Reacties van lezers van onze boeken

"Het zijn boeken voor de voorlopers van de Nieuwe Tijd."
Peter Saarloos - de uitgever, Uitgeverij Hajefa.

"Top boeken! Al heel veel aan gehad. Vooruitstrevend. Alles wat je nodig hebt om je leven te durven inrichten vanuit je puurste zijn."

"Beste Barbara, Ik geniet van je boek, zo inspirerend - het geeft mij kracht en moed."

"Ik heb heel veel spirituele boeken, maar als ik jouw boeken lees wil ik de meeste daarvan naar de Slegte brengen. Je boeken hebben zoveel extra in zich en zijn voor echte voorlopers. "Ridders van Licht" vind ik het mooiste."

"Zo voelt het dus om helemaal jezelf te zijn. Wat mooi Barbara Borecka dat je dit zo beschrijft. Hoe het is om je zo goed te voelen. Dat je er zo van genieten kan. Dat het Universum zo goed voor je zorgt.
Wat je uitstraalt, trek je aan.
Ik ben hier ook op aarde om te leren te genieten. Dat is best nog een aardige les om te beseffen dat het kan en dat het mag. Het heeft heel lang geduurd voordat bij mij dat kwartje viel.
Nu weet ik dat dàt mijn echte levensles is.
Zo mooi om te beseffen dat er mensen zoals jij zijn die dat verheffen tot kunst. De Kunst van Leven!"
Annemieke Smies

"Review van het boek “Ridders van Licht”:
Ridders van Licht, dat is wat wij mensen zijn volgens de auteurs Barbara Borecka en René Argonijt.
Ridders beschermen, hebben hoge idealen en blijven altijd hoop koesteren. Dat wij ons niet altijd ridderlijk voelen, komt omdat we in de strijd tussen licht en donker van onze ware kern vervreemd zijn geraakt. We zijn angstig gemaakt, klein gehouden en voorgelogen. In sprookjes en legenden wordt, meestal in versluierde beeldtaal, over onze strijd verhaald. Aan de hand van dergelijke verhalen, met name die rond Koning Arthur en zijn ridders, verkennen de auteurs op prettige en uiterst leesbare wijze diverse onderwerpen waarmee wij als ware ridders van het Licht tijdens onze levens op Aarde mee te maken krijgen: oordelen loslaten, jezelf ontdekken, verwerking en vergeving, gelukkig zijn, acceptatie, vertrouwen, grenzen stellen, liefde etcetera.
Voor fans van het werl van Jung en Joseph Campbell een feest der herkenning. Voor de overige lezers een heerlijke stortbui aan potentiële aha-momenten.
De mierzoete cover nemen we graag voor lief."
Niels Brummelman, Paravisie Magazine van juli 2019.

"Recensie
Het boek “Ridders van licht” gaat over mensen die je tegenkomt in je leven en je helpen, soms onbewust, met moeilijkheden, om tegen beter weten in te blijven hopen, te geloven in goedheid ondanks alle tegenslagen. Ook jij kunt zo een ‘ridder’ worden.

In het boek wordt mooi beschreven aan welke eigenschappen zo een ridder moet voldoen. Maar ook door welke valkuilen en negatieve tegenkantingen ze kunnen beïnvloed worden. Door middel van stukjes van verhalen, zoals onder andere die van de ridders van de ronde tafel, Lancelot en Arthur, wordt op een prachtige manier de linken gelegd met de “ridders van licht”. Er wordt ook beschreven hoe je kunt groeien tot een liefdevol, harmonieus, moedige, vredelievend, vrolijk en onthecht persoon.

Het volgende heb ik geleerd van het boek: Maak van iedere dag de mooiste die je kunt hebben. Probeer iedere dag iets te leren en een klein beetje een beter mens te worden. Wees goed voor jezelf zoals je kunt. Wees gelukkig en waardeer wat je hebt. Probeer bij alles in te zien dat je geen beter leven nodig hebt dan het leven dat je leeft. Leer iedere situatie aanvaarden en maak deze nog beter dan wat er aan voorafging. Richt je aandacht op het positieve, maar dan ook intensiever, bijvoorbeeld met meer enthousiasme of meer overtuiging."
Dit is een recensie gemaakt door vrijwilligster Ann De Smedt, http://www.spirituelewereld.be .

"Recensie van het boek “Ridders van Licht”:
"In 33 hoofdstukken met thema's als moed, verantwoordelijkheid, liefde en realisme, wordt steeds een relatie gelegd tussen aloude ridderverhalen en de alledaagse spirituele/menselijke ontwikkeling. Daarbij worden verbanden gelegd tussen de mythes en sprookjes en het heden en worden schijnbare tegenstellingen verenigd. Met gebruik van logische redeneringen, voorbeelden van veelvoorkomende ervaringen en met veel geduld, liefde en begrip. Het taalgebruik is helder en zorgvuldig en de zinnen zijn bondig en ritmisch. De ridders met hun mentaliteit en ethiek, maar ook hun valkuilen, blijken een gelukkige, maar vooral ook krachtige keuze. Zeer waardevolle en praktische adviezen in het boek zullen mensen werkelijk aan kunnen zetten om hun leven en dat van anderen een gezonde en positieve draai te laten maken. De keuze voor het uiterlijk van de cover van het boek wordt keurig verantwoord, maar zal helaas een aantal lezers afschrikken. De zoete pastelkleuren en het Disneykasteel zijn moeilijk te verenigingen met de mooie binnenkant. Het vijfde boek van het schrijversduo verdient beter, eerder verschenen onder andere 'Het avontuur van de ziel' en 'De kunst van leven'."

F. van Soelen, "Biblion"

"Jullie nieuwste boek "Ridders van Licht" ben ik al prominent tegen gekomen op de Gezondheidsbeurs. Hij springt er uit! Prachtige opvallende kaft, ik had het boek al op facebook gezien en bewonderd maar in het echt is het een eyecatcher.
De meneer bij de stand was ook heel enthousiast!"

"Ik ben begonnen met lezen in jullie nieuwe boek "Ridders van Licht". Wat een mooi boek zeg! Ik ben op blz. 59 maar lees extra langzaam en steeds stukjes terug omdat ik het boek niet te snel wil uitlezen….. er begint veel bij mij te borrelen als ik het lees…en herken heel veel. Soms lees ik nog een stukje voor het slapen gaan en leg het daarna naast mijn hoofdkussen, zodat alle positieve energie die het boek uitstraalt, ook mijn onderbewustzijn binnen stroomt…
Mooi hoor en dank jullie wel!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Esther Tophoven

"Jullie boek "Ridders van Licht". is heel inspirerend en motiverend. Als je het leest dan zou je willen zijn als deze ridders! Het verhaal over de adelaar die wordt opgevoed in een kippenhok maakt dat je zelf ook wilt vrijbreken van jouw 'kippenhok', je vleugels uitstrekken en gaan vliegen! Zelf een grote sprong durven nemen!"

'Hi Barbara, je hebt een prachtig boek geschreven: "Ridders van Licht". Bedankt voor dit mooie kado!'

'Ik ben jullie laatste boek begonnen: "Ridders van Licht", is schitterend, het zal een “deeltje” opvullen waar ik eigenlijk erg mee begaan ben, maar dikwijls heb “tegengewerkt” .'

'Ik ben "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" aan het lezen dat overigens een veelomvattender thema (energie) heeft!'

"Beste Barbara, elk jaar ontvang ik van Uitgeverij Hajefa mijn nieuwe astrologische agenda. Deze keer had Peter Saarloos, de uitgever, wel een heel bijzonder klein boekje meegestuurd. Ik begon er gisteren in te lezen en voelde al snel dat dit kleine boekje wel speciaal was...
"De kunst van het leven", in het klein. Het moment dat u schreef over vibraties en hun wezen en uitwerking kort uitlegde merkte ik dat het hetzelfde zou kunnen zijn als wat ik altijd benoem als trillingen. Lagere en hogere trillingen van een mens b.v."

"Beste Mevrouw Borecka, ik wil u danken voor alles wat u reeds voor mij mij gedaan heeft. Wij hebben elkaar nog niet ontmoet, maar door uw boeken heb ik al enkele gunstige veranderingen kunnen ervaren. Graag ga ik een afspraak met u maken voor een individueel geldconsult."

"Beste René en Barbara,
Dankje voor het boek "Het Avontuur van de Ziel". Er zit veel ‘oja’ momenten erin voor mij. Nog veel liefde en licht gestuurd."

"Wij zijn nu jammer genoeg met uw laatste boek bezig "Het Avontuur van de Ziel". En dat is bijna uit. In het begin vonden we uw boeken niet makkelijk en zeker niet de opdrachten. Maar wat hebben we toch veel geleerd van uw boeken. Het is een levenswijze geworden van ons. Maar je moet er mee bezig blijven anders val je toch terug in je oude levenswijze. Dat hebben wij ook gemerkt. We zijn zeker van plan om bij u een cursus te volgen dit jaar."

"Dank je wel, Barbara. Wat lief van je.... Al je 4 boeken zijn uit. Wat een mooie beleving! Ik ben weer opnieuw begonnen."

"Er zijn in mijn leven veel mooie ervaringen geweest en deze worden steeds intenser en mooier..
Zelfs mijn fouten, als die er al bestaan worden mooier..
Toevallig kwam ik een boek van jou tegen..in mijn ruime boekenkast. ..fijn dank u Voor jou boodschap...
Weet dat we met meer en meer deze boodschap uitdragen...
In liefde mensen terug naar hun IK BEN..brengen..
(...)Laten we het verschil maar maken..in denken en daden..
Dank u dat jullie dit werk doen..."

"'Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding' is een prachtig boek met heel veel goede tips, ik lees er steeds kleine stukjes uit die ik dan toe pas! Dank je wel Barbara voor al je mooie inzichten waar je ons van mee laat genieten!"

"Ik heb het boek "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" gekocht. Ik ben een kunstenaar die zijn kunstenaarschap financieel smoel wil geven, en wel, in dit leven nog. De teksten in het boek zijn positief, enthousiasmerend, en wervend. ik had nog nooit zoiets gelezen."

"Vijf jaar geleden vond ik uw boek "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" in een 2de handsboekwinkel in Zutphen voor ... €1. De cover sprak mij zo aan, en - hoewel ik in die tijd de taal wat New Agerig vond - dacht ik, "goh, voor €1, laat ik dit boek niet liggen". Ondertussen heb ik al vele jaren plezier beleefd met uw boek; verscheidene inzichten toegepast, veel overeenstemmingen gezien met de inzichten van mijn coach en 'creeren' als werkelijkheid gezien. Recentelijk heb ik in een video-dialoog met Esa Saarinen, Finland's bekendste filosoof, over uw werk gesproken: zie hier. Dat wou ik u graag meedelen, met oprechte eerbied en dank voor uw werk,"

"Sinds kort heb ik je boeken 'gevonden'... Wat ben ik daar blij mee. Het "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" en De Kunst van Leven heb ik nu al diverse keren opnieuw gelezen. Soms doe ik uren met een zin. Het is leuk om op een nieuwe manier te kijken naar wat ik 'weet'. De andere twee zal ik ook aanschaffen. Dank je voor je inspiratie."

"Ik ben heel blij met het boek "Geld Creëren: Ware Doorbraak en Bevrijding" en heb er heel veel aan! Meteen na de uitgave kreeg ik Geld Creëren cadeau en ik ben het nu, in de loop van jaren, steeds opnieuw aan het lezen. Er staat zoveel in dat ik er iedere keer weer nieuwe informatie en inspiratie in vindt. Het is een soort bijbel voor me geworden."

"Het boek "Het Avontuur van de Ziel" geeft het leerproces aan wat we hier op aarde nog hebben te doen. Het kan als leidraad worden genomen of als zelfstudie object. Dit kan zowel individueel maar ook als groep.
De schrijvers komen met prachtige oefeningen bij de vele onderwerpen, die samen een prachtig geheel vormen. De lezer kan op een rustige wijze zien waar hij nog wat of veel te leren heeft, of waar hij al een eind in de richting van het Licht is, zijn waarheid. De oefeningen zijn er ingebracht om meer tot bewustzijn te komen. Jezelf te leren kennen.
Op het eerste gezicht zal de lezer denken: 'Ja, maar dat weet ik toch allang?' En dat is juist, maar om deze waarheden, deze kennis in je te laten integreren zijn juist al die oefeningen ingebouwd.
Kortom, een boek dat veel mensen veel te vertellen heeft. Een aanrader dus."

"Ik heb met veel plezier uw boek "Geld Creëren" gelezen. Er gaat een wereld voor me open! :-) Dank u wel daarvoor!"

"Ik ben momenteel bezig in het boek "Geld Creëren" en ik wil even aan jullie kwijt dat ik geniet van elke oefening en elke stap. Het boek is inderdaad magisch, de woorden komen niet aan in mijn ogen maar gaan direct naar mijn hart.
Ik heb jarenlang angstvallig geld geen aandacht gegeven, omdat ik bang was dat ik het dan weer weg zou jagen. Ik heb het nooit gewaardeerd omdat ik dacht dat ik dan een geldwolfje was. Maar nu gaat dat allemaal veranderen. Dankzij jullie boek."

"Hoe kan ik u bedanken voor alles wat ik heb geleerd door uw prachtige boek. Voor alle bruikbare tips die ik in de praktijk kan toepassen. Tijdens het lezen heb ik de oefeningen gedaan. Ik ben tot een heleboel nieuwe inzichten gekomen. Dank daarvoor."

"Het laatste boek wat ik van jullie heb gelezen, was er een waar ik veel aan heb gehad. Het heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk mijn huis ben gaan opknappen. Veel stukjes die zijn blijven 'hangen' heb ik kunnen loslaten. Voel mijn energie meer stromen dan ooit gewoonten losgelaten. Het mooie is dat ik steeds meer weer kan gaan voelen zoals ik werkelijk ben.
Doen waar ik me goed bij voel, ondanks wat anderen vinden en denken. Ga ik lekker verder met mijn werk aan de spirituele hulplijn en laat ik alle energie stromen.
Wetende dat ik vol op mijn intuïtie kan vertrouwen en de dingen heel zuiver doorkrijg.
"Heb alle 3 de boeken van jullie gelezen en ja ze doen je alle 3 beseffen dat iedereen alles in zich heeft. Kan niet wachten op jullie volgende boek zal zeker een van de 1e kopers zijn.
En ik weet dat ik een keer een van jullie cursussen zal komen bijwonen, omdat dat ook iets is wat ik echt wil!!!!"

"Ben nog bezig in het boek "Geld Creëren", maar het is voor het eerst in de 6 jaar dat ik hier woon ik daadwerkelijk boven aan het opknappen ben, mede dankzij jullie boek. De energie die daardoor vrijkomt is zo mooi, door jullie boeken kwam ik erachter dat ik was vastgelopen in tijd van mijn ex en na de geboorte van ons dochtertje. En ik weet dat als 1 ding vastloopt er meer dingen blokkeren, dit inzicht is niet alleen geweldig voor mezelf het lukt me ook steeds vaker mensen in een positieve stroom te krijgen.
Ben ervan overtuigd dat ik mede door mijn intuïtieve ingevingen en jullie geweldige boeken ik weer een hele mooie stroming in mijn leven kan brengen.
Dank jullie en blijf vooral doorgaan ik weet hoeveel behoefte er is van mensen om inzichten te krijgen en te groeien."

"Ik zou graag willen leven zoals beschreven in het boek van Barbara Borecka en Rene Argonijt "Liefde en Vrijheid" ."

"Jullie boek "Liefde en Vrijheid" is een aanrader. Dit boek heeft me veel nieuwe inzichten gegeven maar me ook terug gebracht naar stukjes waarvan ik dacht ze verwerkt te hebben.
En zeker wist ik al dat je alles vanuit je eigen ik aantrekt alleen lukt het jullie bij ieder boek weer om net die laag dieper te raken. Zelf ben ik werkzaam aan een spirituele hulplijn en al jaren bezig met de wet van de aantrekking maar raad steeds meer mensen aan jullie boeken te lezen.
Op dit moment ben ik bezig met het boek geld creëren weer zo'n heerlijk boek. Als ik hem uit heb zal ik ook daar beslist mijn mening over uiten.
Wil jullie bedanken voor deze mooie diepgaande boeken die zeker bijdragen aan de persoonlijke groei van heel veel mensen. Heel veel liefs,"

""Liefde en Vrij heid": zo mooi en prachtig boek - zeker aanrader! Top!"

"Ik heb net het boek “Liefde en Vrijheid” van Rene en Barbara uitgelezen. Echt fantastisch!! Heb nu 4 boeken van jullie gelezen maar vind ze echt zo waardevol en heerlijk om te lezen! Tijdens het lezen van het boek had ik een ingeving. Doen jij en Barbara ook soulmate transmissies op afstand? (ja, dat doen we)."

"Ik ben heel blij met de kennis die je via je boeken met ons deel hartelijk dank daar voor !!!."

Om de boeken te bestellen ga naar onze webwinkel.
Je kan daar nu ook gratis downloaden: "Geld Creëren in 27 eenvoudige stappen" - een zeer bondige samenvatting van het grote boek "Geld creeren".


Reacties op het boek "De Kunst van Leven"


"Het is zo'n goed boek: De Kunst van Leven! Lichtvoetig en helder. Toegankelijk voor iedereen. Ik wens jullie veel, heel veel SUCCES! Het boek verdient een breed publiek! Het kan de kwaliteit van veel levens verbeteren.

De hele simpele voorbeelden van in een mooi restaurant of café een kopje koffie drinken. Dat je energie dan onmiddellijk verhoogd wordt. Mits je jezelf natuurlijk kunt weerhouden van de klaagstand daarna. Het boek leert je het magische in het leven te ervaren en zien. Het geloof in wonderen te versterken."
Tineke van der Vorst

'Lieve Barbara, ik heb mijn eigen bedrijf gestart en ik werk moeiteloos zoals je ook in je boek schrijft De Kunst van Leven, een boek waaruit ik steeds stukken opnieuw lees als ze aan de orde zijn. Het lucht op als ik me in een lastige situatie bevind. Ik heb het nu bijna uit. Liefdevolle, Zonnige groet!'

"Jouw boek De Kunst van Leven is op dit moment het allerbelangrijkste in mijn eigen leven, met man en dochters natuurlijk. Jouw boek is voor mij een engel. Hoop je te mogen ontmoeten voor een sessie. Liefs, licht en liefde!"

Het boek De Kunst van Leven is om mee te beginnen maar de andere boeken zijn ook geweldig. Je kijkt weer anders tegen dingen aan en het maakt dat je meer 'JIJ' kunt zijn."

Het boek De Kunst van Leven ligt op mijn nachtkastje en de energie ervan is voelbaar. De laatste alinea van `iemand die gelukkig is` heb ik weer opgepakt als soort van Mantra gedurende mijn dag, hiermee was ik begonnen toen ik het boek bij de bieb had geleend. Strek dan mijn vleugels uit, want gelukkig ben ik iemand die gelukkig is."

"Ik ben iemand die niet snel iets doet waar ik niet mee ben opgegroeid en toch ... het kwartje begint te vallen. De Kunst van Leven kreeg ik een paar jaar geleden en heb het toen gelezen en heb toen blijheid gecreëerd. Waarom ik er ooit mee stopte?? Ik weet het niet. Jullie boeken liggen al jaren op mijn nachtkastje en ik stof ze regelmatig af. Maar kort geleden ben ik ze weer gaan lezen en ergens is het gevoel dat het weer allemaal nieuw is, al heb ik een basis van de vorige keer. Ik denk dat ik er nu nog beter aan toe ben dan voorheen. Ik snap nu ook meer dan voorheen als de krachten van Edelstenen en Engelen. Eerst was het de ver van mijn bed show maar nu gaat het leven. Dank voor de boeken, René -dank voor de steun en uitleg, Barbara - je hebt mijn leven verrijkt!"

"Ik vind De Kunst van Leven een geweldig boek en ben net begonnen met het een tweede keer lezen. Mijn buurvrouw heeft het boek me hartelijk aanbevolen. Het is haar lievelingsboek en zij heeft het al zeventien keer gelezen! Ze beveelt het iedereen aan en doet het mensen vaak cadeau met Sinterklaas en Kerst en dergelijke."

"Ik heb gisteren als dank voor een massage je boek De Kunst van Leven als cadeau van iemand in mijn brievenbus ontvangen!"

"Hallo Barbara, jouw prachtige boek: "De Kunst van Leven", heb ik gevonden in de bibliotheek. Ik heb er de afgelopen tijd veel in gelezen en veel van wat ik las toegepast in mijn leven. Het spreekt me zo aan! Mijn leven wordt lichter nu ik b.v. vaker bewust mijn energie verhoog door i.p.v. negatief te denken, positief te denken. Mijn aandacht is hierdoor veel vaker op de dag bij mijn hart en de energie van mijn hart.

Dit weekend had ik een lastig gesprek met mijn heel goede vriendin: een verschil van mening. Terug in de trein las ik het hoofdstuk 16: "Relaties veranderen". Ik paste het onmiddellijk toe en ervoer hoe vermoeidheid en piekeren vervangen werden door opluchting en liefde!
En daarna las ik dat je cursussen geeft! Ik voel sterk dat het voor mij nu goed is om een cursus bij je te doen."

"Afgelopen herfst heb ik het boek "De Kunst van Leven" bij jullie besteld en ik ben het nu al voor de derde keer aan het lezen. Het is echt fantastisch. Ik heb de afgelopen jaren al heel veel over dit onderwerp gelezen, maar door jullie boek begrijp ik het nu ook echt. Bedankt!"

"Ik heb met veel interesse en enthousiasme je boek, "De Kunst van Leven", gelezen. Het heeft me rust gegeven en herkenning, lijkt of dat er iets op zijn plaats valt."

"Eerst en vooral wil ik je hartelijk bedanken voor je liefdevolle boek "De Kunst van Leven" wat mij al heel wat inzichten heeft verschaft. Het is op een heel aangename manier geschreven en bovenal voel je het positivisme wat het uitstraalt. Een welgemeende proficiat voor het Kunstwerk dat je gemaakt hebt.

"In één woord geweldig!"

"Dit is het mooiste boek dat ik ooit heb gelezen."

"Het is mijn bijbel!"

"Ik ben begonnen met "De Kunst van Leven" en ik kan nu al zeggen dat ik onder de indruk ben. Wat een helder en praktisch verhaal. Dit gaat mij zeker helpen!"

"Van harte gefeliciteerd met de geboorte van dit prachtige boek!"

"Ik heb je boek gelezen en het is een 'revelation'."

"Ik geniet elke dag van je boek. Wat een geschenk!"

"Met belangstelling jullie boek "De Kunst van Leven" gelezen en vond het fascinerend."

"Heb net het boek "De Kunst van Leven" uit, heb al veel over dit onderwerp gelezen o.a. van Esther en Jerry Hicks, maar jou boek is zo mooi en duidelijk geschreven dat ik nou EINDELIJK weet hoe ik er echt mee om moet gaan. Ben op dit moment meer met mijn energie aan het werken nog, deze was al behoorlijk versterkt na de kundalini inwijdingen. Maar dankzij het nog meer loslaten van alles voel ik enorme trillingen door mijn hele lichaam..........dit is echt een geweldig bevrijdend gevoel. Dank je wel voor het schrijven van dit mooie boek, heb je andere 2 boeken ook al in huis en zal deze er meteen achteraan gaan lezen. Echt super."

"Sinds 2 weken heb ik het boek "De Kunst van Leven" in mijn bezit, ik ben het nu voor de 2e keer aan het lezen en vind het geweldig, ik heb echt het gevoel dat dit boek heel veel goeds gaat brengen, ik ben er ook van overtuigd dat het gaat worden zoals ik wil. steeds als ik een stukje heb gelezen en alles op een rijtje ga zetten klopt echt alles! Ik heb nu net een bestelling geplaatst voor het boek geld creeëren + de cd. Ik kan niet wachten voor ik ook hier aan kan beginnen, ik heb er super veel zin in."

"Mag ik u eerst en vooral feliciteren met het prachtige werk dat u doet! Ik heb 'De Kunst van Leven' gelezen en de readers 'Gelukkig voor Goed' en 'Goud!' en ik moet zeggen dat ik het stuk voor stuk zeer inspirerende boeken vind! Ik kijk ook met belangstelling uit naar het verschijnen van uw nieuwe boek."

"In de bibliotheek heb ik je boek "De Kunst van Leven" gevonden, en met plezier en inspiratie lees ik het. Prachtig hoe je met je eigenheid je leven vormgeeft en anderen tot een lichtend voorbeeld bent. Vol enthousiasme zie ik ook mijn eigen droom voor me en mijn wens om dat nu echt te creëren."

"Ik heb vandaag je boek bij de "Wijze Kater" gekocht en ben er heel blij mee! Je hebt een heldere taal en je woorden geven echt hoop. Ik heb al eerder met de boeken van Sanaya Roman gewerkt, maar wat het creeren betreft, vind ik je boek nog handiger! Goed dat je hem hebt geschreven."

"Ik wil mijn complimenten en vreugde uitspreken over je boek "De Kunst van Leven"! Het is een heerlijk boek en ik ben bezig het de 2e keer door te nemen, bedankt voor het schrijven hiervan! Alleen al het lezen gaf me een geluksgevoel. :-) "

"Ik heb je boek gelezen en uitgeleend aan aantal mensen: iedereen vindt het een fijn, vreugdevol makend, licht en blij boek. Ook anders dan al het andere eerder verschenen met name hierdoor."

"Van je boek "De Kunst van Leven" heb ik erg genoten. Dank je wel!"

"Door de vanzelfsprekendheid en positiviteit waarmee Barbara Borecka schrijft, wordt je vanzelf opgewekt, enthousiast en krijg je ook meteen zin om met je persoonlijke creatie te beginnen. Het boek is op zo'n wijze geschreven dat het makkelijk leest. Er wordt duidelijke, prettige en begrijpelijke taal gebruikt en daar waar je misschien even de weg dreigt kwijt te raken, wordt een en ander verhelderd met herkenbare - maar vaak net zo onverwachtse - voorbeelden. Borecka weet deze voorbeelden op humoristische wijze te brengen en zorgt dan ook regelmatig voor een lach op je gezicht. Kortom: "De Kunst van Leven" is een fantastisch en herkenbaar boek vol positieve boodschappen die niet in je boekenkast mag ontbreken."

"Voor wie geen genoeg kan krijgen van de mogelijkheid de eigen werkelijkheid te creëren met behulp van gedachtekracht nog een boek dat aansluit bij The Secret hype. Gezegd moet worden: Barbara Borecka's boek is zeker geen slap aftreksel. Borecka is al lang bezig met het geven van cursussen in het Creëren van je eigen werkelijkheid en werkt al jaren samen met Gidsen en Lichtmeesters die haar de principes van het creëren nader laten onderzoeken. Dit boek benadrukt de noodzaak tot positief denken, reikt oefeningen aan die het denken kunnen reinigen en toont aan dat de Kunst van leven hem zit in de ervaring van overvloed. Zodra we dat doorvoelen eindigt ons lijden. Als je per se iets wilt lezen over gedachtekracht in relatie tot creatie doe je er verstandiger aan dit boek te lezen en de hype rond De Secret te laten voor wat hij is."
Spiegelbeeld, 15e jaargang nr. 11 november 2007

"Het boek geeft me het gevoel dat het waar is."

"Wat me in het boek aanspreekt is om contact te maken/houden met de onderstroom, wat zich energetisch aandiend en vandaaruit te durven en kunnen/gaan leven."

"Ik lees normaal boeken heel snel, maar van "De Kunst van Leven" kan ik steeds maar een klein stukje lezen. Dan moet ik even uitrusten."

"Ik hoor positieve berichten over "De Kunst van Leven". Ik hoorde van meerdere mensen dat ze het boek prachtig vinden en echt vernieuwend."

"Wow! Wat heb jij met "De Kunst van Leven" een fantastisch mooi boek geschreven, zeg. Het heeft mij al veel goeds gebracht. Dankjewel!"

"Verleden week heb ik uw boek aangeschaft: "De Kunst van Leven". Op zoek naar het spirituele in mezelf. Dit boek spreekt me enorm aan."

"Ik ben nu je boek aan het lezen; heel fijn! Je geeft me heel veel waar ik echt mee verder kan. En ik geniet van het feest der herkenning!"

"Ik vind uw boek zo mooi, zo hoopgevend en het geeft me de moed om door te gaan, vooral op die momenten dat ik het liefst zou willen slapen en nooit meer wakker worden."

"Veel dank voor jouw boek "De Kunst van Leven". Bewust energetisch creëren past helemaal bij deze Nieuwe Tijd. Ook een film als The Secret en een deel van mijn boeken gaat hierover. Sommige transformaties kun je nu eenmaal uitsluitend energetisch verwezenlijken. Dan krijgen we die Aarde van vrede, liefde, vreugde, heelheid, schoonheid en overvloed. Jouw boek straalt dit alles uit. Het is ook keurig verzorgd en prettig leesbaar. Alles wordt duidelijk toegelicht en zelfs voor veel sceptici aannemelijk gemaakt. Sterk punt is ook laagdrempeligheid. We beginnen gewoon vanaf onze uitgangspositie. Je erkent heel realistisch dat we momenteel in een overgangsperiode verkeren. Creëren van je eigen werkelijkheid is een aanrader in alle opzichten!"

"Ik vind je boek erg mooi, en inspirerend. Ben er dan ook echt héél blij mee. Dank dank."

"Ik ben op dit moment je boek "De Kunst van Leven" aan het lezen en het grijpt me. Vanaf de allereerste bladzijde."

"Met veel respect, bewondering en verwondering ben ik je boek  "De Kunst van Leven" aan het lezen. Het spreekt me zeer aan en biedt juist op dit moment in mijn leven wat ik nodig heb."

"Het was fijn zoveel herkenning te vinden in het stukje tekst dat je schreef over vreugde en dat de mens zijn ware potentieel kan aanboren. Dat was ook mijn ervaring op mijn pad naar het worden van Qigong healer."

"Ik vond je boek heel toegankelijk. Ik heb het helemaal opgegeten."

"Ik heb je boek gelezen - het sprak voor zich, het sprak me aan, prachtig!"

"Ik geniet erg van het boek van Barbara en Rene. Veel humor en zo herkenbaar..."

"Ik ben begonnen in jouw boek, "De Kunst van Leven", wat ik een half jaar geleden van mijn vriend heb gekregen voor mijn verjaardag, en wow, wat een prachtig boek; het is precies wat ik op dit moment nodig heb. Dus alvast dank voor al dat moois."

"Ik vind je boek echt heel mooi en inspirerend! Ook zeker iets toevoegen aan de soms te oppervlakkige 'Secret'literatuur. "De Kunst van Leven" werkt. Maar wat als al maar niet komt wat je zo van harte wenst?
Daarop geeft jouw boek antwoorden, vind ik. En daarom vind ik het zo mooi. Ik sla het regelmatig zomaar open en heb er dan echt iets aan. (Grapje: Als een Bijbel!) Ik word rustiger en weet weer de verbinding te maken naar mijn diepere vredige zelf. Dat is natuurlijk ook waar het allemaal omdraait."

"Ik wil je even laten weten dat er dit jaar heel veel voor mij is veranderd. En voor een groot deel door jou.....!
The Secret had ik binnen no-time uit. Daarna ben ik op zoek gegaan naar meer leesvoer over dit onderwerp. Dat is nog best zoeken want veel schrijvers zijn wel spiritueel maar inderdaad ook van mening dat je ook met niets heel gelukkig moet zijn en niet moet streven naar verbetering van je materiele omstandigheden. Slechts naar het spirituele. Jij pleit voor beiden. Dat spreekt mij aan. Zeker de manier waarop.

"Ik lees er elke dag in en word er zo gelukkig van. Dat gevoel te zweven, met het 'hogere' verbonden te zijn voel ik op zijn optimaalst als ik jouw boek lees, afgesloten van de wereld met mijn lievelingsmuziek op de mp3, dicht in mijn oren. (En echt élke keer als ik gelukzalig in jouw boek zit te lezen krijg ik een leuk smsje van een lief persoon!!)
Ik ben in elk geval al druk bezig om van een deeltijd klager en een zeur te transformeren naar een 24/7 vrolijk persoon, die er zin in heeft. Het glas is niet halfleeg, maar halfvol! Niet dat ik normaal zo'n negatieveling was, integendeel, maar ik herken mij wel erg in veel uitsprak en uit je boek. Dat mensen vaak heel veel bezig zijn met wat ze niet gelukt is dan wel, en dat je 'o ja dat heb ik weer' ook zo anders kunt benaderen. Ik herken mij daar zo in! Ik ben best een vrolijk en positief persoon, maar dat soort negatieve benaderingen maakte ik mij onbewust geloof ik wel vaak schuldig aan ..."

"Mijn creaties zijn nog klein, maar ze zijn er al! En ze worden groter! Langzaam maar zeker komen er steeds meer leuke dingetjes op mijn pad. Ik krijg steeds meer leuke complimentjes over mijn uiterlijk en zelfs ook al een keer over mijn stralende persoonlijkheid. Ik heb bijna overal waar ik kom een parkeerplek. Mijn collega's lijken met de dag verdraagzamer te worden. Eindelijk na 4 maanden manicuurt mijn nagelstyliste mijn nagels perfect zoals ik ze wil, en nu krijg ik zelfs de kans om van redacteur te groeien naar projectmanager en ik heb eindelijk een leuk koophuisje gevonden samen met mijn partner, en dat na een half jaar zoeken. Nu ineens wel! Dat kan toch geen toeval meer zijn?! Nee, dat is wat ik gemagnetiseerd heb. The law of attraction!"

Klik hier voor meer over de inhoud van het boek.

Om de boeken te bestellen ga naar onze webwinkel.


vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl