Radiance: Transmitting Light
Light Body lerarentraining


De Light Body lerarentraining is open voor iedereen die Awakening Your Light Body en Radiance Self-Exciting: het uitbouwen van je Light Body heeft afgerond. Het is aanbevolen dat je ook "Radiance Filling in the Frequencies" heeft gedaan. De training beslaat de lengte van tenminste twee blokken en kan alleen in zijn geheel gevolgd worden.

Inhoud

Je leert tijdens de Light Body lerarentraining de energieëen van de zeven vibrerende energie-centra en de drie Light Body-centra te transmitten, met behulp van het geluid van deze centra - zoals de Gids DaBen doet. Daardoor kun je anderen deze centra laten ervaren. Velen hebben ervaren dat het transmitten van Light Body-toestanden naar anderen hun eigen ervaring van de Light Body aanzienlijk kan vergroten. Deze cursus is dan ook zeer waardevol voor wie anderen wil ondersteunen - ook zonder het maken van geluid.

Of je nu wel of niet van plan bent om te gaan lesgeven, DaBen's reizen zullen je lichtlichaam verder ontwikkelen en je helpen bij het ervaren van de pure energie van de centra, het vinden van stabiele locaties en het krijgen van grotere vaardigheid met de Light Body-centra. Je gaat oefenen met het transmitten van Licht naar het gridwerk, naar personen en naar andere bewustzijnsniveaus. Je leert hoe je toestanden van emotionele flow en mentale vloeiendheid kunt scheppen en naar anderen kunt transmitten.

Orin helpt je met het versmelten met je Gids, zodat je Licht kunt transmitten, met je Gids daar direct bij betrokken. Als je al een Gids channelt, dan zal Orin's reis je helpen een diepere en volledigere connectie te krijgen met deze Gids. Je leert je Light Body-vaardigheden te gebruiken om leerlingen naar je toe te roepen en om hoge energie neer te zetten in je workshops en cursussen, zodat je een zeer succesvolle leraar kunt worden.

Je leert om Licht naar een relatie te sturen om deze te transformeren. Je kunt Licht sturen naar je omgeving, je huis, voorwerpen om je heen - en dit ervaren als iets wat je energie ondersteunt en omhoog helpt. Je wordt geholpen om je Hoge Doel te vinden voor het aankomende halfjaar of jaar als energie en om er Licht naar te sturen, zodat je je bestemming kunt bereiken op de meest harmonieuze, vreugdevolle, moeiteloos vloeiende manier. Je zult hulp en steun vragen aan Lichtwezens en Verlichten om energie te sturen naar je toekomst en je hoogste toekomst te creëen. Je gaat ervaren wat het is om Engel van Licht te zijn, Licht sturend naar mensen die het moeilijk hebben.


Kijk hier of deze cursus op dit moment in de planning staat.
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl