Reacties van deelnemers aan de opleiding
"Awakening Your Light Body"

"Ik kan je in allerlei bewoordingen proberen uit te leggen wat "Awakening Your Light Body" mij allemaal heeft opgeleverd, maar dat kan je bij de reacties op de website al veel over lezen. Het heeft mij in ieder geval enorm gesteund in mijn groei. Ik ben een rationele man en het LB-traject heeft me vooral geholpen om mijn intuïtieve kant te ontwikkelen. Ik kan zeggen dat ik daardoor met veel meer vertrouwen, kracht en evenwicht in het leven ben komen te staan. Dat had ongetwijfeld ook op andere manieren bereikt kunnen worden, maar dit paste mij.
In al die jaren heb ik regelmatig getwijfeld of ik wel verder zou gaan, het laatst nog over de vraag of ik de Light Body Leraren Training zou doen. Achteraf kan ik zeggen dat mijn intuïtie nooit heeft getwijfeld; dat was mijn rationele kant. En hoewel het voor mij rationeel ook moet kloppen, ben ik blij dat ik steeds mijn intuïtie de doorslag heb laten geven."

"Na Blok 4 "Awakening Your Light Body" voel ik mij beter en ben ik in veel betere conditie dan voordat ik met AYLB begon, 10 maanden geleden! Ik durf nu meer om nieuwe mogelijkheden, uitdagingen en avonturen aan te gaan!"

"Bedankt voor de 'Light Body presentatie' en wat een voorrecht om hem twee keer te ondergaan. De effecten waren die nacht en de dag daarna nog merkbaar en zelfs op een dieper en intenser niveau je hebt me nu al geholpen om contact te maken met de andere energieën. Wat een verrijking zal de Awakening Your Light Body training zijn."

"Ik kijk er absoluut naar uit: Blok 3...ook om Barbara te weerzien.
Heerlijk mijn Prachtige licht-Lichaam vergroten!"

"Ik wil je graag vertellen dat alles wat ik bij jou heb gedaan mij veel goed heeft gedaan. In die zin dat zich veel heeft geheeld en ik mij van binnen heel vaak krachtig voel en zich een diepere dimensie heeft aangediend waar ik contact mee kan maken."

"Zonet stroomden de tranen over mijn wangen toen ik weer contact met mijn Ziel kreeg en mijn Lightbody ervaarde. Wat heerlijk, het voelt zo goed."

"Door Awakening Your Light Body heb ik meer geleerd om me over te geven aan dat wat is. Ik voel me ijzersterk, in balans en ... vrij."

"Awakening Your Light Body verrastte me met wat er allemaal te voelen is. Ik voel me spiritueel geopend en ben nieuwsgierig naar meer. Wat je aanbiedt is beter dan ik had kunnen bedenken. Ik vind het heel bijzonder allemaal. Dank!"

"Het Licht en de Energie om mij heen met alle gebeurtenissen erop en eraan is absoluut goed werk! Ik zie het als een wonderbaarlijke 'zelfgenezing' in het Licht. Ik voel me gesteund en gedragen door het Goddelijke en ondanks alles wat ik in mijn leven heb meegemaakt ben ik nooit mijn geloof in de goedheid van het Universum kwijtgeraakt. Er is groot vertrouwen!!! Ik ben dankbaar voor al wat ontwaakt in mij. Er zijn veel Helpers en Gidsen bij mij. En ik kijk naar mezelf als heel."

"Je cursus bracht me kracht, vrijheid en nieuwe ervaringen die ik niet eens per se hoef te begrijpen. Ik ben nu meer ontspannen en meer mezelf; vreugdevoller, lichter, scherper, sterker en meer verbonden. Ik maak me ook minder zorgen. Kortom: mijn leven is fantastisch!"

"Ik heb het gevoel op weg te zijn naar mijn levensmissie, meer in verbinding met mijzelf, meer gelovend in wonderen. Awakening Your Light Body was wat mij betreft een begin van die reis. Ik doe graag mee met de Advanced Light Body trajecten."

"Blok 6 van Awakening your Light Body was geweldig, heel bijzonder, het heeft me blij gemaakt!"

"Na de opleiding Awakening your Light Body voel ik me doelbewuster, helderder, scherper, maar ook zachter, verfijnder, liefdevoller, vrijer, blijer en lichter. Ruimer, jonger en sterker. Ik doorzie meer karakterpatronen en leg grotere verbanden.
Spiritualiteit speelt een steeds grotere rol in mijn leven. Ik maak er steeds meer plaats voor vrij. Het is bijna verslavend, zo lekker is het.
Barbara tilt je op, zodat energieën makkelijk voelbaar worden. Als je die eenmaal ervaren hebt, is het makkelijker die later weer terug te vinden en erin thuis te komen. Het groepsveld is ook superbehulpzaam."

"Mijn lichaam is in de loop van de opleiding Awakening your Light Body steeds meer mijn thuis en mijn tempel geworden. Ik voel me absoluut sterker. Evenwichtig. Emoties komen en gaan en blijven niet meer zo lang hangen. Ik voel me helder en op mijn pad. Ik ervaar mijn leven als moeitelozer.
De diepte van de meditaties, de liefdevolle transmissies en liefdevolle stem van Barbara (ook op de CDs en mp3's) zijn me zeer waardevol."

"De blokken van Awakening your Light Body zijn mooi systematisch opgebouwd. Verfijning, helderheid, mooie energieën. Mijn leven heeft extra dimensies gekregen - ook op het niveau van mijn bewustzijn. Ik voel me in balans. Open! Mijn leven is naar een hoger niveau gebracht. Ik heb een grotere draagkracht - en ik ben gelukkig!
Bijzonder is dat ik de vrouw van mijn leven heb ontmoet tijdens Blok 4, op Chateau St Gerlach. Dit is geen toeval. Ik heb daar op gemediteerd - ook tijdens de meditaties van hoge zielsenergie van Awakening. Dank!"

"Ik voel me meer ontspannen, beter in balans, helderder en spiritueel verder ontwikkeld. Mijn leven is wonderschoon. Er zijn steeds weer nieuwe mogelijkheden die zich aandienen.
Ik vind Awakening your Light Body een geweldig liefdevolle ervaring, die me erg stabiliseert. Vanuit rust als basis, doorbouwen naar hoge regionen. Te weten welke mogelijkheden ik heb. Liefde te ervaren. Ik ondervind veel steun op mijn levensweg en weet me opgenomen in het grotere Geheel."

"Toen ik begon met Awakening your Light Body had ik burn-out klachten en nu voel ik me veel, veel beter. Stabieler, mentaal sterker, meer verbonden met letterlijk alles. Het stroomt meer, laat meer los. Mijn leven is sterk veranderd. Ik sta anders nu. Leef meer.
Ik waardeer boven alles die initiatie in de hoge energie en de verbinding die wordt gemaakt met je lichaam en de aarde. Het besef dat het hier, op aarde, mogelijk is. Ik ben blij dat ik dit mag meemaken en dat jij, Barbara, dit doet.

"Na de opleiding Awakening your Light Body voel ik me over het algemeen stabiel. Af en toe zijn er wat oude delen om schoon te maken en dat is goed. Spiritueel ben ik zeer verrijkt! Ik voel dat ik steeds meer ga kiezen, vanuit deze basis, naar mijn werk toe, naar mijn priveleven toe, etc.
Het is heerlijk om te leren via een vrije weg met een sterke methodische opbouw - ook in syllabi en CDs. Bijzonder dat we als groep elkaar zo hecht hebben aangetrokken en dat dit ons leerproces zo krachtig versterkt. Heel erg bedankt tot zover, Barbara en haar assistenten!"

"Na de opleiding Awakening your Light Body voel ik me rustiger, sterker en gezonder. Ik ben mentaal scherper en heb meer begrip voor de processen van de ziel. Ik ben bewuster en relativerender; tevreden met alles wat het leven te bieden heeft. Mijn leven kent een goede balans tussen rust en dynamiek. Gelukkiger, rijker.
De openbaringen en initiaties in de meditaties onder leiding van Barbara zijn zo bijzonder! Nooit geweten dat er zoveel moois te beleven was en in een mens naar boven gehaald kon worden. Dankjewel Barbara, voor deze wonderlijke weekenden!"

"Fysiek, emotioneel en mentaal gaat het allemaal beter. In mijn leven is een Grote Transformatie gaande. De ontdekking van moeiteloosheid was voor mij - onder andere - enorm waardevol!
Ik ben nu, aan het eind van een cursusweekend, vol energie maar ook een beetje loom. Relaxed met wel rare energiegolven. Mijn gedachten worden steeds rustiger. Spiritueel ben ik gegroeid en sterker nu. Mijn leven is ontzettend druk en gezellig! Ik kan veel zelf creëren. Ik voel me blijer en kan meer op mijn gevoel vertrouwen.
Ik heb ontzettend genoten van de opleiding Awakening your Light Body en ga graag door naar Blok 1 van Advanced Light Body!".

"Awakening your Light Body bracht me nieuwe perspectieven, ontwikkeling en groei. Ik ben energieker, opener, bewuster, gegroeid en groeiende. Ik geniet van mijn leven!"

"Veel fysieke pijn is verdwenen. Alleen soms als ik blokkades tegenkom tijdens oefeningen, heb ik nog pijnsensaties. Ik ben meer in balans, helder en spiritueel gegroeid. Mijn leven wordt steeds beter!
Ik ben heel blij dat ik de opleiding Awakening your Light Body ben gaan volgen - ook al was de aanleiding toevallig. Het moest zo zijn. Geweldig."

"Emotioneel gaat het super! Awakening your Light Body leeft dagelijks bij me. Ik werk veel met de CDs. Ik ben vooral heel blij dat ik mijn energie nu veel beter kan managen. Mentaal voel ik me veel harmonischer. Ik kan mijn balans snel hervinden als ik die even wat kwijt raak. Fysiek gaat het ook beter. Er was een soort gifverwerkingsstoring in het midden van de cursus, maardie gaat langzaam over. Ik leef veel meer in het nu en zo opent zich steeds meer toekomst!"

"Ik heb meer energie. Voel me beter dan voor de opleiding Awakening your Light Body. Emotioneel ben ik stabieler, mentaal voel ik me sterker, spiritueel ben ik gegroeid. De kracht van de transmissie is geweldig."

"Na de opleiding Awakening your Light Body mijn leven is zo goed als perfect. Ik voel me fysiek goed, emotioneel prettig, mentaal helder en spiritueel voel ik me - spiritueel. Ik ben heel blij met mijn persoonlijke ontwikkeling, maar ook met het lichtwerk dat we doen voor de hele mensheid.
De persoonlijke inzet van de docent is uitmuntend!"

"Ik voel me overwegend blij, licht en bevoorrecht; helder en behoorlijk gefocusd. Ik zit goed in mijn lichaam, stevig en gegrond. Ik zit op de juiste weg: dit raakt alles, zowel tijdens de Awakening your Light Body cursussessies als ervoor en erna. Mijn leven is mooi. Ik leef een liefdevol, licht, succesvol, gefocusd, gezond, echt, spiritueel, overvloedig leven. Ik leef!
Het meest waardevolle aan de cursus vind ik Barbara zelf. En de aanwezigheid van mijn geliefde, de omgeving, de locatie, de verrassingen, de lichtheid en het effect van de cursus! Het heeft me veel gegeven, zoals ik ook mezelf heb gegeven. Barbara is helemaal mijn vertrouwen waarde gebleken."

"Na de opleiding Awakening your Light Body voel ik me minder vermoeid en geniet meer van mijn sexualiteit. Emotioneel ben ik stabieler, liefdevoller. Ik heb de toegang gevonden tot mijn mental observer. Ik ben bezig mijn geest helder te maken. Ik kijk nu meer naar de mogelijkheden dan naar de beperkingen. Ik kan meer energie opnemen en me meer overgeven."

"Awakening your Light Body is een unieke cursus, welke aanzet tot nadenken en een intenser leven. Spiritueel voel ik me nu zeer verbonden met mezelf en het grotere geheel. Zo kan ik mezelf weer terugvinden als ik me verward voel. Emotioneel voel ik me rijker en ervaar ik meer diepgang, maar tegelijk ben ik zoekende en onzeker. Maar ik ben ook dichter bij mezelf en sterker in algemeen vertrouwen. Het weten in mij is versterkt en dat sterkt me verder.
Op de een of andere manier weet ik dat er vele veranderingen gaan komen, hoe dan ook. Ik ben daar bang voor, maar kan er tegelijk niet op wachten. Er komt een explosie met verstrekkende gevolgen."

"Na de opleiding Awakening your Light Body is mijn leven in overgang, maar lichter. Ik voel me soepeler, energieker, lichter (letterlijk en figuurlijk) en meer gegrond. Speelser, creatiever, liefdevoller. En helderder. Ik zie veel meer verbanden.
Ik voel me spiritueel aangeraakt en verbonden. Ik heb oneindigheid ervaren en heb gezien dat alles met alles te maken heeft. Eenheidgevoel.
De meditaties heb ik als heel waardevol ervaren, maar ook het dansen en intuïtief tekenen."

"Ik ben blij met alles wat ik heb ontdekt; waarvan ik merk dat het werkt. Ik kan nog verder komen dan ik ben. Ik wil steeds meer mezelf worden. Ik ben dankbaar dat ik op de cursus Awakening your Light Body steeds mezelf kon en mocht zijn. Ik ben nog altijd heel blij dat ik met deze cursus ben begonnen.
Er zit heel veel beweging in mijn leven nu. Ik heb het gevoel op de goede weg te zijn - al wisselen mijn gevoelens elkaar nog wel snel af. Maar ik voel me ook steviger en tegelijk zachter. Meer gecentreerd en krachtiger. Ik ben me bewuster geworden van mijn lichaam en van wat het nodig heeft."

"Ik ben ontzettend blij dat je op levensweg bent gekomen, Barbara. Mijn leven is nu fantastisch; vol leven en liefde! Dankzij Awakening your Light Body ben ik me bewuster geworden van mijn fysieke lichaam, voel me emotioneel sterk en weet wat ik aan kan, wat ik wil en waar ik heen wil."

"Wat leven we toch in een wonderbaarlijke, mooie tijd waarin we in een versnelling steeds bewust er kunnen worden. Ik wil je bedanken voor wat je doet en voor wat je gedaan hebt en wat je gaat doen met je cursussen. Ik heb er zoveel aan dat jij me dat "gereedschap" hebt aangereikt om te creëren en gelukkig te zijn en licht te verspreiden. Dank je voor dat alles!!! Het gaat me heel goed; ik werk zo graag en met zoveel plezier. Heb veel exposities!"

"Ik wou je, het kan in dit leven volgens mij bijna niet genoeg gezegd worden, nog even buitengewoon danken voor al je mooie cursussen en energieën. Het ontroert me, dat er zulke mooie zielen op deze aarde bestaan, het zijn er gelukkig zeer vele!"

"Na Blok 4 van Awakening Your Light Body in Limburg allerlei zaken die op zijn plaats vallen. Er gebeurt veel met mij. Ik wil je danken voor wat je me door-geeft. Een enorme uitwisseling van gedachten, gevoelens, bewoordingen, verstand te boven, licht, ervar ing, gevoel, intentie, essentie op energieniveau. Zo'n enorm geschenk van licht.
Co÷rdinator in het bedrijfsleven"

"Awakening Your Light Body is de meest geweldige ervaring van mijn leven, durf ik wel te zeggen. Een jaar geleden leefde ik nog in een wereld waarin geld, tijd en moeite voortdurend instonden tussen mij en wat ik werkelijk wilde doen. Nu ben ik vrij in een wereld van eindeloze overvloed en mogelijkheden. En alles kan moeiteloos. Hoera! Nu ik het eenmaal door heb, voelt het zo logisch en vanzelfsprekend en verbaas ik me hoe lang ik met de kudde heb meegerend. Ik heb nu net Blok 4 afgerond en ik kan niet wachten tot het volgende blok begint."

Na Blok 4 van Awakening your Light Body: "Het gaat goed! Ik heb iedere zondag met behulp van de cd (met Light Body opnames) contact met mijn gids. Nooit was warmte en licht zo goed voelbaar. Het ontroert me vaak en het is opvallend hoe weinig er echt van belang is.
Ook kom ik graag weer naar Baden in het Licht. Een veelheid aan ervaringen was dat voor mij: een reis door de tijd, een korte zachte healing van twee zich kruisende energiestromen en heel veel fluisterende energiewezentjes die over de grond schuifelden."

"Na de cursus Awakening your Light Body voel ik mij goed in mijn leven. Mijn leven is goed. Ik genot van de rust tijdens de visualisaties. De afwisseling met dansen en tekenen. De ondersteuning van cds (of mp3's) en natuurlijk bovenal de lerares Barbara."

"Na de cursus Awakening your Light Body voel ik mij lichter, ruimer in mijn vel, zacht, begrijpend en liefdevol. Ik ben mentaal krachtiger, durf mij meer te laten zien. Ik voel mij spiritueel thuisgekomen, maar toch op aarde! In mijn leven zijn er verschuivende patronen. Mijn visie op wat ik hier en nu heb heeft herwaardering gekregen. Het is goed, ook als het zo blijft, maar door de stroming gaat het verder."

"Na de cursus Awakening your Light Body voel ik mij veel lichter, alsof je minder weegt. Emotioneel is het verschillend: soms gedurende langere tijd heel stabiel, dan terugvallend. Het kan me minder raken wat anderen vinden of denken. Ik ben mentaal veel helderder. Ik voel mij verbonden met het AL. IK ben een deel van het grote geheel en tegelijkertijd ben ik alles. Ik heb meer liefde en wijsheid. Mijn leven is optimistisch. Alles is mogelijk!
Het meest waardevol aan deze opleiding is contact met meesterenergieen en dat je vanaf het allereerste begin verschillende niveaus van zijn kunt voelen."

"Na de cursus Awakening your Light Body voel ik mij bijzonder vol energie, stabiel, goed, beter concentratie, heel veel gegroeid! Weet waar heen ik wil, de weg van spirituele groei! Van heel ziek, moe, weinig concentratie ben ik gegaan naar beter, vreugdevoller, in harmonie, veel liefde in mijn leven en in mijn relaties. Ik ben gelukkig! Meest waardevol aan deze opleiding vond ik het openen van mijn energielichamen daardoor nu veel meer energie. Spiritualiteit in de groep beleven. Deed eerst alles in mijn eentje. Groepsenergie! Liefdevolle begeleiding op ons tempo aangepast. Ik ben blij dat ik deze cursus gevolgd heb! Mooie spirituele reis vol groei, liefde en groepenergie!"

"Na de cursus Awakening your Light Body voel ik mij veel beter, sterker, geruster, heb ik betere controle over emoties. Mijn leven is lichter, vrolijker, meer energie. Meest waardevol aan deze opleiding vond ik het volhouden en te geloven in mijzelf en mee te mogen reizen op de mooie energie met mijn medecursisten en Barbara."

"Na de cursus Awakening your Light Body ben ik rustiger, evenwichtiger, in eigen centrum, verruim, meer inzichten, perspectiven, meer in staat eigen emoties van anderen te onderscheiden. Ik heb meer zicht op wie ik ben, wat het leven is, mijn ontwikkeling. Door mijn spirituele ontwikkeling word ik aardser: Leef het leven! Mijn leven is dynamisch, avontuurlijk, harmonieus, liefdevol, zingevend, "een ontdekkingsreis". Het meest waardevol aan deze opleiding vond ik onder begeleiding gedoseerd (stap voor stap) werken aan je spirituele ontwikkeling, eigen ervering opdoen (niet uit het boekje) met behulp van een "neutrale" trainer, die je niets aanpraat (ben ik toch te eigenwijs voor)."Klik hier voor nadere informatie over deze opleiding.


vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl