Gebouwen Energetiseren

Energetische reiniging en energetisering van gebouwen

Het is de bedoeling dat het echt fijn voor je is in je eigen huis. Je huis hoort je te bekrachtigen en te vitaliseren. Idealiter kom je in je huis tot rust en doe je er nieuwe energie op. Je huis hoort een veilige plek voor je te zijn, waar je graag naar toe gaat en bent. Omgekeerd zou jij je huis moeten bekrachtigen, zegenen en liefhebben: er Licht en Liefde aan toevoegen. Het is belangrijk voor je groei en welzijn dat je een goede relatie met je huis hebt; dat je in je huis werkelijk thuis komt!

Barbara energetiseert huizen en andere gebouwen, al sinds het begin van het millennium. Ook heeft ze op vele locaties cursussen gegeven, wat vrijwel altijd vooraf werd gegaan door een energetische "voor-reiniging". Zo heeft Barbara een schat aan ervaringen opgedaan en grote expertise opgebouwd op dit vlak.

Er kan veel aan de hand zijn met gebouwen. Ze kunnen de energie vasthouden van oude bewoners en gebruikers; ze kunnen energetisch onder invloed staan van huizen eromheen. Zo komt het voor dat energie uit woonhuizen onbewust wordt weggezogen naar de buren.
"Ik heb dat meegemaakt bij het huis van een spirituele man," zegt Barbara. "Hij straalde zelf goede energie uit, maar die energie wilde maar niet in zijn huis blijven. Toen ik mij erop focuste zag ik dat al die goede levensenergie door één muur naar de buren verdween, waar het werd opgebruikt en op loste in een poel van ontevredenheid. Om dat te helen heb ik een enorme hoeveelheid licht opgebouwd en die naar de buren gestuurd, hopend dat met dat enorme pakket hun honger naar positieve energie zou worden gestild. Dat hielp inderdaad."

"Een tijdje geleden was ik het huis aan het energetiseren van mensen die hun kindje onbedoeld lieten slapen op de energetisch allerslechtste plek in het huis — een klein kamertje op zolder. Ik heb daarop iets van die energie in dat slaapkamertje getransformeerd, maar ik heb vooral die mensen aangeraden hun zoontje ergens anders te laten slapen. Dat hebben ze gedaan en hij sliep hij meteen rustiger. Na een tijdje lag hij niet meer — zoals eerst — opgerold als een egeltje, maar op zijn rug, met zijn armen en benen wijd, helemaal open. Zijn oude kamertje is een hele handige opbergruimte geworden."

Op aparte pagina's vind je nog twee andere van Barbara's ervaringen met gebouw-energetisering:

Een huis kopen

Overweeg je een huis te kopen, bijvoorbeeld in Nederland of in Spanje? Zorg er dan eerst voor dat de energie in dat huis goed genoeg is om daarin te gaan wonen of je business op te starten.
In sommige huizen worden mensen depressief, uitgeput, verzwakt, krijgen ze ruzies of nachtmerries of hun kinderen blijven lang huilen etc.
Dit kan verschillende oorzaken hebben. Vaak gaat het om langdurig opgestapelde, zware emotionele energie. Bijvoorbeeld als er dramatische gebeurtenissen hebben plaatsgevonden in dat huis of mensen met langdurige ziektes hebben gewoond. Er kan ook sprake zijn van stagnerende, slecht stromende energie. Ook kan er bij oude huizen of huizen op historische uitdagende plaatsen (waar vroeger een begraafplaats of ziekenhuis was of een strijd/oorlog plaatsvond) langdurige turbulente energie zijn blijven hangen uit de geschiedenis.

Ik ben een medium: ik neem een energie (een trilling/vibratie) waar en ik heb vele jaren ervaring met energie-onderzoek van gebouwen, energetisch reiniging en energetisering. Ik steun je graag bij het waarnemen van energie in een huis (of ander gebouw) voor je aankoop of in het energetisch verbeteren van je gebouw na de aankoop.

Uitdrijven van negativiteit

Gebouw-energetisering draait in hoofdzaak om het vervangen van lage, negatieve energie door hoge, positieve energie. Negatieve energie verdwijnt veelal vanzelf wanneer het geconfronteerd wordt met de introductie van zeer positieve energie, zoals het Spirituele Licht van de Hoge Regionen - het Licht dat Barbara transmit. Hier en daar zijn er echter samenklonteringen van hardnekkiger negatieve energie. Die samenklonteringen zijn voelbaar en merkbaar: ze maken dat mensen daar liever niet zijn, dat ze er eerder ruzie maken of verdrietig worden. Dergelijke kluwens van negatieve energie zijn vaak de reden dat Barbara wordt gevraagd een gebouw te komen energetiseren.

Sommige van deze negatieve energie is afkomstig van dwalende zielen: overleden mensen die na het sterven van hun fysieke lichaam, met een deel van hun energielichamen op Aarde zijn blijven hangen. Om de problemen met deze specifieke vorm van negatieve energie goed aan te kunnen pakken, is het vaak het beste deze dwalenden te helpen de overstap te maken naar het leven voorbij het aardse. Daarvoor gebruikt Barbara de speciale "Poort van Licht"-kristallen die ze ook gebruikt op de gelijknamige bijeenkomsten.
De methode die Barbara hiervoor gebruikt, heeft ze uitgebreid getest en gefinetuned op geavanceerde cursussen.

Blijvend verbetering

Na afloop van een energetiseringssessie is de energie in een gebouw altijd blijvend verbeterd, omdat de plaatselijke energiestructuren veranderen door de transmissie en er blijvend kanalen naar 'boven' worden geopend.

Het helpt wel als bewoners daarna zelf in het huis mediteren of mijn speciale audio albums draaien en zo de nieuwe, hoge energie een verder onderhouden.
Dit is vergelijkbaar met de veranderingen die mensen ondergaan tijdens individuele energietransmissies: de grootste veranderingen en doorbraken zijn permanent, maar aan de oppervlakte kunnen soms mensen weer terugzakken in oude, negatieve denk- en gedragspatronen, als ze zich de positieve patronen niet helemaal eigen kunnen maken. Maar als mensen dat wel doen, hebben ze een fantastische basis vanwaaruit ze hun energie verder kunnen verhogen. Hetzelfde geldt voor een geënergetiseerd huis: dat kan een fantastische basis zijn voor de introductie en expansie van positieve energie in je leven!
Sommige gebouwen vragen meer reiniging- en energetiseringssessies om alle aspecten ervan te verbeteren.
Er kunnen ook extra transmissies op afstand geboekt worden van Barbara (en eventueel haar vertrouwde groep van geavanceerde Lichtwerkers). Hier kun je meer erover lezen.

Prijs en offerte

Prijs: vanaf 1500 euro per opdracht.
Op onze omzet wordt gebruik gemaakt van de KOR en derhalve is er vrijstelling voor het heffen van BTW.

De prijs voor gebouw-energetiseringen ligt hoger dan die van onze andere diensten, omdat een gebouw-energetisering een diepgaande energetische ingreep is die vraagt om een aanzienlijke investering van goede, harmonieuse, Hoge, Licht, Liefdevolle energie.

De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de locatie, van de omvang van het te behandelen gebouw en de energetische toestand ervan. Je kunt ons per mail laten weten om welk gebouw het gaat (graag ontvangen we aantal fotos), hoe groot het is en wat je er energetisch aan zou willen veranderen. Dan sturen we je een offerte op maat.

Als je steun op afstand voor je huis/gebouw wilt zie ook Individuele Licht- en Energie-Transmissie.

Barbara wordt bij gebouw-energetiseringen meestal bijgestaan door één of meer ervaren en gevorderde assistent-lichtwerkers.

Duur: een gebouw-energetisering duurt normaliter 1 dag of aantal dagen, aantal uren per dag. Barbara (en eventueel haar assistent) transmit op afstand echter al enkele dagen vantevoren en tussendoor het Licht en andere Hoge Energie naar het gebouw in kwestie. In die periode ontvangt Barbara ook channelingen met betrekking tot de energie in het gebouw in kwestie. Vaak raadpleegt Barbara vooraf ook orakels als Tarot (en eventueel I-Tjing) wat betreft de energetische situatie aldaar.

Inbegrepen in de prijs is het audio-album "Je Huis Energetiseren" en de bevindingen en adviezen van Barbara (mp3).

Barbara voelt aan (ter plaatse of vantevoren) en adviseert je wat er in je huis verandert kunt worden voor beter energie, welke kristallen het beste zijn voor je huis en op welke plekken ze het beste geplaatst kunnen worden, etc.
Deze kristallen moeten na plaatsing in je huis eens per week minimaal 20 minuten onder stromend water gehouden worden: normaliter onder de kraan of de douche, maar in de regen is ook mogelijk. Verder wordt aanbevolen aan dat je ze (af en toe) laat baden in het Licht van de zon of de maan. Zie verder de instructie: omgaan met kristallen.


Hier vind je een overzicht met beschikbare data.
Zie ook onze Algemene Voorwaarden voor Gebouw-energetiseringen.

Reacties van klanten

"Er is heel veel veranderd in mijn huis! Hoewel al mijn meubels nog hetzelfde staan, lijk ik meer ruimte te hebben. Er veranderen ook heel tastbare dingen: gisteren heeft de woningcooperatie een gsm-mast van het dak afgehaald! Zo'n ding geeft hartstikke veel negatieve energie, dus ik ben daar echt blij mee. Ongelooflijk, he?"

"Met onze winkel gaat het goed sinds de energetisering! We genieten er met volle teugen van en ervaren het als onze spirituele reis. We komen ook steeds mooie mensen tegen!!"

Zie meer reacties en onze boeken De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid en Het avontuur van de ziel .


vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl