Alle Light Body-opleidingen

Onze Light Body opleidingen kunnen per blok gevolgd worden. Ze zijn gebaseerd op de Light Body -channelingen en -onderwijs van Duane Packer (en zijn Gids, DaBen) en Sanaya Roman (en haar Gids, Orin), in de Verenigde Staten.
Barbara Borecka is een erkende Light Body-leraar bij Duane en Sanaya's organisatie: Orin & DaBen.
Barbara verzorgt Light Body opleidingen sinds begin 2000.

Awakening Your Light Body

Awakening Your Light Body is een ontdekkingstocht van zes blokken door tien verschillende energiecentra, waardoor je je totale energie naar een hogere vibratie brengt. De tien energiecentra zijn subtieler dan chakra's en bevinden zich op een fijner vibratieniveau - dichter bij de vibratie van je Ziel en je Goddelijke Zelf.

Wil je weten of "Awakening Your Light Body" iets voor jou is? Klik dan hier.

Advanced Light Body: Leven in het Licht

Je maakt hierin een prachtige reis die focust op leven in gezondheid en levenskracht, stralendheid, vreugde, liefde, helderheid, leven van je levensmissie en je Hoge Doelen, het vergroten van je vermogens om te manifesteren en je bewustzijn te expanderen.
Doel ervan is o.a. om je Light Body verder uit te bouwen en in je leven te implementeren. En je voor te bereiden op Advanced Light Body I: Radiance Self-Exciting.


Advanced Light Body I
Radiance Self-Exciting: Building Your Light Body; Radiance Filling in the Frequencies; (Zelfopwekkende Stralendheid: het uitbouwen van je Light Body; invulling van de Light Body-Frequenties)

Doel van het Advanced Light Body I traject is het uitbouwen van je Light Body en het invullen van de vier verschillende frequenties van Licht in het licht-lichaam: Frequenties van Visie, Precisie, Intensiteit en Helderheid.
Doel is verder het verstevigen van de Light Body en stralender worden: steeds meer aspecten van stralendheid belichamen in je energie, moeiteloos in de stroom zijn en je bewustzijn verder uitbouwen. Je kunt de stralendheid van je Light Body gebruiken bij je persoonlijke groei en ze integreren in de energieën om je heen, als jouw bijdrage aan de vooruitgang van de wereld.

Advanced Light Body II
Ceremonies of Light, Ceremonies of the Heart, Ceremonies of Initiation; Radiance Filling in the Frequencies (vervolg); (Licht-ceremonies, Hart-ceremonies, Inwijdingsceremonies; invulling van de Light Body-Frequenties - vervolg)

Tijdens de Licht-ceremonies reis je naar het Zielsvlak, om daar te werken met het Zonnelicht: het Licht van je Hoge Doel en Transformatie. Met je Ziel werk je aan de chakra's die je helpen met het herkennen en leven van je Hoge Doel. Ook ontmoet je je persoonlijke Gids(en).
De Hart-ceremonies ontwaken je Hart-centrum verder. Je smelt samen met je Ziel en werkt met je Ziel en de Groten om het juweel in je Hart-centrum te ontwaken. Dit juweel wordt ook wel "de deur naar je Ziel" genoemd.
Tijdens de Inwijdingsceremonies word je geopend voor de hogere geest van je Ziel, waar Wijsheid wordt toegevoegd aan Liefde en zo het Pad wordt verlicht, voor jou en anderen.
Door heel het blok werken we met de prachtige Frequenties van Harmonie en Schittering.


Advanced Light Body III
Peace: Living Your Life Purpose; Higher Will: Manifesting with Ease; (Vrede: je Levensdoel leven; Hoge Wil: moeiteloos Manifesteren)

Dit traject duiken we dieper in de Peace of Purpose-energie. Deze energie maakt je meer bewust van de energie van je Levensbestemming in het hier en nu. Je kunt daardoor grote vrede en rust ervaren, omdat je je harmonieus deel weet van de energieën om je heen. Dit is een basis voor het nog moeitelozer Manifesteren van de Hoge Wil en het bemeesteren van verdere Light Body-toestanden.
Vanuit de Peace of Purpose-energie gaan we geavanceerd Manifesteren en de toestand van Solidity of Connection ("Zekere Verbinding") opbouwen.


Advanced Light Body IV
Joy: Expressing Beauty and Perfection of Being; Clairvoyant Vision: Seeing and Sensing Subtle Energies; Vision: Creating Your Highest Future;
(Vreugde: Schoonheid en Perfectie uitdrukken; Helderziendheid: zien en ervaren van subtiele energie; Visie: scheppen van je Hoogste Toekomst)

We slaan hier een brug tussen de hoge energie opgedaan in het "Advanced Light Body II"-traject en ons aardse bestaan. Bijzonder in de aandacht staan de harmonie tussen licht-lichaam en chakra's, leven in schoonheid en vreugde, verdere evolutie richting wijsheid, verlichting en geavanceerd Manifesteren, vanuit je Ziel en je Goddelijke Zelf.


Advanced Light Body V
Radiance Filling in the Frequencies: Frequencies of Transparancy and Frequencies Expanded; (Invulling van de Light Body-Frequenties: Transparantie en Geëxpandeerde Frequenties)

Je leert "Frequenties van Transparantie" kennen en vibreren. Verder leer je expanderen in de Light Body-Frequenties, zodat je je Light Body nog verder kunt "invullen" met verschillende Frequenties van Licht.


Light Body Lerarentraining
Radiance Transmitting Light Teacher's Course; (Stralend Licht Transmitten Lerarentraining)

Je leert de energieëen van de zeven vibrerende energie-centra en de drie Light Body-centra te transmitten, met behulp van het geluid van deze centra, zodat je anderen deze centra bewust kunt laten ervaren.
Of je nu wel of niet van plan bent om te gaan lesgeven, DaBen's reizen zullen je lichtlichaam verder ontwikkelen en je helpen bij het ervaren van de pure energie van de centra, het vinden van stabiele locaties en het krijgen van grotere vaardigheid met de Light Body-centra.vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl