Onze Boeken

Mogen alle boeken van ons en de Gidsen van het Licht bijdragen aan de opening van de Hoogste Paden van Licht voor de hele mensheid en alle andere bestaansvormen, overal!

Mogen al onze boeken - en andere manifestaties van ons Licht - je opladen, helen, je Hart opwarmen, je troost en hoop bieden op moeilijke momenten en je Pad blijven verlichten!

Mogen onze boeken steeds hogere handelswijzen en dimensies voor je openen en openbaren. Mogen ze je vervullen met alle Liefde en Goedheid van dit wondervolle Universum!

Barbara Borecka en René Argonijt

Samen met René Argonijt heb ik sinds 2007 tot nu toe vijf boeken geschreven. Mijn samenwerking met René kwam heel spontaan op gang. Hij kwam bij mij als deelnemer aan de cursus "CreŽren van je Werkelijkheid".

Eén van de dingen die hij wilde creëren was dat hij schrijver zou worden - wat meteen goede reclame is voor de cursus!
René verraste mij meteen al door zijn ongekende enthousiasme voor mijn cursussen en zijn grote vertrouwen in mij en mijn werk. Al vrij snel toonde hij zijn intentie om mij erbij te steunen - en niet alleen in woorden. Door deze pure, oprechte en krachtig ingezette intentie en de hoge, lichte, speelse energie die René van nature heeft, kon hij veel dichter bij mij komen dan andere cursisten. Bovendien was er nog de spectaculaire interventie van een buitengewoon krachtige Gids van hem: een Indiaanse Sjamaan en Lichtmeester. Ik kreeg een heleboel bijzondere visioenen en tekens over ons en langzaam begon het me te dagen dat René en ik zielsverwanten zijn.

Inmiddels kwam heel vanzelf tussen ons een mailwisseling op gang, die resulteerde in heel interessante teksten en adviezen van mij aan hem: de langzaam ontwakende en zichzelf bevrijdende Ridder. Mijn deel van de mailwisseling hebben we aangevuld met andere teksten en gebundeld tot de reader "Aan een Adelaar". Enthousiast over de inhoud, hebben we "Aan een Adelaar" aangeboden aan een handvol spirituele uitgevers, maar geen van hen zag er brood in. Van enkele uitgevers kregen we te horen dat ze geen spirituele fictie uitgaven, maar informatieve boeken en dat "Aan een Adelaar" dus niet in aanmerking kwam!
Dat was een hint van het Universum, voelde ik, want ondertussen waren er ook andere teksten ontstaan ...

Een winkel waar ik toevallig was, had een voicerecorder in de aanbieding met 75% korting! Ik bedacht dat het handig kon zijn om meditaties op mijn cursusbijeenkomsten op te nemen, dus ik kocht zo'n apparaatje. En toen ik het toch bij me had, nam ik er ook mijn inleidende praatje voor de cursus "CreŽren van je Werkelijkheid" mee op.
René hielp me toen al met opbouwen en opruimen van cursusruimtes, met het maken en verspreiden van folders en als energieversterker. Ik wist natuurlijk ook van zijn schrijversambities. Ik vroeg hem daarom of hij er wat voor zou voelen om de opgenomen tekst uit te typen, zodat we die aan cursisten - van deze en volgende Creëren-cursussen - konden uitreiken. René reageerde meteen enthousiast: het leek hem ook een goede toevoeging aan het bestaande cursusmateriaal. Dit resulteerde in de tekst "Een Inleiding in de Kunst van CreŽren".
De cursisten reageerden ook heel enthousiast: ze waren blij met de uitleg op papier, die ze rustig konden lezen en herlezen en tot zich door laten dringen.

Daarna ging ik vaker teksten opnemen op cursussen: zowel uitleg als antwoorden op de vragen van cursisten. Na een halfjaar had ik zoveel materiaal verzameld, dat René en ik er een reader van konden maken. Niet lang daarna zag de tweede reader het licht en begon het ons te dagen dat we ruim genoeg materiaal hadden voor een boek.
Dat boek werd ons boek "De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid" , dat in de zomer van 2007 uitkwam bij Uitgeverij Akasha.

René en ik en de vele Gidsen die ik channel, gingen daarna op dezelfde voet, met hetzelfde plezier en op dezelfde moeiteloze manier verder. We hadden dan ook niet gepland dat ons volgende boek specifiek over het creëren van geld zou gaan - hoewel het ook niet zo heel raar was, gezien het feit dat ik al jarenlang meerdere keren per jaar de "Geld Workshops" verzorgde.

De inhoud van het boek werd toch vooral bepaald door het materiaal dat de Gidsen van het Licht op ons pad brachten en dat zich, door de tussenkomst van René, aaneenreeg tot een sluitend verhaal. Dat verhaal gaat over de creatie van geld, maar ook over persoonlijke groei en het bereiken van compleet geluk. Geld is in wezen een Wijze Meester die je groei, vooruitgang en ontwaking stimuleert en je voortstuwt naar je ware bevrijding!

Eén van onze lezers zei het heel treffend:
Ik beschouw ons boek "De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid" als de beginners-cursus en 'Geld Creëren' als de cursus voor gevorderden.

'Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding' verscheen in de lente van 2010 bij Hajefa, de uitgeverij van astroloog en lichtwerker Peter Saarloos. Oktober 2011 volgde ons derde boek, "Liefde en Vrijheid: Zelfliefde - Zielsverwanten - Liefdesrelaties" , en in mei 2014 verscheen
ons boek 'Het Avontuur van de Ziel', beiden ook bij Hajefa, waar in het najaar van 2014 ook de tweede druk van ons boek "De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid" is uitgekomen.

Op 21 januari 2019 is ons vijfde boek uitgekomen "Ridders van Licht: durven - standhouden - overwinnen" ! Op de bijzondere dag van de super volle maan verduistering met ook een Jupiter Venus conjunctie in Boogschutter!
In de lente van 2019 is de tweede druk van 'Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding' verscheenen met een prachtig hologram!

Klik hier voor reacties van lezers van onze boeken.

Ik geef graag een lezing-op-uitnodiging over één of meer van onze boeken.
Barbara Borecka

Om de boeken te bestellen ga naar onze webwinkel.

Op ons website kunt u gratis downloaden:


vragen, reacties en inschrijvingen voor onze cursussen en individuele sessies: welkom@schoolvooradelaars.nl