Cursus/workshop
"De Kunst van Leven"

"De Kunst van Leven" gaat over tot leven komen; over het verhogen van je energie; over het mooier, beter en fijner maken van je leven; over meer enthousiasme en geluk; over genieten!
Het gaat over snelle transformatie - hier en nu - over expansie en vertrouwen op je eigen vermogens en durf.
Het gaat om Leven! Leven! Leven!
Energie die door je systeem bruist en openbarst in nieuwe ideeŽn en geÔnspireerde acties! Dat soort leven! Midden in de stroming staan en voelen hoe je vermogens aan alle kanten uit je stralen!"
Uit ons boek "De Kunst van Leven: creëren van je eigen Werkelijkheid"

Cursus inhoud
Op de cursus/workshop werken we naar de principes van "Creëren van Je Werkelijkheid", zoals uiteengezet in ons boek "De Kunst van Leven". Deze principes helpen je om je leven mooier, moeitelozer, stabieler, liefdevoller, veiliger, vrolijker, lichter en Verlichter te maken. Ben je niet bekend met Creëren van Je Werkelijkheid, dan kun je er hier nader mee kennismaken.

Introductie
In het kort komt het hier op neer: je bent als vibrerend Lichtwezen mee aan het doen aan het "Levensspel", hier op Aarde. Op Aarde manifesteert jouw Licht zich als een fysieke vorm, waarmee je je vrijwel helemaal identificeert - net als iedereen om je heen.
In werkelijkheid ben je echter veel meer dan dat: je bent een wezen van pure energie.
Als wezen van energie, straal je voortdurend energie uit naar je omgeving. Vibreren noemen we dat. Daarmee heb je een doorslaggevende invloed op je omgeving. Zoveel zelfs dat je kunt zeggen dat jij je eigen werkelijkheid zelf creëert. Je werkelijkheid, je leven, is een weerspiegeling van je eigen energie.

Daar kun je op zich niets aan veranderen: je kunt niet niet-vibreren. Je kunt dus ook niet niet-creëren. Wat je wel kunt doen, is je bewust worden van wat je vibreert en leren om je vibratie te veranderen.
Voor de meeste mensen betekent dit een overstap naar een nieuwe, hogere, mooiere Dimensie van Licht. Voor hen opent zich een veel grotere, ruimere wereld dan waarin ze totdantoe dachten te leven; een wereld met daarin meer mogelijkheden en meer Liefde, Vreugde, Vrede, vrijheid, harmonie en kracht! Meer van al het Goede!
Die overstap maak je in de eerste plaats door "ja" te zeggen tegen de verschuiving van je bewustzijn die mogelijk nu al plaatsvindt, terwijl je dit leest. Je kunt daarbij vertrouwen op de hoge leiding van vele Engelen en Lichtmeesters.

Werken met jouw vibratie
Je leert een beroep te doen op universele, essŽntiele aspecten van je bestaan - zoals je Hoge Zelf - om heel diverse vibraties en energieniveaus in jezelf te bereiken. Je laadt je op met de hoge energie van mijn transmissies. Je ondervindt de steun van een krachtig gefocust groepsveld. Affirmaties, herhaling en het uitwisselen van ervaringen versterken je groei en de opname van wat je leert.
Je krijgt feedback, steun en aanmoediging, er is uitleg en ruimte om vragen te stellen.
Deze manier van werken bevordert je zelfstandigheid en creŽert een ruimte waarin je eigen, unieke waarheden naar boven komen.

De cursus is krachtig en effectief omdat zij je laat doordringen tot diepe niveaus van je wezen, zodat je daar je vibratie kunt transformeren.
Bovendien is de methodiek zo gevarieerd dat veel niveaus van je energieveld erdoor geraakt worden - ook onbewuste en hoge, spirituele niveaus.

Dit is een krachtige, consistente, harmonieuze en bewezen methodiek die je leert om werkelijk zelfstandig te leven en te handelen, altijd aangesloten aan een Hogere Bron van Levensenergie.
Dat betekent nog meer illusies en oude balans loslaten, diep en stevig verankeren in de Aarde en Licht van het Ware toelaten: het Licht van Bevrijding. En het laten schijnen, schijnen, schijnen, zodat de wereld een betere plaats wordt voor jou, je dierbaren en iedereen!

Pijlers

Tijdens de cursus/workshop gaan we de volgende pijlers onder jouw Kunst van Leven versterken:
 • reinigen:
  loslaten, bevrijden, opluchten,
  in je eigen energie komen

 • opladen:
  steunen, "voeden" en houden van jezelf;
  aangesloten aan de Bron

 • in balans zijn:
  stabiel, krachtig en compleet zijn;
  geintegreerd vanuit je kern

 • je goed voelen:
  blij, stralend en vredig zijn;
  magnetisch voor alle moois en goeds

 • Deze pijlers geven je het gezonde fundament om goed en langdurig te functioneren in je lichaam, relaties, werk, financien en vrije tijd; om gelukkig te zijn, in volheid te leven, je potentieel efficient te gebruiken en een diep bevredigend leven te hebben, geinspireerd door je Ziel en het Goddelijke. Want dat alles weerspiegelt in wezen jouw eigen energie - in dit geval de energie van je Ware Zelf, vrij van vreemde invloeden, van zichzelf en het leven houdend, helder, vitaal, stabiel, zeker, daadkrachtig, vrij, heel en compleet. In harmonie met het Universum, dat je innerlijke harmonie, Licht en rijkdom blijft weerspiegelen, vermenigvuldigen en manifesteren!

  Wat doen we op de cursus?
  We werken met transmissie, resonantie, meditatie, visualisatie, affirmatie, healing, kristallen, ademhalingstechnieken, makkelijke lichaamsoefeningen, soms ook i intuïtief tekenen, klanken, grondingsoefeningen en oefeningen in het kader van de Chinese Regeneratie-filosofie.
  Je leert je verleden te transformeren, loslaten en hier en nu te zijn; om ieder moment als volmaakt te ervaren. We ontwikkelen vele nieuwe, positieve, steunende overtuigingen en een fijne, harmonieuze, vreugdevolle manier van in het leven staan. Je verheldert en versterkt je visie, je zelfacceptatie en je besef van vrijheid en keuze.

  Je leert je harmoniseren met je leven en schoonheid, rust en innerlijke vrede vinden. Je gaat meer geloven in jezelf en zult je sterker verbonden weten met je Ziel en alle Goedheid van het Universum - dat je steunt, met je meewerkt en jouw succes en rijkdom toejuicht! Je gaat jezelf steeds meer als een volledig succes zien - want op de allediepste niveaus van je zijn ben je een perfect wezen en is succes je natuurlijke toestand!

  Een aantal kristallen dat gebruikt wordt tijdens de cursus, krijg je mee naar huis. Andere kristallen kun je eventueel bijkopen - om thuis er oefeningen mee te doen.

  Wortels
  In deze cursus maken we onder andere gebruik van oefeningen, inzichten en Licht dat door de jaren heen ontwikkeld en opgebouwd is in de cursussen:

 • "Creëren van je eigen Werkelijkheid"
 • "Vitaliteit en Levenskracht"
 • "Het leven vieren"
 • "Levenswerk"
 • "werken met kristallen"
 • En ons boek "De Kunst van Leven".

  Met name de cursus "Creëren van je eigen Werkelijkheid" heeft een groot aantal edities gekend. Zoveel mensen hadden iets moois te zeggen over hun ervaringen op deze cursus, dat ik alle reacties op een aparte pagina heb gezet.

  "De Kunst van Leven - naar wens"
  Deelnemers kunnen tot 2 weken vantevoren doorgeven aan welke aspecten van hun leven ze willen werken; dus welke elementen van hun leven ze bijvoorbeeld willen verhelderen, transformeren, bevrijden, openen, harmoniseren, stabiliseren en naar een hogere vibratie brengen.
  Je kunt dit echter ook aan de andere deelnemers en de Gidsen van het Licht overlaten. Een spirituele groep komt immers nooit per toeval bij elkaar: de andere deelnemers aan jouw cursus, hebben je altijd iets te brengen. Dat kunnen bepaalde boodschappen zijn of steun, herkenning, aanmoediging, bekrachtiging, Licht, verhoging van je bewustzijn ... of nog heel andere, verrassende verrijkingen van je leven!

  Klik hier voor organisatorische informatie over deze cursus.  vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl