Soulmate - Liefde van je Leven


LIEFDE

Kom naar mij, Mijn Lief, My Love,
en blijf voor eeuwig bestaan in de oneindige warmte van mijn Hart -
in de zachtste diepte van mijn Zijn.
Kom zo dichtbij dat je mijn Ziel kan ontmoeten
en kan vliegen door alle dimensies,
gedragen door de miljoenen golven van onze Liefde!

Gezegend zijn de dag en de plaats van onze Ontmoeting.
Gezegend je allereerste woorden van Liefde!
Gezegend je hand die de mijne houdt
en de Aarde die ons in Liefde draagt!

>>> Hier vind je het hele gedicht <<<De energie van Liefde heeft een uiterst gunstig effect op je hele wezen: helend, voedend, herstellend, harmoniserend, integrerend, verzachtend, zuiverend, openend, troostend, dragend, koesterend, vertrouwenwekkend, vredig en vergevend. Het gaat je hart opwarmen - zelfs ontdooien - en het doen stralen!
Liefde gaat je herinneren wie je echt bent!

Als cursusgroep bouwen we samen een prachtig, zacht, harmonieus, liefdevol veld van Hoge Energie op! Dat maakt het voor mij een heerlijke cursus (of workshop) om te geven en voor iedereen een mooie bijeenkomst om deel van uit te maken.
Het groepsveld van de cursusgroep wordt verrijkt door de Zielsverwanten van alle groepsleden en de liefdevolle Lichtwezens, Engelen en Meesters uit de Hoge Regionen die zich door ons collectieve veld voelen aangetrokken.
Voor wie is deze cursus (workshop)?

De cursus (of workshop) "Soulmate" is voor iedereen die ...
 • contact wil maken met liefde in zijn hart en zich wil openen om liefde te ontvangen
 • een geliefde wil creëren met wie hij of zij niet alleen verbonden is op hartniveau, maar vooral op Zielsniveau: via een prachtige Verbinding van Licht, van Ziel tot Ziel.
 • een bestaande relatie naar Zielsniveau wil brengen.
 • de relatie met zichzelf wil verbeteren en verlichten.
 • een meester wil worden in Liefde en Zelfliefde.
 • een diepe verbinding van Ziel tot Ziel wil creëren - met een kind, een goede vriend, een collega, een zakenpartner of wie dan ook.
 • in een groot, liefdevol groepsveld wil worden opgenomen, eraan wil toevoegen en zich ermee wil opladen en bekrachtigen.
 • zich op een andere manier aangetrokken voelt.
Inhoud

Tijdens verschillende bijeenkomsten werken we aan uiteenlopende zaken, gericht op de bovenstaande doelen.
We transformeren je besef van liefde en wat je ervaart als liefhebben. We ontdekken nieuwe manieren van Liefhebben. Je bewustzijn wordt meer afgestemd op de onvoorwaardelijke Liefde van je Ziel. Die Liefde ga je zijn, ga je naar anderen zenden en je gaat er onbezorgd en vreugdevol mee spelen.
We gaan obstakels in de weg van Liefde oplossen en ons verbinden met de Universele Wetten van Relaties.
Je wordt voorbereid op de komst van je Soulmate en gaat jullie toekomstige samenzijn energetisch exploreren.
Je ontmoet je Soulmate op Zielsniveau. Je leert om boodschappen van je Soulmate te ontvangen (te channelen). Uiteindelijk ga je in een meditatie jullie Zielslicht vermengen om samen een Binaire Ster van Liefde te vormen.

Bijeenkomsten

Iedere workshop "Soulmate - Liefde" is uniek en afzonderlijk te volgen.

In de verschillende bijeenkomsten richten we ons op het energetisch aantrekken van je Soulmate, je Soulmate ontmoeten op Aarde, de bekrachtiging door je verbinding met je Soulmate en nieuwe manieren om open en verbonden te zijn. Verder vergroot je je zelfliefde en reis je meditatief naar de prachtige en belangrijke momenten in jullie toekomst samen. De audio-opnames van vele vorige bijeenkomsten zijn ter bestellen in onze webwinkel.
Er word soms de cursus "Soulmate - Liefde" gegeven: verschillende edities van deze cursus tellen vier tot acht bijeenkomsten.Methodiek

Tijdens de cursus (of workshop) werken we met:
 • transmissie van het Licht en Liefde,
 • energetische resonantie,
 • chakra's, auras en kristallen,
 • geleide visualisaties,
 • je zelfacceptatie, zelfwaarde en zelfbeeld verbeteren,
 • vele nieuwe, positive, steunende gedachten, ideeen en overtuigingen ontwikkelen,
 • neuro-linguistisch programmeren (NLP),
 • bewustzijnsverruiming en onderbewustzijn,
 • lichaamsoefeningen: je lichaam liefdevol bekloppen en (zelf)masseren (volgens de Chinese Regeneratie Filosofie),
 • soms ook intuïtief tekenen.
Wij doen een beroep op de Hoge Wil en de Harten, Hoger Zelven, Zielen en Gidsen van jou en je Soulmate en mooie Lichtwezens uit het Engelenrijk.

Je kunt tijdens de workshop een hoop leren en vooruitgaan; afhankelijk natuurlijk van wat je zelf met deze technieken doet. Je gaat namelijk inzien op welke manieren je nu je leven creeert zoals je het creeert, met name wat betreft je liefdesleven. Bovendien ga je leren hoe je andere dingen kunt creeren (dingen die je liever wilt) en ga je daar meteen al een begin mee maken.
De workshop bestaat uit stukjes theorie, lichte lichamelijke oefeningen (om je lichaam te open en voor de meditatie en energie-transmissie), geleide meditatie gecombineerd met energietransmissies en vaak ook de oefeningen in de sfeer van neuro-linguistisch-programmeren.

Er zijn speciale meditatieve oefeningen verkrijgbaar op cds of mp3's - om thuis mee te oefenen en verder energie op te bouwen.Reacties

"Wat een prachtige cursus! Ik heb genoten van de mooie meditaties en de fijne energie. Het voelde als een thuiskomen. De cursus heeft me heel veel vertrouwen in de liefde en in mezelf gegeven en veel helderheid gebracht over relaties en wat voor mij belangrijk is. Wat is het mooi om op zielsniveau contact te kunnen maken met je soulmate ..."

"Voor mij was het doen van de Soulmate-cursus belangrijk. Ik zou graag in een vervolgtraject met de hartenergieën - en de openingen daarin - verder werken; algemeen met het openen en opschonen van je hart; vertrouwen en overgave."

"Barbara, ik wou je - het kan in dit leven volgens mij bijna niet genoeg gezegd worden - nog even buitengewoon danken voor al je mooie cursussen en energieën. Het ontroert me, dat er zulke mooie zielen op deze aarde bestaan. Het zijn er gelukkig zeer vele!"


Wanneer en waar deze cursus/workshop wordt gegeven, vind je in het cursusoverzicht. Daar vind je ook alle nodige contactinformatie.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl