Individueel Consult of Coaching
Barbara geeft - al vele jaren - individuele consulten (ook op afstand: telefonisch, per skype, facetime of google meet).
Ze concentreert zich tijdens zo'n consult op jouw persoonlijke energie en issues. Barbara transmit energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op grotere energiestromen.

Tijdens Consulten is er ruim de tijd voor vragen en uitleg. Een consult begint normaliter met een kennismakingsgesprek, waarbij je kunt aangeven waar je speciaal aandacht aan zou willen besteden of waar Barbara voor je kan ontrafelen wat op dat moment het meeste aandacht nodig heeft om je vibratie te verbeteren.
Daarop volgt (eventueel) een energie-transmissie, vergelijkbaar met een Individuele Energietransmissies, alleen specifiek gericht op je themas, zodat deze het meest direct effect hebben op je situatie.

Barbara is bij al haar transmissies in de eerste plaats een kanaal voor het Licht. En het Licht brengt volgens een hogere wijsheid energetische veranderingen aan. Het brengt die veranderingen aan die het meest belangrijk en nodig zijn.
Dit betekent dat hoewel Barbara's transmissie bij een consult in de eerste plaats is gericht op je themas, er door Barbara en haar Lichtgidsen ook wordt gewerkt aan je energie als geheel. Je energie als geheel is namelijk van wezenlijk belang voor je manifestaties, want het is je gehele vibratie die zich manifesteert in vormen - dus ook wat betreft je themas. Verbetering van je algehele energie heeft een direct en voelbaar effect op je situatie - wat overigens uitdrukkelijk niet wil zeggen dat je na een transmissie meteen van al je problemen verlost bent.

Na afloop van de transmissie kan Barbara nog iets uitleggen over wat ze heeft gezien en gedaan tijdens de transmissie. Ook kun je nog vragen stellen, als je wilt.
Op het eind van het consult geeft Barbara je thuiswerk-materiaal aan je mee. Dit materiaal is inbegrepen in de prijs.
Barbara maakt in de regel geluidsopnamen van je consult, zodat je alles wat ze uitlegt en adviseert, thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen - als mp3 of desgewenst op cd - onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal, als je wilt.

Voor klanten van een Consult zijn geleide meditaties aanbevollen (om thuis mee te oefenen) die ook onderdeel kunnen uitmaken van je thuiswerk-materiaal.

Zie ook onze boeken zoals 'De Kunst van Leven: creeën van je werkelijkheid' en aantal andere boeken - bij ons verkrijgbaar inclusief een bijpassende audio-album met 2 oefeningen voor thuis.

Kijk hier voor onze actuele prijzen
en het maken van een afspraak.vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+