Het Leven Vieren!

Worden wie je echt bent: Schoonheid, Lichtheid, Vreugde, Liefde, Power, Stralendheid en de hele wereld ermee verlichten!
De passie en het enthousiasme waarmee je op Aarde gekomen bent herontdekken!
En de magie beleven om de hoge energieën in de materie te brengen!
Te dansen en de dans worden! Te leven en het leven worden!
Te zijn in volle glorie! Het hele leven omhelzen!VREUGDE - Pure levenskracht-energie die ongehinderd door je heen stroomt. Vreugde geeft je levenslust, verhoogt je creativiteit, magnetiseert mensen, ideeën en mogelijkheden naar je toe!

Voor het bekrachtigen van Vreugde en Geluk in je leven,
is er de workshop Leven in Vreugde, vanuit je Hart


SCHOONHEID - Er is altijd veel schoonheid in je: ongeacht je leeftijd. Je kunt leren daarmee in contact te staan en ervan te genieten, helemaal blij met jezelf. Zo kun je je fysieke verschijning meer en meer een expressie laten worden van je innerlijke schoonheid; van de harmonie, de gratie en het charisma van je Ware, Goddelijke Zelf!

Voor het bekrachtigen van de Schoonheid in jezelf en je leven,
is er de workshop Je mooie, aantrekkelijke zelf worden.


POWER - Je kunt spiritueel thuiskomen in je ware Kracht! Je bent veel sterker, krachtiger en stralender dan je denkt. Sta jezelf toe om volledig herenigd te worden met je ware kracht en vermogen!

Voor het bekrachtigen van de Power in jezelf,
is er de workshop Personal Power.


LICHT - Het licht ligt ook aan de essentie van je zijn. Je Ziel is eruit opgebouwd en je bent ontstaan op een lichtstraal. Er is oneindig veel licht voor je in het Universum! Je gaat spelen met verschillende lichteigenschappen: expansie, alsmaar kleinere gebieden invoelen, stralendheid, warmte, helderheid, de energetiserende en transformerende werking. Het licht lost moeiteloos de mist op van illusies en problemen om je heen. Licht is je ware huis.

Voor je bewustzijn verruiming, expansie in het Licht en leven als je Ziel
is er de opleiding Awakening Your Light Body en Individuele Licht- en Energie-Transmissie.


LIEFDE - Je bent ontstaan in liefde en in liefde op de aarde gekomen! Liefde is je ware aard. Er is oneindig veel liefde in je en voor je! En je bent het waard! Het hele universum adoreert je! Je gaat kontakt maken met liefde in je hart en je openen om liefde te ontvangen! Liefde verzacht, verbindt, heelt, transformeert op een harmonische wijze, brengt je in balans en in je centrum. Je voelt je zo goed in liefde!

Voor je expansie in Liefde, groei in zelfliefde, aantrekken van je geliefde, verbeteren van je relatie
is er de workshop Soulmate - Liefde en Relatie consult of singles begeleiding.


LICHTHEID - Je Ziel (en je Hoge Zelf) is subtiel, verfijnd en licht. Ieder moment kan je kiezen om alle zwaarte loslaten en voelen hoe je alsmaar lichter wordt. Als je je overgeeft aan lichtheid van je Ziel geniet je van rust, stroming, zachtheid en ruimte, waarin je kunt ontspannen, moeiteloos gedragen worden, zweven, expanderen, spelen met energieen! Je hele systeem krijgt een hoge vibratie! In Lichtheid kom je dichter bij je Goddelijke Zelf en Engelen.

Voor je bewustzijn verruiming, expansie in Licht en stralendheid en leven als je Ziel
is er de opleiding Awakening Your Light Body en Individuele Licht- en Energie-Transmissie.vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl