Cursussen in Spanje

My cursussen in de regio Alicante
Mijn bijzondere cursussen "Creëren van je werkelijkheid en 'Awakening Your Light Body: Blok 1 - 4' vinden plaats in oktober 2022 in Calpe, Zuidoost Spanje.
In deze prachtige omgeving kun je weer thuis komen bij jezelf. De plek is heel bijzonder, want het bevindt zich precies op een krachtplek met hoge frequenties: het ligt het in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!
Hierdoor kunnen de energietransmissies van Barbara nog krachtiger doorwerken.

De sessies zullen afwisselend buiten in de nabije strand en soms binnen gehouden worden.
Tussen de sessies door kan je in de omgeving fantastische wandelingen maken door de natuur, het stadje Calpe en over de boulevard maken of gewoon genieten op het strand.

De uiteindelijke cursuslocatie binnen is afhankelijk o.a. van het aantal deelnemers, maar zeker in Calpe. Het wordt 2-3 weken van tevoren bekend gemaakt.

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.

Onze vorige cursussen en ervaringen in Spanje
De eerste cursussen zijn gegeven in Calpe (Zuidoost Spanje) in november 2016 in appartementencomplex Paraiso Mar (een plek waar onze Gidsen ons toen hebben geleid ); voorzien van mooie tuinen en pal aan het strand en een rustige boulevard.

We zijn begonen in Spanje met de cursus "Soulmate: Ware Liefde door Zelfliefde". Deze cursus gaat dieper in op het aantrekken van je soulmate of het verdiepen van je relatie met hem/haar. De nadruk ligt op je vermogen om werkelijk van jezelf te houden, jezelf te accepteren en in jezelf te geloven. Want hoe meer je dit zelf kunt en doet, hoe meer je omgeving dit voor je zal weerspiegelen.
Deze cursus bouwt energetisch verder op de cursus
Soulmate - Liefde van je Leven.

In november 2016 werd ook de cursus "Gelukkig en Vrij zijn met Geld" in Calpe gegeven.
De meeste mensen associëren overvloed en rijkdom met wonen in warme landen, het liefst aan zee. En dat is precies wat we doen in Spanje! Een uitstekende plek dus om je vibratie van rijkdom verder te expanderen en in je energieveld "geld" nog sterker te verbinden met "geluk" en "vrijheid".
Deze cursus bouwt energetisch verder op de
Workshops Geld Creëren.

In november 2018 vond hier plaats de cursus "De Kunst van Leven" ook in Calpe, pal aan het strand: in Edificio Frentemar" en in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!

In de regio Alicante zijn prachtige stranden, kliffen, bergen en een aantal bijzondere energetische kracht-plekken! Aantal jaren heb ik (alleen en met de groep) daar veel gemediteerd met de bijzonder krachtige energiedriehoeken, gecreŽerd door samenwerking van aantal (groepen) grote rotsen om de zee heen gelegen. Sommige ervan - zoals de rots Ifach - is al eeuwenlang gebruikt voor spirituele activiteiten. Wij werden daar verrijkt door vele mooie, nieuwe frequenties en zelfs maanden daarna kon ik de nieuwe kracht en diepe rust ervan in mijn energieveld voelen!

De temperaturen in de regio Alicante zijn er in oktober tussen 19 en 23 graden en bijna iedere dag staat de zon aan een blauwe hemel! De locatie is mooi gelegen tussen de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. In deze regio zijn vele lange boulevards en mooie zandstranden, die maken het plaatje compleet. Bovendien is het er heerlijk rustig, maar wel levendig.

Bonus: je kan er in die tijd van het jaar vrij goedkoop naar toe vliegen, goedkoop overnachten en gezond eten (vele regionale producten). En - ook leuk - het eten is er lekker en goedkoop!

Praktisch
Zelf vliegen we geregeld met budget-maatschappijen Vueling en Transavia: prima te doen voor korte afstanden.
Voor het logeren raden we je Booking.com aan; een organisatie waar we goede ervaringen mee hebben.

Twee cursussen
In Spanje zullen twee cursussen worden gegeven. De inhoud van deze cursussen is zo ontworpen dat ze los te volgen zijn, maar ook thematisch en energetisch op elkaar aansluiten (en ook nog in deze volgorde).

Creëren van je Werkelijkheid.
De focus ligt nu in de eerste plaats op tips en methodieken die je helpen om iedere dag de energie te vibreren van een leven vanuit je Hart, in liefde, geluk, vrijheid en in lijn met je hoogste pad van ontwikkeling. Dat is de meest effectieve manier van het naar je toe magnetiseren van dit leven. Praktische toepasbaarheid en integratie in je leven van alles wat je leert, staat dus centraal!

De tweede acht-daagse cursus Awakening Your Light Body Blok 1 t/m 4 is een ontdekkingstocht door acht verschillende energiecentra, waardoor je je totale energie naar een hogere vibratie brengt. Deze energiecentra zijn subtieler dan chakra's en bevinden zich op een fijner vibratieniveau - dichter bij de vibratie van je Ziel en je Goddelijke Zelf.

Methodiek
We werken met energie, Licht, transmissie, resonantie, chakra's, steun van Gidsen en Lichtmeesters, live-channelingen, kristallen, geleide meditatie, neuro-linguistisch programmeren (NLP), inzichten door Tarot en andere vormen van bewustzijnsverruiming.
Plus lichte lichamelijke oefeningen volgens de Chinese regeneratiefilosofie en de oefeningen van mexicaanse Sjamanen - vaak in de natuur en op het strand gedaan!

Reacties

  "Barbara Borecka is per "toeval" op mijn pad gekomen. Waarbij ik puur mijn gevoel heb gevolgd en naar haar cursus in Spanje ben gekomen. Ik heb Barbara leren kennen als een ontzettend warm en lief persoon. Wat ik zo krachtig aan haar vind is dat alles wat ze anderen leert, ook echt zelf leeft (dit zie ik heel vaak anders!). Ik zie hoe ze zelf haar leven moeiteloos manifesteert.

  Haar transmissies zijn ontzettend krachtig en hebben mij al heel erg geholpen in mijn processen. Wat ik heel waardevol vind is dat Barbara ook veel aandacht geeft aan aarding. In mijn ogen is dit ware spiritualiteit: het aardse met het hogere verbinden. Ik vind het dan ook heel erg krachtig dat ze ook transmissies geeft om geld te manifesteren.

  De liefde die Barbara heeft voor haar werk straalt door alles door. Het voelt allemaal heel puur en warm aan. Zo heb ik ook heel fijn en warm contact met haar 2 assistenten.

  Ik heb ook de light body blok 1 gevolgd en meerdere geldtransmissies gedaan. Dit heeft me allemaal fantastisch geholpen. Ook de boeken en de individuele transmissiesdie je kan kopen op de website zijn fantastisch! Dank je wel lieve Barbara voor wie je bent en alles wat je doet!"

  "Ik heb 2 jaar geleden de meditatiecursus gevolgd in Calpe, Spanje bij Barbara Borecka, wat een energie!!! Mediteren op het strand vlak bij de energetische rots Ifach...Dit zal me Mijn hele leven bijblijven!
  Barbara voelt idd puur, spiritueel en warm aan.
  Mijn zus en ik hebben de 6 Blokken LIGHT BODY bij haar gevolgd! Geweldig!
  Wat een transformatie ..
  dank je wel Barbara, dank je wel aan de geweldige assistenten...
  ik hoop ooit nog iets bij Barbara te kunnen volgen..."

  "Ik heb de "Soulmate" cursus gedaan in Calpe (Spanje) en daarna een aantal maanden thuis geoefend met de audio oefeningen ervan en ik heb mijn Soulmate gecreeerd - hoera! En hij woont... in Calpe!!! Er zijn zoveel fijne dingen gebeurd ondertussen, zo zie je maar: geduld loont ..."

  "Wat heb ik genoten van Calpe. Het is een heel bijzondere plek met een sterke warme energie. De berg Ifach is sterk aanwezig, waar je ook bent en vooral 's nachts wonderlijk lichtgevend. En wat hadden we een fijne groep met zīn allen, zo licht en open.
  Een schitterende plek met een heerlijke zee en een sterke lichte energie!"

  "Dank je wel Barbara Borecka, Ieneke en zussie...tot vlg jaar...lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb...."

  "Wat een fijne tijd, met prachtige meditaties en energetische lichaamsoefeningen, tot binnenkort..kijk er naar uit..."

  "Was overweldigend, fantastische ervaring...een echte aanrader...tot in Spanje..."

  "Naar je cursus in Spanje ga ik dolgraag weer mee!"

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.

Vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+

+

+

+

+

+

+

+