Individueel: geld consult en geldtransmissie
Nieuw: sinds oktober 2021 kun je deelnemen aan de 'Whatsapp groep Geld creeren' en aantal andere modules! Inschrijvingen: webwinkel.

Barbara geeft - al vele jaren - individuele Geld Consulten en Geldtransmissies. Ze concentreert zich tijdens zo'n sessie op jouw persoonlijke energie en geld-issues. Barbara transmit energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op overvloed en grotere energiestromen - en dus ook grotere geldstromen.

Tijdens Geld Consulten is er ruim de tijd voor vragen en uitleg. Een consult begint normaliter met een kennismakingsgesprek, waarbij je kunt aangeven waar je speciaal aandacht aan zou willen besteden of waar Barbara voor je kan ontrafelen wat op dat moment het meeste aandacht nodig heeft om je geld-vibratie te verbeteren.
Daarop volgt (meestal) een energie-transmissie, vergelijkbaar met een Individuele Energietransmissies, alleen specifiek gericht op je geld-vibratie, zodat deze het meest direct effect hebben op je financiële situatie.
Tijdens Geldtransmissie gaat Barbara transmitten zonder eerst met je te pratten. Je krijgt een korte verslaag daarna.

Je geld-vibratie is geen afzonderlijke vibratie, maar eigenlijk de verzameling van "stukken" van je energieveld die het meest direct betrekking hebben op hoeveel geld je hebt, hoe rijk je je voelt en hoe overvloedig je leven is.

Barbara is bij al haar transmissies in de eerste plaats een kanaal voor het Licht. En het Licht brengt volgens een hogere wijsheid energetische veranderingen aan. Het brengt die veranderingen aan die het meest belangrijk en nodig zijn.
Dit betekent dat hoewel Barbara's transmissie bij een geld-consult in de eerste plaats is gericht op je geld-vibratie, er door Barbara en haar Lichtgidsen ook wordt gewerkt aan je energie als geheel. Je energie als geheel is namelijk van wezenlijk belang voor je manifestaties, want het is je gehele vibratie die zich manifesteert in vormen - dus ook wat betreft geld. Verbetering van je algehele energie heeft een direct en voelbaar effect op je financiŽle situatie - wat overigens uitdrukkelijk niet wil zeggen dat je na een transmissie meteen rijk bent.

Na afloop van de transmissie kan Barbara nog iets uitleggen over wat ze heeft gezien en gedaan tijdens de transmissie. Ook kun je nog vragen stellen, als je wilt.
Op het eind van het consult geeft Barbara je thuiswerk-materiaal aan je mee. Dit materiaal is inbegrepen in de prijs (niet bij de sessies op afstand: daar krijg je 2 audio albums inclusief).
Barbara maakt in de regel geluidsopnamen van je consult, zodat je alles wat ze uitlegt en adviseert, thuis nog eens rustig kunt beluisteren. Deze opnamen kunnen - als mp3 of desgewenst op cd - onderdeel uitmaken van je thuiswerk-materiaal, als je wilt.

Voor klanten van een Geld Consult zijn geleide meditaties 'Geld creëren' aanbevollen (om thuis mee te oefenen) die ook onderdeel kunnen uitmaken van je thuiswerk-materiaal.

Zie ook ons gouden boek 'Geld Creëren; Ware Doorbraak en Bevrijding' en electronisch boekje 'Zeeën van Geld - affirmaties van rijkdom en overvloed'.

Kijk hier voor onze actuele prijzen
en het maken van een afspraak.vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+