Workshop
Personal Power

Worden wie je echt bent: Schoonheid, Lichtheid, Vreugde, Liefde, Power, Stralendheid en de hele wereld ermee verlichten!
De passie en het enthousiasme waarmee je op Aarde gekomen bent herontdekken!
En de magie beleven om de hoge energieën in de materie te brengen!
Te dansen en de dans worden! Te leven en het leven worden!
Te zijn in volle glorie! Het hele leven omhelzen!

Ergens aan de kern van je Zijn, bevindt zich je krachtige, zelfverzekerde, waardige zelf. Deze zelf is zich bewust van je ware, grote vermogens en je potentieel voor het creëren van je ideale werkelijkheid. Het weet wie je echt bent.

Je kunt leren om meer contact te maken met dit deel van je en het te laten groeien. Je kunt het (stap voor stap) meer tevoorschijn laten komen en je er steeds meer mee identificeren. Je kunt de regie over je leven meer overgeven aan deze zelfverzekerde, zelfbewuste zelf. Iedere dag word je dan trotser op jezelf: op het fantastische wezen dat je bent! Iedere dag zul je met meer en meer plezier jezelf zijn en jouw leven leven! Dan kun je meer en meer genieten van alle goede resultaten, alle fijne contacten, alle voldoening en alle geluk die voortkomen uit een leven vanuit je volle potentieel!

Powerrr!

Trek je Excalibur uit de rots! Wees je ware, grote, krachtige Zelf! Claim je kracht, claim wat van jou is!

Je leeft in een wereld van enorme overvloed aan verschillende dingen: levensvormen, indrukken, mogelijkheden, activiteiten en energieën.
Bij tijd en wijle kan het leven overweldigend zijn, maar deze veelheid stelt je ook in staat om te kiezen, ieder moment van iedere dag weer! Je kunt altijd de richting van je leven veranderen.
Kies voor het beste dat het leven je te bieden heeft! Vier het Leven als de krachtige, zelfbewuste persoon die je werkelijk bent!

Je kunt spiritueel thuiskomen in je ware Kracht! Je bent veel sterker, krachtiger en stralender dan je denkt. Sta jezelf toe om volledig herenigd te worden met je ware kracht en vermogen!
Op je reis door de tijd heb je vitale levenskrachtenergie en belangrijke aspecten van je persoonlijkheid achtergelaten bij verschillende mensen, situaties en plaatsen. We roepen die energie en die stukken van jezelf naar je terug, zodat je weer meer kunt gaan leven naar je ware aard.
We verruimen ons bewustzijn, onze energievelden en onze levenshouding, om anders in het leven te gaan staan: krachtig, stabiel, zelfbewust, overtuigd en vol van optimisme en liefde.
Wees powervol als individu en onafhankelijk. Wees je grote, zekere, integrale, krachtige Ware Zelf!

Methodiek

De op de workshop gehanteerde methodiek is gevarieerd, aangenaam en verlichtend, maar tegelijkertijd ook krachtig en diepgaand. Deze omvat ondermeer:
  • transmissie van het Licht en Power
  • energetische resonantie (energie vermenigvuldigen)
  • bekrachtigende geleide visualisaties
  • bekrachtigende lichaamsoefeningen: schudoefening, je lichaam bekloppen en (zelf)masseren (volgens de Chinese Regeneratie Filosofie), speciale lichamsoefeningen van Mexicaanse Tolteekse Sjamanen (om de vastzittende energie los te maken en herverdelen naar de vitale delen van ons lichaam) vele positive, steunende gedachten, nieuwe ideeen en bekrachtigende overtuigingen ontwikkelen,
  • neuro-linguistisch programmeren (NLP)
  • bewustzijnsverruiming en onderbewustzijn herprogrammeren,
  • je zelfacceptatie, zelfwaarde en zelfbeeld verbeteren
  • vele nieuwe, positive, steunende gedachten, ideeen en overtuigingen ontwikkelen
  • werken met adem, chakra's activeren, auras expanderen
  • werken met je Hoger Zelf en je Ziel


Klik hier voor organisatorische informatie.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl