Individueel
Er zijn verschillende manieren waarop Barbara Borecka je persoonlijk kan begeleiden in de richting van een leven in vreugde, liefde, harmonie, volheid, voorspoed en overvloed!
En op dieper niveaus: naar innerlijke vrede, ontwaking, bevrijding, je Ware Zelf worden, Ziels Liefde, je levensmissie en verlichting.

Je kunt een individuele sessie online, telefonisch, transmissie op afstand of een sessie op locatie boeken in: Centrum de Linde in Bilthoven, Centrum de Roos in Amsterdam, Amstel Hotel (5-sterren) in Amsterdam of in Château St. Gerlach****, Houthem (Limburg).
Je bent ook hartelijk welkom op Barbara's Individuele Sessies, Transmissies, Coaching en Consulten op een rustige plek in de natuur bij Utrecht (bv tijdens wandelen).
 • Individuele Licht- en Energie-Transmissie
  Je gaat ontspannen liggen of zitten, terwijl Barbara kanalen opent tussen jouw energieveld en de Hoge Regionen van Licht.

 • Individuele Transmissie op afstand
  Barbara kan op afstand Hoog Licht en Energie naar je sturen (of naar je relatie, huis, bedrijf, project, creatie). Ze doet het al jaren, ze heeft hiervoor alleen een foto van je nodig.

 • Individuele Consult of Coaching
  Barbara concentreert zich op jouw persoonlijke situatie en themas, met veel ruimte voor vragen (het kan ook op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Geld-consult
  Barbara concentreert zich op jouw persoonlijke geld-energie en geld-issues, met veel ruimte voor vragen (het kan ook op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Relatie consult of Coaching
  Barbara concentreert zich op jouw relatie-energie en relatie-issues, met veel ruimte voor vragen (het kan ook op afstand via telefoon, skype, facetime of google meet).

 • Energetisering van gebouwen
  Het energetisch reinigen en energetiseren van huizen, bedrijfspanden en andere gebouwen (kan voorlopig alleen op afstand).


Hier vind je een overzicht
van prijzen en beschikbare data.vragen inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+