Tips:
Wat te doen bij entiteiten

Entiteiten komen vaker voor dan de meeste mensen denken. Ze kunnen vanalles van je willen, maar besef goed dat iedere dwalende ziel, iedere entiteit, in wezen steun zoekt om naar het Licht te kunnen gaan.

Hier volgen enkele adviezen voor wanneer je te maken krijgt met entiteiten. Bedenk wel dat dit adviezen zijn, geen opdrachten: je blijft altijd zelf verantwoordelijk voor de manier waarop je omgaat met de uitdagingen die het leven je stelt - ook het omgaan met entiteiten.

 • 1. Laat je niet isoleren, want dat is wat veel entiteiten proberen te doen. Blijf in contact met andere mensen, je dierbaren en alle andere bronnen van steun.

 • 2. Vraag bescherming van je Gidsen, Engelen, Lichtmeesters en God aan. Je kunt je vraag bekrachtigen door er dingen bij zeggen als "In het Licht en de Goedheid van het Universum", "Zoals Allah het voor me wil" of "In de naam van De Vader, De Zoon en De Heilige Geest, Amen."

 • 3. Omring je met Engelenenergie. Vele Engelen helpen entiteiten om naar het Licht te gaan. In de School voor Adelaars webwinkel zijn momenteel aantal Engelen mp3's(of Cds) te koop, opgenomen op onze Engelen workshop. Daarmee kun je verbinding maken met veel verschillende liefdevolle en krachtige Engelen-energie.

 • 4. Reinig je woonruimte en jezelf met salie-rook (bijvoorbeeld van een salie-smudge). Doe dit goed: tot in alle hoeken van je kamers, in kasten, boven en onder je bed; en bij jezelf onder je oksels en langs je rug.

 • 5. Omring jezelf met goud. Draag vaak gouden kleding en maak of visualiseer gouden cirkels, gouden omhulsels om je bed, jezelf en je huis heen.

 • 6. Een aantal kristallen bieden goede bescherming tegen entiteiten, zoals:
  • turquoise larimar. Draag dit kristal altijd bij je - het liefst op je keel-, thymus-, hart- en zonnevlecht-chakra's). Je kunt met deze larimar ook licht wrijven op het zonnevlechtgebied (tussen je navel en je ribbenkast).

   PAS OP: MOCHT JE HARTKLOPPINGEN KRIJGEN,
   VERWIJDER HET KRISTAL DAN ONMIDDELIJK VAN JE LICHAAM!

  • in de School voor Adelaars webwinkel worden twee soorten kristallen beschermingszakjes verkocht, met daarin meer soorten beschermende kristallen (tegen verschillende schadelijke zaken, waaronder entiteiten).
  • in de School voor Adelaars webwinkel kun je ook informatie vinden over Het Innerlijke Kind Troost Elixer. Dit elixer is gemaakt van drie soorten zeldzame hoge-energie-kristallen, die onder andere entiteiten verjagen. Je kunt het elixer inwendig gebruiken, maar ook uitwendig - door het te sproeien op jezelf en je (woon)omgeving.

 • 7. Haliet (steen-zout, bijvoorbeeld Himalaya-badzout) zuivert en beschermt tegen entiteiten. Je kunt een cirkel om je heen leggen en kleine stukjes (van 1 cm) voor 20 minuten op je chakras leggen - echter niet op je hart-chakra.
  Het haliet moet je dan iedere dag (of na iedere nacht) reinigen door het op bergkristallen te leggen, voor ten minste 4 uur. Daarna moet je deze bergkristallen 20 minuten reinigen in een schaaltje onder (licht) stromend water.
  Je kunt ook iedere dag nieuw badzout gebruiken.

  PAS OP: MOCHT JE HARTKLOPPINGEN KRIJGEN,
  VERWIJDER HET KRISTAL DAN ONMIDDELIJK VAN JE LICHAAM!

 • 8. Kom op onze bijeenkomst Bevrijding: een Poort van Licht voor dwalende zielen en entiteiten. Klik hier voor organisatorische informatie betreffende onze bijeenkomsten.

 • 9. Lukt het je toch niet zelf, zoek dan een DESKUNDIGE HULP. Je kunt bij ons boeken:
  Je kunt meer lezen over dwalenden en andere entiteiten in mijn boek Het Avontuur van de Ziel en ook in de boeken van Henri de Vidal de St. Germain, zoals "Spectrum van regressie en reincarnatie" en "Dimensies achter regressie en reincarnatie".


  Let op:Het gebruik van alle adviezen op deze website www.schoolvooradelaars.nl, volgen van onze cursussen en andere sessies, gebruik van alle producten uit onze webshop geschiedt op eigen verantwoordelijkheid.
  Lees meer in onze Algemene Voorwaarden voor Verkopen en Trainingen en Algemene Voorwaarden voor Individuele Sessies.


  Ga (terug) naar onze Home-pagina.

  Vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl