Individueel

Hier vind je een overzicht
van prijzen en beschikbare data.


Er zijn verschillende manieren waarop Barbara Borecka je persoonlijk kan begeleiden in de richting van een leven in vreugde, liefde, harmonie, volheid, voorspoed en overvloed!
En op dieper niveaus: naar innerlijke vrede, ontwaking, bevrijding, je Ware Zelf worden, Ziels Liefde, je levensmissie en verlichting.

Je kunt een individuele sessie online, telefonisch, transmissie op afstand of een sessie op locatie boeken in: Centrum de Linde in Bilthoven, Centrum de Roos in Amsterdam, Amstel Hotel (5-sterren) in Amsterdam of in Château St. Gerlach****, Houthem (Limburg).
Je bent ook hartelijk welkom op Barbara's Individuele Sessies, Transmissies, Coaching en Consulten op een rustige plek in de natuur bij Utrecht (bv tijdens wandelen).
 • Individuele Consult of Coaching
  Barbara concentreert zich op jouw persoonlijke situatie, keuzes en themas. Je gaat nieuwe, diepe inzichten verkrijgen, een breder perspectief om ernaar te kijken, adviezen om op een wijze, hoge manier ermee om te gaan etc.
  Er is veel ruimte voor vragen (het kan ook in de natuur of op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Relatie consult of singles begeleiding
  Open je Hart, verbind je met je Ziel, straal Liefde! Magnetiseer je Soulmate! Breng nieuw levendigheid, enthousiasme en vreugde in je relatie!
  Barbara concentreert zich op jouw relatie-energie en liefde-issues, met veel ruimte voor vragen (het kan ook in de natuur, of op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Geld-consult
  Je creëert wat je vibreert. Ontwikkel de verrijkende gedachten. resoneer met geld om je heen en bouw de bewustzijn van overvloed!
  Barbara concentreert zich op jouw persoonlijke geld-energie en geld-issues, met veel ruimte voor vragen (het kan ook in de natuur of op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Individuele Licht- en Energie-Transmissie
  Je gaat ontspannen liggen of zitten, terwijl Barbara kanalen opent tussen jouw energieveld en de Hoge Regionen van Licht. Dit Licht draagt Hoog Bewustzijn, Liefde en Helderheid in zich. Het kan opluchting, healing, vergeving, vitalisering, openheid en expansie brengen; een aangenaam stromend gevoel waar vroeger blokkades zaten; diepe vrede, harmonie, kracht en vreugde. Je kunt je beschermd, stralend, gezegend, gekoesterd en gedragen gaan voelen. (het kan in de zaal of in de natuur).

 • Individuele Licht Transmissie op afstand
  Barbara kan op afstand Hoog Licht en Energie naar je sturen (of naar je relatie, huis, bedrijf, project, creatie). Ze doet het al jaren, ze heeft hiervoor alleen een foto van je nodig.

 • Tarot leggingen
  Mocht je nieuwe, diepe inzichten willen verkrijgen in je situatie, een breder perspectief om ernaar te kijken, adviezen om op een wijze, hoge manier ermee om te gaan, dan kun je ook een legging aanvragen.
  Ook als je een belangrijke keuze moet gaan maken laat het orakel zien welke optie de meeste goede energie en stroming in zich heeft, wat de aandachtspunten zijn en waaraan nog gewerkt moet worden. (meestal op afstand)

 • Light Body-blokken individueel
  De Light Body is een energielichaam met een hoog trillings- en bewustzijnsniveau, dichter bij je Ziel en je Goddelijke Zelf. Tijdens ieder Blok werken we met een paar van speciale, subtiele energiecentra zodat je het kunt initieren en de brug naar je Light Body bouwen (het kan ook in de natuur of online).

 • Energetisering van gebouwen
  Het energetisch reinigen en energetiseren van huizen, bedrijfspanden en andere gebouwen (het kan ook op afstand).

Hier vind je een overzicht
van prijzen en beschikbare data.vragen inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+

+