Workshop: Levenskracht, vitaliteit, gezondheid

Het is mogelijk om je hele leven gezond te zijn!
Het Goddelijk Bewustzijn dat je in wezen bent, kent geen ziekte, vermoeiing of pijn. Alleen je aardse, rationele, materialistische bewustzijn is verstrikt geraakt in illusies, emotionele blokkades, beperkingen en andere zware energieën die je lichaam verzwakken. Op de workshop Levenskracht vitaliteit, gezondheid doen we onder andere oefeningen om je Goddelijke Blauwdruk van Perfecte Gezondheid en Welzijn in je te herstellen en op te laten bloeien.

Het thema "gezondheid" is ergens verbonden met andere thema's, zoals "geld", "kracht", "liefde" en "zelfliefde": bij al deze thema's gaat het er in wezen over hoeveel energie je naar je aardse bestaan kunt halen en hier kunt hanteren en gebruiken op een manier die je bekrachtigt en prachtige manifestaties geeft!
Toch bewijst deze workshop steeds opnieuw hoe uniek het thema "gezondheid" tegelijk is: er is altijd veel Licht aanwezig op de workshops - vaak helemaal nieuwe en andere reikwijdten van frequenties dan op andere workshops en cursusbijeenkomsten.

Genezing door trilling
We gaan geleide meditaties doen om je verbondenheid met de grenzeloze, onuitputtelijke hoge energie van het Goddelijke Bewustzijn te activeren. Je krijgt transmissies van harmonieuze, lichte en stralende frequenties. Dit heet "genezing door trilling", een herstelmethode van de toekomst.
In wezen ben je opgebouwd uit een bepaalde trillingssignatuur. Die signatuur kan positief veranderd worden. Introductie van een harmonieuze trilling kan ziekte en zwakheid uitroeien, omdat het niet mogelijk is dat twee verschillende trillingen dezelfde tijd en ruimte innemen. Genezing door trilling is zo een veilige en natuurlijke manier om je lichaam te helpen.

Aan het begin van de workshop doen we enkele makkelijke lichaamsoefeningen. Je krijgt tijdens de workshop tips voor een gezonde levensstijl, inclusief adviezen over voedsel, drank en sommige voedingssupplementen. Barbara heeft daar door de jaren heen veel ervaring mee opgebouwd.

Oefeningen op CD en mp3's
Voor deelnemers aan deze workshop zijn speciale meditatieve oefeningen verkrijgbaar op CD (en als mp3's) - om thuis mee te oefenen.

Reacties

"We zijn bij je geweest, bij de workshop over levenskracht en gezondheid. Voor ons beide was de workshop een goede ervaring. Ook je CD en de geleide meditatie vind ik erg fijn. Het licht wat dit brengt is fantastisch, helend en het helpt me om meer in contact te zijn met mezelf, mijn gidsen en met het Goddelijke in alles. Mijn partner had nogal hoofdpijn na die tijd, maar er komen nu zoveel goede dingen op hem af, gewoon verrassend! We zijn erg geïnspireerd door je boeken en zijn al jaren bezig met licht en verlichting toe te laten."


Wanneer en waar deze workshop wordt gegeven, vind je in het cursusoverzicht. Daar vind je ook alle nodige contactinformatie.