht van beschikbare data staat op een aparte pagina.
Actuele prijzen vind je daar ook.


vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl