Cursussen in Spanje

Cursussen in de regio Alicante, Spanje

Voor een overzicht van onze bijzondere cursussen aan de Costa Blanca, zie het cursusoverzicht.
Je kunt ook afspraken maken voor individuele sessies en coaching in Spanje, zie hier.


In deze prachtige omgeving kun je weer thuis komen bij jezelf. De plek is heel bijzonder, want het bevindt zich precies op een krachtplek met hoge frequenties: het ligt het in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!
Hierdoor kunnen de energietransmissies van Barbara Borecka nog krachtiger doorwerken.

De meeste sessies vinden plaats op het strand bij de rots Ifach. Sommige sessies worden binnen gehouden (bv bij regen).
Tussen de sessies door kan je in de omgeving fantastische wandelingen maken door de natuur, het stadje Calpe en over de boulevard maken of gewoon genieten op het strand.

De uiteindelijke cursuslocatie binnen is afhankelijk o.a. van het aantal deelnemers, maar zeker in Calpe. Het wordt 1-2 weken van tevoren bekend gemaakt.

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.
Inschrijvingen: via onze webwinkel of stuur een mail naar welkom@schoolvooradelaars.nl .

Over de locatie

Begeleider Barbara Borecka: In de regio Alicante zijn prachtige stranden, kliffen, bergen en een aantal bijzondere energetische kracht-plekken! Aantal jaren heb ik (alleen en met de groep) daar veel gemediteerd met de bijzonder krachtige energiedriehoeken, gecreëerd door samenwerking van aantal (groepen) grote rotsen om de zee heen gelegen. Sommige ervan - zoals de rots Ifach - is al eeuwenlang gebruikt voor spirituele activiteiten.
Wij werden daar verrijkt door vele mooie, nieuwe frequenties en zelfs maanden daarna kon ik de nieuwe kracht en diepe rust ervan in mijn energieveld voelen!


De temperaturen in de regio Alicante zijn er in februari tot 19 graden en bijna iedere dag staat de zon aan een blauwe hemel! De locatie is mooi gelegen tussen de zee aan de ene kant en de bergen aan de andere kant. In deze regio zijn vele lange boulevards en mooie zandstranden, die maken het plaatje compleet. Bovendien is het er heerlijk rustig, maar wel levendig.

Bonus: je kan er in die tijd van het jaar vrij goedkoop naar toe vliegen, goedkoop overnachten en gezond eten (vele regionale producten). En - ook leuk - het eten is er lekker en goedkoop!

Praktisch

Zelf vliegen we geregeld met budget-maatschappijen zoals b.v. Vueling en Transavia: prima te doen voor korte afstanden. Je kunt het boeken b.v. via vliegwinkel.nl.
Voor het logeren raden we je Booking.com aan; een organisatie waar we goede ervaringen mee hebben.

De rit van Alicante Airport naar de cursus locatie duurt ongeveer veertig minuten, je kunt het doen per bus, taxi of een gehuurde auto. In Calpe zelf rijden ook bussen, dus het bereiken van de cursuslocatie vanuit je hotel of appartement in Calpe hoeft geen enkel probleem te zijn.

Cursussen en workshops

Ons aanbod van cursussen en workshops in Costa Blanca vind je in het Cususoverzicht, individuele coaching in dit overzicht.

Inschrijving voor onze cursussen doe je door betaling daarvan in onze webwinkel onder 'cursussen' (je plaatst daar de cursus eenvoudig in je winkelwagentje), vaak met de vroegboekkorting als je tijdig bent. Voor de start van de cursus ontvang je vervolgens per email nadere informatie.
Mocht je vragen hebben stuur die naar welkom@schoolvooradelaars.nl .

Methodiek

We werken met energie, Licht, transmissie, resonantie, chakra's, steun van Gidsen en Lichtmeesters, live-channelingen, kristallen, geleide meditatie, neuro-linguistisch programmeren (NLP), inzichten door Tarot en andere vormen van bewustzijnsverruiming.
Plus lichte lichamelijke oefeningen volgens de Chinese regeneratiefilosofie, yoga en de oefeningen van mexicaanse Sjamanen - vaak in de natuur en op het strand gedaan!

Onze vorige cursussen in Spanje
De eerste cursussen zijn gegeven in Calpe (Zuidoost Spanje) in november 2016 in appartementencomplex Paraiso Mar (een plek waar onze Gidsen ons toen hebben geleid ); voorzien van mooie tuinen en pal aan het strand en een rustige boulevard.

We zijn begonen in Spanje met de cursus "Soulmate: Ware Liefde door Zelfliefde". Deze cursus gaat dieper in op het aantrekken van je soulmate of het verdiepen van je relatie met hem/haar. De nadruk ligt op je vermogen om werkelijk van jezelf te houden, jezelf te accepteren en in jezelf te geloven. Want hoe meer je dit zelf kunt en doet, hoe meer je omgeving dit voor je zal weerspiegelen.
Deze cursus bouwt energetisch verder op de cursus
Soulmate - Liefde van je Leven.

In november 2016 werd ook de cursus "Gelukkig en Vrij zijn met Geld" in Calpe gegeven.
De meeste mensen associëren overvloed en rijkdom met wonen in warme landen, het liefst aan zee. En dat is precies wat we doen in Spanje! Een uitstekende plek dus om je vibratie van rijkdom verder te expanderen en in je energieveld "geld" nog sterker te verbinden met "geluk" en "vrijheid".
Deze cursus bouwt energetisch verder op de
Workshops Geld Creëren.

In november 2018 vond hier plaats de cursus "De Kunst van Leven" ook in Calpe, pal aan het strand: in Edificio Frentemar" en in de directe omgeving - en het energieveld - van de bijzondere, krachtige rots Ifach!

Reacties

"Barbara Borecka is per "toeval" op mijn pad gekomen. Waarbij ik puur mijn gevoel heb gevolgd en naar haar cursus in Spanje ben gekomen. Ik heb Barbara leren kennen als een ontzettend warm en lief persoon. Wat ik zo krachtig aan haar vind is dat alles wat ze anderen leert, ook echt zelf leeft (dit zie ik heel vaak anders!). Ik zie hoe ze zelf haar leven moeiteloos manifesteert.

Haar transmissies zijn ontzettend krachtig en hebben mij al heel erg geholpen in mijn processen. Wat ik heel waardevol vind is dat Barbara ook veel aandacht geeft aan aarding. In mijn ogen is dit ware spiritualiteit: het aardse met het hogere verbinden. Ik vind het dan ook heel erg krachtig dat ze ook transmissies geeft om geld te manifesteren.

De liefde die Barbara heeft voor haar werk straalt door alles door. Het voelt allemaal heel puur en warm aan. Zo heb ik ook heel fijn en warm contact met haar 2 assistenten.

Ik heb ook de light body blok 1 gevolgd en meerdere geldtransmissies gedaan. Dit heeft me allemaal fantastisch geholpen. Ook de boeken en de individuele transmissies die je kan kopen op de website zijn fantastisch! Dank je wel lieve Barbara voor wie je bent en alles wat je doet!"

"Ik heb de meditatiecursus gevolgd in Calpe, Spanje bij Barbara Borecka, wat een energie!!! Mediteren op het strand vlak bij de energetische rots Ifach...Dit zal me Mijn hele leven bijblijven!
Barbara voelt idd puur, spiritueel en warm aan.
Mijn zus en ik hebben de 6 Blokken LIGHT BODY bij haar gevolgd! Geweldig!
Wat een transformatie ..
Dank je wel Barbara, dank je wel aan de geweldige assistenten...
ik hoop ooit nog iets bij Barbara te kunnen volgen..."

"Ik heb de "Soulmate" cursus gedaan in Calpe (Spanje) en daarna een aantal maanden thuis geoefend met de audio oefeningen ervan en ik heb mijn Soulmate gecreeerd - hoera! En hij woont... in Calpe!!! Er zijn zoveel fijne dingen gebeurd ondertussen, zo zie je maar: geduld loont ..."

"Wat heb ik genoten van Calpe. Het is een heel bijzondere plek met een sterke warme energie. De berg Ifach is sterk aanwezig, waar je ook bent en vooral 's nachts wonderlijk lichtgevend. En wat hadden we een fijne groep met z´n allen, zo licht en open.
Een schitterende plek met een heerlijke zee en een sterke lichte energie!"

"Dank je wel Barbara Borecka , Ieneke en zussie...tot vlg jaar...lang geleden dat ik me zo goed gevoeld heb...."

"Wat een fijne tijd, met prachtige meditaties en energetische lichaamsoefeningen, tot binnenkort..kijk er naar uit..."

"Was overweldigend, fantastische ervaring...een echte aanrader...tot in Spanje..."

"Naar je cursus in Spanje ga ik dolgraag weer mee!"

Zie cursusoverzicht voor organisatorische informatie.

Inschrijvingen: via onze webwinkel.
Vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+

+