Engelen WorkshopAfstemmen op Engelen

Er is altijd enorme steun voor je vanuit het Engelenrijk! Je kunt leren daar beter contact mee te maken, zodat je er vaker een beroep op kunt doen.

Tijdens de workshop stemmen we ons af op de subtiele, Lichtvolle energievelden van Aartsengelen en een prachtige, liefdevolle Engel van je Ziel die je heel goed kent: zij is namelijk al bij je sinds je eerste leven op Aarde en zij zal bij je zijn tot je laatste leven.
Zij weet wie je echt bent en kent je uitdagingen, talenten en je ware hoge doelen. Je Ziel houdt onvoorwaardelijk van je, precies zoals je bent.

We gebruiken voor het maken van dit contact zuivering, verfijnde Lichttransmissies, channelingen, chakras, auras, Engelenmuziek, speciale, zachte Engelenkristallen en de aanwezigheid van je Ziel als de "Engel van Aanwezigheid", om ons af te stemmen op de prachtige vrede, kalmte, rust, sereniteit, puurheid, zuiverheid, liefde, verrukkelijk Licht en goedheid van de Engelen en Aartsenegelen, die heel graag de hoge, verfijnde verschijningsvorm van het Goddelijke aan ons doorgeven (voor onszelf, de mensheid en de Aarde).

We laten ons leiden door hun zachte woorden van hoge wijsheid en de aanmoediging om nog meer liefde, harmonie en schoonheid in ons system en ons leven te brengen.

We gebruiken grondende stenen bij het terugkeren op Aarde, ter afronding. Je krijgt een engelenkristal en een grondingkristal mee naar huis.


Op spiritualiteit.blog verscheen een artikel over de Engelen Workshop.


Wanneer en waar deze workshops worden gegeven, vind je in het cursusoverzicht.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl