Levenswerk

Je bent hier op Aarde gekomen met een unieke Levensmissie. Je bezit ruimschoots alle talenten die je nodig hebt voor vervulling van je missie, je Grote Werk. Alles wat je tot nu toe hebt gedaan was een voorbereiding daarop. Je Hoge Zelf, je Ziel en je Hogere Wil leiden je continu in deze richting: naar datgene waarvoor je hier bent gekomen. Je merkt dat het beste als je je laat leiden door deze hogere aspecten van je: dan ervaar je veel (emotionele) stroming, diepe gevoelens van geluk en van op-je-plaats-zijn, passie en vreugde. Je Levenswerk is namelijk altijd iets wat je met veel plezier doet en waar je heel gelukkig van wordt! Zo simpel is het! Je Levenswerk is iets waarvan je houdt! Het geeft je passie, vreugde, vrede, groei en voldoening!

We werken in cursusverband aan verschillende aspecten van je Levenswerk, vanuit verschillende invalshoeken. We gaan op zoek naar de Essentie ervan en we gaan die Essentie energetiseren, zodat deze meteen al een grotere rol zal gaan spelen in je leven nu. Een ander onderdeel is de energetische scheiding van je ouders, zodat je effectiever kunt richten op wat jij hier komt doen, in tegenstelling tot het Werk van je ouders. Verder gaan we de weg die voor je ligt verlichten en (energetisch) op pad naar het Symbool van jouw Levenswerk.

Je gaat (een groot deel van) je Levensmissie te ontdekken en onderdeel van je dagelijks leven maken. Daarbij gaan we te werk op een vrije, vreugdevolle, moeiteloze manier. Zo leer je meteen dat de werkelijk waardevolle dingen in je leven naar je toe kunnen komen zonder dat je ervoor hoeft af te zien of er essentiėle zaken voor moet inleveren - zoals plezier in het Leven en de twinkeling in je ogen. Je zet een belangrijke stap op weg naar het leven zoals je dat echt wilt leven; met alle geluk die daar bij hoort!

We werken met resonantie en een hoge energietransmissie, die je oplaadt, doet expanderen, reinigt, helderheid brengt en een ruimte waar je eigen, unieke waarheden naar boven komen.
Bovendien doen wij een beroep op universele, essėntiele aspecten van je bestaan: je Hoge Zelf en je Ziel, het Licht van vele spirituele Bronnen, Gidsen, Meesters en Engelen die je bij de vervulling van je levensmissie assisteren, steunen en de weg wijzen. Op die manier sluit de vervulling van je missie optimaal aan aan de Hoge Wil en het Hoge Plan voor de Aarde, de Kosmos en de Mensheid.

Je krijgt feedback, steun, uitleg en aanmoediging en er is uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen.

Kijk hier voor organisatorische informatie.


vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl