Advanced Light Body: Leven in het Licht


Advanced Light Body: Leven in het Licht is het vervolg op Awakening Your Light Body. Het doel is – ondermeer – Light Body te implementeren in je leven en je voor te bereiden op Radiance Self-Exciting: het uitbouwen van je Light Body.

BLOK 1: LEVENSKRACHT EN VITALITEIT

De inhoud van dit blok (van ongeveer 12 uur) is veelzijdig en rijkgevuld: we gaan werken met de Light Body kern en cocon; etherisch lichaam: revitalisatie; jezelf helen met subtiele energieën, kleuren en klanken; de helende kracht van Liefde; zuiveren en loslaten; werken met je fysiek energieveld en je fysieke stralendheid; een nog fijner gridwerk ontwikkelen; Licht in je lichaam brengen; Zielsliefde; Vertrouwen, versmelten met je Ziel; de Vreugde van je Ziel ervaren; nog meer geïntegreerde, liefdevolle, vreugdevolle Zelf worden.

BLOK 2: LEVEN IN VREUGDE EN LIEFDE

INHOUD: versmelten met je Ziel; vreugde en liefde van je Ziel; gridwork van vreugde; geintegreerde, vreugdevolle Zelf; nieuwe persoonlijkheid; healing van je Hart; hartlicht in de chakra's; hartcontact; liefdevolle verbindingen; diamanten patronen van licht, Christuslicht; volledig ontwaakt hart; vreugde en liefde in je emotionele permanente atoom; piramide van Licht; visie van je leven in vreugde; eiland van healing; Tempel van de Meesters; reis naar de Monade; leven vanuit je hart.

BLOK 3: LEVEN MET VISIE EN HELDERHEID

INHOUD: ontwikkelen van je ogen; voelen/zien van subtiele energieën; verbinding met het sterrenlicht; licht interacties; de Evolutiester in de Grote Beer; Driehoek van Mentale Verlichting; het Licht van Sirius; Driehoek van Emotionele Helderheid, helderheid met Pleiadenlicht, expansie: Licht van je Geest, kombinatie van lichtdriehoeken, visiedriehoeken met de Poolster, (in) de stroom zijn, "Vee" gebruiken om je visie te versterken, Tempel van de Meesters: wereldtransmissie.

Na dit blok kun je doorgaan met de opleiding "Advanced Light Body I" of nog eerst meer van onderstaande blokken volgen.

BLOK 4: MANIFESTEREN VAN JE LEVENSDOEL

INHOUD: levensdoel en je stuitchakra; voorbereidende ceremonie; de Hogere Wil; Hal van Wijsheid: Ziel en Monade; Buddhisch permanente atoom; Atmisch permanente atoom; Nodes van afstemming, creëren en oplossen; Contact met je Monade; Versmelten met je Monade; Monade transmissies; levensdoel in je aktiviteiten; werelddienst en vreugde; levensdoel in de chakra's; je levensdoel manifesteren; toekomstige zelf; transmissies in de Tempel naar je levensmissie; Initiatie in de Tempel van de Meesters etc.

BLOK 5: CREËREN IN HET LICHT

INHOUD: solair licht; het licht in je hoofd; helderheid over wat je wilt creëren; afstemmen op Universeel Bewustzijn; je hogere doel; creëren vanuit Ziel en Monade; zuiveren van het derde chakra; manifesteren door je vibratie; nodes van je openen om te ontvangen en vertrouwen; schoonmaken van het gridwork; creëren van je hoogste toekomst; de drie juwelen uitlijnen; een levensaspekt transformeren; verbinden met je Hoge Bewustzijn; je Zielsmijlpalen bekijken; Zielsliefdemagnetisme gebruiken; je nieuwe Zielslicht projecteren.

BLOK 6: BEWUSTZIJN EXPANDEREN

INHOUD: Kracht en Liefde van de Hoge Wil; glamours oplossen; Solaire Engel; Solair Vuur in je systeem: emoties transformeren in Liefde; oplossen van illusies en creëren van verlichte gedachten; het Licht van Aanwezigheid Zelf; Engel van Aanwezigheid; je Hoge Doel harmoniseren mat het Doel van Aanwezigheid; in het Centrum van Alle Wil; Wil om te creëren en om op te lossen; initiatie van Nieuw Bewustzijn door Hoge Wil; continuïteit van Personlijkheid, Ziel en Geest; continuïteit van vorige levens; continuïteit van bewustzijn door toekomstige levens heen; je leven vanuit Zielsperspektief: sleutelmomenten van geboorte tot dood; continuïteit, verbondenheid en eenheid door Liefde.

In alle blokken doen we beroep op prachtige energievelden van je Ziel, Monade, Engelen, Gidsen, Licht Wezens, Meesters, de Planetaire Logos en de Solar Logos.

Adviezen van mensen die de opleiding hebben voltooid

"Het is een unieke kans om versneld spiritueel te evolueren. Aanrader!"
"Blijf bij jezelf en bij wat goed voelt. Je hoeft niet alles te begrijpen. Stel vragen en neem deel aan wat er gebeurt in je groep."
"Als je er klaar voor bent: doen!"
"Ga mee met de stroming ..."
"Als je het niet snapt of niets voelt: laat gaan. Het komt toch binnen en heeft toch wel zijn effect. Ontspan in de energie."
"Advanced Light Body biedt je prachtige spirituele reizen! Je levensinzichten vinden een ware bedding en je mooiste dromen kunnen uitkomen als je meegaat in de stroom en vertrouwt op het Universum. De keuze voor het Licht zal je veel goeds brengen!"
"Doen! Je leven wordt 500% mooier, beter en harmonieuzer!"
"Blijf vertrouwen. Er is niet één manier. Ook als je in het begin denkt dat je het "niet goed" doet met de centra enzo, kan dat juist bij Advanced Light Body mooi op zijn plaats vallen!"
"Vooral doen en ervaren!"

Na dit blok kun je doorgaan met de opleiding "Advanced Light Body I".

Klik hier en hier voor adviezen en reacties van deelnemers van "Advanced Light Body"-opleidingen.


Kijk hier of deze opleiding op dit moment in de planning staat.
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl