Advanced Light Body III
Peace: Living Your Life Purpose
Higher Will: Manifesting with Ease


Advanced Light Body III is open voor iedereen die Advanced Light Body II heeft afgerond.

Blok 1 en 2: Peace: Living Your Life Purpose

Peace of Purpose: Leven volgens je Bestemming

In de Peace of Purpose-toestand word je je meer bewust van de energie van je levensbestemming in het nu. Je kunt dan grote vrede en rust ervaren, omdat je harmonieus deel weet van de energieën om je heen. Dit is een basis voor het nog moeitelozer manifesteren van de Hoge Wil en het bemeesteren van verdere Light Body-gerelateerde toestanden die je verbinding met de Eenheid en alle leven verstevigen.
Je komt meer te weten over je levensbestemming door naar je leven te kijken vanuit het standpunt van je Hoge Zelf en je Ziel. Je gaat terug naar je kindertijd om de boodschappen in je kinderdromen te bekijken. Je gaat jezelf ervaren als ster en vanaf sterrenniveau kijken naar je reden om naar de Aarde te komen.
Je wordt begeleid bij het vinden van je levensbestemming, doelen en kernwaarden in verschillende gebieden van je leven: gezondheid en goed in je vel zitten; levendigheid, spirituele groei en Verlichting; leren, innerlijk weten en wijsheid; werk, carriere en je bijdrage aan het aardse vlak; financiële onafhankelijkheid en overvloed; eenheid; orde en harmonie in je omgeving; synchroniciteit; en alles wat jij belangrijk vindt. Je krijgt grotere helderheid over welke van je handelingen het meest kloppen met je Bestemming en kunt andere, minder kloppende handelingen meer loslaten.
Al je handelingen op het aardse vlak worden uitgedrukt door je persoonlijkheid. De impuls voor de handeling komt van je Ziel (of hoger), van je Hoge Zelf of van je persoonlijkheid zelf. Het niveau waar de impuls vandaan komt, blijft tijdens de handeling het meeste actieve niveau. Het is de bedoeling dat je met je bewustzijn op ieder moment het impuls-niveau verhoogt. De kunst is om dagelijks je lange termijndoelen te volgen en niet de dagelijkse taak "van de minste weerstand". Die kunst leer je meer verstaan met de Peace of Purpose-energie.

Deze blokken maak je onder andere de volgende meditatieve reizen:

 • Terugkoppelen
 • Introductie: Peace of Purpose
 • Zielsvisie op je Levensbestemming
 • Peace of Purpose en het hoogste Light Body-centrum
 • Monadeperspectief op je Levensbestemming
 • Uitgebreide Peace of Purpose
 • Peace of Purpose zijn: vrede in je ervaring
 • In je Hoge Doel verbonden met de Meesters en je Zielsgroep
 • Reis naar Shamballa
 • Je leven opladen
 • Exploratie van je Hoge Bestemming in het hele Universum
 • Vertaling van je Hoge Bestemming naar je aardse bestaan
 • Ceremonie met Sanat Kumara

Blok 3 en 4: Higher Will: Manifesting with Ease

Hoge Wil: Moeiteloos Manifesteren

In dit Light Body-traject leer je Light Body-vaardigheden en bewustzijnstoestanden die je helpen bij het manifesteren. Je leert de "Solidity of Connection"-toestand ("Zekere Verbinding") kennen, die volgt op de "Peace of Purpose"-toestand.

Moeiteloos Manifesteren kan voor je een transformatie betekenen; een groeisprong naar nieuwe vaardigheden en frisse, nieuwe inzichten; een nieuwe manier van in de wereld staan. Je kunt Moeiteloos Manifesteren omdat je je hebt aangesloten aan de opwaartse spiraal, hebt geleerd hoe je hogere stromingen kunt bereiken en hoe je die acties en activiteiten kunt kiezen die het meeste Licht in zich dragen en het verste doorzetten in de tijd. Je werkt meer op het niveau van oorzaken dan gevolgen. Zo schep je de resultaten die je nastreeft. Je werkt met de Hoge Wil, bent in de flow en manifesteert met gemak.

Dit traject leer je uitgebreide bewustzijnstoestanden die je helpen met Moeiteloos Manifesteren, terwijl je je verbindt met de Eenheid en je je verbinding versterkt met alle leven, alle niveaus van je wezen, je levendigheid en het Hoge Plan voor de Mensheid. Dankzij deze krachtige verbinding heb je het niet meer nodig om wilskracht te gebruiken om je doelen te bereiken. Forceren, pushen en doorzetten is er niet meer bij. Er is hier geen weerstand tegen het uitvoeren van je Hoge Doel.

Wanneer je je verbinding met de Eenheid sterker en steviger maakt, raak je zo verbonden met de Hoge Wil dat er synchroniciteit ontstaat vanuit de verbinding. De situaties waar je behoefte aan hebt, komen vanzelf naar je toe. Je zet een enorme dragende energie in gang: de noodzaak om dingen te pushen, verdwijnt. Je wordt magnetisch; op de juiste plek op de juiste tijd. Kansen komen naar je toe. Dingen die je nodig hebt, verschijnen in je leven - of zelfs al voordat je weet dat je ze nodig hebt. Manifesteren wordt makkelijk!

Dankzij de connectie met Eenheid, is er minder weerstand, minder dualiteit en minder polariteit. Je ontwikkelt de vaardigheid van het "jezelf niet in de weg zitten" doordat je leert je over te geven aan de stroming om je heen en je daarvoor te openen.

Je gaat ontdekken hoe je met energie kunt werken om omstandigheden en situaties in je leven te veranderen. Je leert meer over het manifesteren van gezondheid, welzijn en levendigheid door je verbinding met Eenheid.

De Orin-reizen leren je je Zielsvisie te ontwaken en de mist van onwetendheid op te lossen. Je gaat op ontdekkingsreis naar de "regenbui van alle kennis" en leert hoe je daar contact mee kunt maken en er de energie uit kunt halen van de gedachten, vormen en basis-energieën die eraan zitten te komen voor de mensheid en voor je eigen leven.
Je krijgt meer sensitiviteit voor wat je kunt doen en wat het beste moment ervoor is. Deuren zullen zich voor je openen waar je je aandacht ook op richt. Het Universum zal je steunen bij alle manifestaties die in lijn zijn met je bestemming en je hoogste goed.


Klik hier en hier voor reacties van eerdere deelnemers.


Kijk hier of deze cursus op dit moment in de planning staat.
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl