Workshop: Levenskracht en vitaliteit

The weakness, immobility and lethargy associated with aging are not normal; what is normal is to remain vibrant, actieve and pain free well into our senior years.
Uit het boek "Aging backwards" door Miranda Esmonde-White.
Het is mogelijk om zelfs je hele leven gezond te zijn.
Het Goddelijk Bewustzijn dat je in wezen bent, kent geen ziekte, vermoeiing of pijn. Alleen je aardse, rationele, materialistische bewustzijn is verstrikt geraakt in illusies, emotionele blokkades, beperkingen en andere zware energieën die je lichaam verzwakken. Op de workshop Levenskracht en vitaliteit doen we onder andere oefeningen om je Goddelijke Blauwdruk van Perfecte Vitaliteit in je te herstellen en op te laten bloeien.

Het thema "levenskracht" is ergens verbonden met andere thema's, zoals "levendigheid", "kracht", "geld", "liefde" en "zelfliefde": bij al deze thema's gaat het er in wezen over hoeveel energie je naar je aardse bestaan kunt halen, hier kunt hanteren en gebruiken op een manier die je bekrachtigt en prachtige manifestaties geeft!

Methodiek
We gaan geleide meditaties doen om je verbondenheid met de grenzeloze, onuitputtelijke hoge energie van het Goddelijke Bewustzijn te activeren. Je krijgt transmissies van harmonieuze, lichte, levensvolle en stralende frequenties. Dit gaat je vibratie verhogen en het kan "genezing door trilling" teweeg brengen, een herstelmethode van de toekomst.
In wezen ben je opgebouwd uit een bepaalde trillingssignatuur. Die signatuur kan positief veranderd worden. Introductie van een harmonieuze trilling kan ziekte en zwakheid (meteen of op ten duur) uitroeien, omdat het niet mogelijk is dat twee verschillende trillingen dezelfde tijd en ruimte innemen. Genezing door trilling is zo een veilige en natuurlijke manier om je lichaam te helpen.

Aan het begin van de workshop doen we enkele makkelijke maar krachtige lichaamsoefeningen volgens de Mexicaanse (Tolteekse) Sjamanen (om de vastzittende energie los te maken en herverdelen naar de vitale delen van ons lichaam) en de Chinese Regeneratie filosofie (je lichaam bekloppen en zelfmasseren).
Gevolg ervan is een gevoel van welzijn, stroming, heelheid, eenheid en volkomenheid.
Je kunt tijdens de workshop ook tips krijgen voor een gezonde levensstijl, Barbara heeft daar door de jaren heen veel ervaring mee opgebouwd.

Ik eet vegetarisch. Ik oefen aantal jaren met oefeningen van Miranda Esmonde-White (essentrics). Ik combineer hun vooral met de oefeningen van Mexicaanse Sjamanen, de oefeningen van Chinese Regeneratie Filosofie en de meditatie. Met yoga, Thai chi en een paar karate oefeningen erbij. Ik ben fit, levendig (desondanks mijn oude blessures) en vol van levenskracht! Ik kan lang lopen, fietsen, dansen en ik voel mij goed in mijn lichaam!
Barbara Borecka (begeleiding), transmitter van het Licht, spirituele leraar en lifecoach sinds 1997, auteur van vijf boeken o.a "De Kunst van Leven", "Liefde en Vrijheid" en "Avontuur van de Ziel".

Zie ook onze Tips voor het bekrachtiging van het Lichaam.

Voor deelnemers aan deze workshop zijn speciale meditatieve audio oefeningen verkrijgbaar als mp3's - om thuis mee te oefenen.

Reacties

"We zijn bij je geweest, bij de workshop over levenskracht en vitaliteit. Voor ons beide was de workshop een goede ervaring. Ook je audio albums met geleide meditaties vind ik erg fijn. Het Licht wat dit brengt is fantastisch, helend en het helpt me om meer in contact te zijn met mezelf, mijn gidsen en met het Goddelijke in alles. Mijn partner had nogal hoofdpijn na die tijd, maar er komen nu zoveel goede dingen op hem af, gewoon verrassend! We zijn erg geïnspireerd door je boeken en zijn al jaren bezig met licht en verlichting toe te laten."


Wanneer en waar deze workshop wordt gegeven, vind je in het cursusoverzicht. Daar vind je ook alle nodige contactinformatie.