Advanced Light Body V
Radiance Filling in the Frequencies:
Frequenties van Transparantie en Geëxpandeerde Frequenties


Advanced Light Body V is open voor iedereen die Advanced Light Body IV heeft afgerond.

Blok 1: Radiance Filling in the Frequencies: Frequencies of Transparency

Frequenties van Transparantie

De Frequenties van Transparantie zijn nog hoger, geavanceerder dan de Light Body-Frequenties uit de voorgaande trajecten. De Frequenties van Schittering stellen je in de gelegenheid om een vaardigheid te ontwikkelen die je ervaring versterkt van alle Frequenties en bewustzijnstoestanden die je wilt onderzoeken. Je kunt leren om transparant te worden voor alle energieën om je heen; om je ervaring te Zijn; en om bewustzijn-hier-en-nu te ervaren, wanneer je denken en interpreteren wat er gebeurt, loslaat.

Je kunt deel worden van al je ervaringen, op alle niveaus. De Frequenties van Transparantie brengen je de gewaarwording van stroming, flow, en een nieuwe beleving van vrede, mogelijk dieper dan de vrede die je tot nu toe hebt ervaren. Door deze "nieuwe" ervaring te volgen, alsook de Frequenties van Transparantie, terwijl ze zich ontvouwen en verdiepen, kun je meer en meer leren over je vermogen tot ervaren en het zijn van je ervaring van moment tot moment, zonder interpretatie.

Het ervaren van de vrede die deel is van het werken met de Frequenties van Transparantie, geeft je de gelegenheid die vrede ook te vinden in je alledaagse realiteit, door directe ervaringen en inzichten die je krijgt aangereikt. De Frequenties van Transparantie kunnen je ook helpen met channelen, doordat ze je energieveld helderder en doorzichtiger kunnen maken, waardoor je Gidsen, Hoge Zelf en je Ziel er helderder doorheen kunnen stralen - zonder dat je behoefte aan (de illusie van) controle in de weg zit.

Blok 2 t/m 6: Radiance Filling in the Frequencies Expanded

Geëxpandeerde Light Body-Frequenties

"DaBens reizen in deze blokken brengen je naar enkele van de meest geëxpandeerde, vloeiende en uitzonderlijk mooie bewustzijnstoestanden die hij tot dusverre aan ons heeft doorgegeven," zegt Sanaya Roman, één van de grondleggers van de Light Body-methodiek. "De Frequenties horen bij mijn favoriete Light Body-vaardigheden en -toestanden. Ik vind ze ook heel praktisch en gebruik ze vaak om dingen waar te nemen als energie en om de energie waarmee ik werk, beter te begrijpen."

Je gaat werken met de Frequenties van Visie, Precisie, Intensiteit, Helderheid, Harmonie, Schittering en Transparantie. Je leert bewustzijnstoestanden kennen door voor iedere Frequentie een potentiële, geëxpandeerde staat binnen te gaan. Ook leer je deze staten te vermengen. Je gaat vele manieren ontdekken waarop je de Frequenties kunt gebruiken om je bewustzijn uit te breiden.

De Frequenties zijn basis-energieëen; deel van de energie die Bron-energie samenbrengt. Deze Bron-energie is de levenskracht; is jou en je vermogen om bewust te zijn. Het ontwikkelen van je vaardigheid met het ervaren van de Frequenties, vergroot je vermogen met werken met pure energie in het algemeen. Door het onderzoeken van de Frequenties op Light Body-niveau, ontwikkel je bewustzijn dat je ook op andere niveaus kunt gebruiken, zoals in je alledaagse werkelijkheid. De Frequenties die je tot dusverre hebt leren kennen, werken met de gemanifesteerde kant van energieën; de Geëxpandeerde Frequenties werken met de potentie ervan. Ze laten je meer zien en voelen van het potentieel in alles wat je waarneemt - relaties, plannen, omstandigheden ... je hele leven.

Je gaat tenslotte via de Geëxpandeerde Frequenties kennis maken met een staat die DaBen "the Whole/Source space" noemt; een toestand waarin je in contact staat met de pure energie van je ervaring ("the Whole": het geheel) en met de bron ("Source") van je bestaan.

Klik hier en hier voor reacties van deelnemers van het "Advanced Light Body"-traject.


Kijk hier of deze cursus op dit moment in de planning staat.
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl