Relatie Consult of Coaching
Barbara geeft - al vele jaren - individuele consulten en coaching, vele over relaties. Barbara heeft ook vele cursussen en workshops over relaties gegeven, zie Soulmate en ook prachtig boek erover geschreven: 'Liefde en Vrijheid Zelfliefde - Zielsverwanten - Liefdesrelaties'.
Ze concentreert zich tijdens zo'n consult op jouw relatie-energie en relatie-issues. Barbara transmit energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op grotere energiestromen - en dus ook grotere liefdestromen.

Tijdens "Relatie Consulten of Coaching" is er ruim de tijd voor vragen en uitleg. Een consult begint normaliter met een kennismakingsgesprek, waarbij je kunt aangeven waar je speciaal aandacht aan zou willen besteden of waar Barbara voor je kan ontrafelen wat op dat moment het meeste aandacht nodig heeft om je liefde en relatie-vibratie te verbeteren.
Daarop volgt (vaak) een energie-transmissie, vergelijkbaar met een Individuele Energietransmissies, alleen specifiek gericht op je relatie-vibratie, zodat deze het meest direct effect hebben op je relatie situatie. Je relatie-vibratie is geen afzonderlijke vibratie, maar eigenlijk de verzameling van "stukken" van je energieveld die het meest direct betrekking hebben op hoeveel liefde je hebt en geeft, hoeveel je van jezelf houdt, hoe geliefd je je voelt en hoe fijn je leven is.

Barbara is bij al haar transmissies in de eerste plaats een kanaal voor het Licht. En het Licht brengt volgens een hogere wijsheid energetische veranderingen aan. Het brengt die veranderingen aan die het meest belangrijk en nodig zijn.
Dit betekent dat hoewel Barbara's transmissie bij een relatie-consult in de eerste plaats is gericht op je liefde-vibratie en je relatie-vibratie, er door Barbara en haar Lichtgidsen ook wordt gewerkt aan je energie als geheel. Je energie als geheel is namelijk van wezenlijk belang voor je manifestaties, want het is je gehele vibratie die zich manifesteert in vormen - dus ook wat betreft je relatie. Verbetering van je algehele energie heeft een direct en voelbaar effect op je relatie situatie - wat overigens uitdrukkelijk niet wil zeggen dat je na een transmissie meteen gelukkig word. n je relatie en vrij van alle problemen. Je moet denken dat dat een proces is en dat je iedere sessie vooruit gaat (zo snel als het kan).

Na afloop van de transmissie kan Barbara nog iets uitleggen over wat ze heeft gezien en gedaan tijdens de transmissie. Ook kun je nog vragen stellen, als je wilt.
Op het eind van het consult geeft Barbara je thuiswerk-materiaal aan je mee. Dit materiaal is inbegrepen in de prijs (niet bij de sessies op afstand: daar krijg je 2 audio albums inclusief).
Barbara maakt in de regel geluidsopnamen van je consult, zodat je alles wat ze uitlegt en adviseert, thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen - als mp3 of desgewenst op cd - onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal, als je wilt.

Voor klanten van een Geld Consult zijn geleide meditaties 'Soulmate' aanbevollen (om thuis mee te oefenen) die ook onderdeel kunnen uitmaken van je thuiswerk-materiaal.

Zie ook ons prachtig boek 'Liefde en Vrijheid Zelfliefde - Zielsverwanten - Liefdesrelaties'.

Kijk hier voor onze actuele prijzen
en het maken van een afspraak.vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+