Life Style coaching
Wees de beste versie van jezelf!

Ik help je graag vitaler en zelfverzekerder te worden, er elegant en aantrekkelijker uit te zien, af te vallen, je beter te voelen over jezelf en in jezelf, vreugdevol en gepassioneerd te gaan leven.
Wees de beste versie van jezelf! Straal vanuit je Hart! Leef je dromen! Barbara Borecka

Ik ben danseres, holistisch body trainer, levenscoach, liefdescoach, auteur van vijf zelfhulp boeken en ik doe ook lifestyle coaching. Barbara Borecka (op de foto's en video's).

Je kunt vragen stellen, mijn coaching, audio albums en boeken bestellen via welkom@schoolvooradelaats.nl

Je nieuwe, aantrekkelijke Zelf worden

Wat je denkt over jezelf: is het Echt wie je bent of ben je zo opgevoed en voorgeprogrammeerd door je ouders of een sterk geëmancipeerde maatschappij? Heb je wel een sterk, mannelijk, masculien romantisch, rolmodel gehad in jouw kindertijd? En een feminien, warm, aantrekkelijk, sensueel rolmodel?

Wat als je in wezen helemaal iemand anders bent dan je denkt, dan je ouders, vrienden, vriendinnen, kennissen denken…?
Misschien zou je jezelf beschouwen als een feminiene, aantrekkelijke vrouw als je in een andere omgeving en omstandigheden opgegroeid zou zijn….?

Het is goed om open staan voor de nieuwe mogelijkheden en jezelf niet te blijven afsluiten/beperken door de oude, onbewust voorgeprogrammeerde zelfassociaties. En te blijven groeien naar je Hoge Zelf - want dat is wie je IN WEZEN bent en daar kunnen allerlei verrassingen op je wachten…! Je kunt dan zelfs werkelijk versteld staan van jezelf….! Als je gaat leven vanuit de Kern van je Zijn: met alle kracht, wijsheid, sensualiteit, levendigheid, groot bewustzijn, synchronisatie van al je aspecten, je geëxpandeerde energieveld, onvoorwaardelijke Liefde die je dan tot je beschikking hebt!!!

Je kunt beginnen met je nieuwe, beter Zelf te worden!
Iedereen kunt zich realiseren: ‘ik ga ervoor kiezen om blijer en aantrekkelijker over te komen, de beste versie van mijzelf te worden! Ik ontwikkel nieuwe, interessante, levendige, romantische persoonlijkheidsaspecten! Ik omarm mijn nieuwe imago, meer aantrekkelijke manieren van kleden, bewegen en praten.'

Je verlangens vervullen

Tijdens de lifestyle coaching we werken o.a. aan je diepe, meestal verborgen (of zelfs onbewuste ) behoeftes en verlangens. We gaan niets dwingen maar in eerste instantie wel eerlijk zijn tegen onszelf: ‘waar verlang ik echt naar ‘, ‘hoe kan ik mij better, aantrekkelijker, mooier gaan voelen en dat gaan vibreren met mijn energieveld?’, ‘hoe kan ik een levendige, sensuele, blije, speelse, diep bevredigende relatie creëren?’, ‘waarom ben ik toch niet gelukkig met deze oprechte man/vrouw aan mijn zijde?', 'Wat ontbreekt er, zou ik iets kunnen doen om weer nieuw leven en romantiek in onze relatie te brengen?', 'Waarom ben ik niet gelukkig met mijn leven? Niet (meer) vrij, blij, stralend, spontaan, passievol, verliefd?' 'Wat zou beter, spannender, speelser, mooier, fijner kunnen?', ' Waar naar toe kan ik groeien en mij blijven ontwikkelen om krachtig, vrij, gelukkig te worden en stralen…?

Antwoorden op dit soort vragen was ik jarenlang aan het zoeken, channelen en ontwikkelen voor mijn vele klanten. En omdat ik dat ook voor de mannen aan te doen was heb ik een ander, mannelijk perspectief gekregen, heb ik ook de mannen veel beter begrepen.

Mijn tekst is zo geformuleerd dat het reacties oproept bij de lezers, uitnodigt tot nadenken: ‘hoe is dat voor mij’? , ‘ben ik het ermee eens of niet?’, of zelfs sommigen ‘wakker schudt uit hun lethargie ‘… En zoiets is voor veel mensen goed, speelt een waardevolle rol.

Lees hier mijn practische artikelen:


Barbara: Ik geef ook vreugdevolle, diepgaande workshops, zie: Het Leven Vieren! en individuele coaching.
Je kunt ook mijn meditatieve audio oefeningen bestellen als mp3's - om thuis mee te oefenen, inzichten en mooie, liefdevolle, vreugdevolle energie op te bouwen.
Zie ook mijn boek De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid.


Je kunt mijn Lifestyle coaching bestellen door mail te sturen naar welkom@schoolvooradelaars.nl .
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl