Baden in het Licht
Licht Transmissie Workshop: Jezelf opladen

Je gaat comfortabel, ontspannen zitten of liggen en genieten van veel verschillende, hoge, fijne lichtfrequenties die ik ga transmitten. Het Licht brengt iedereen wat op dat moment meest nodig is: helderheid, vitalisering, healing, reiniging op fysiek, emotioneel of mentaal gebied, een gevoel van vrede, harmonie, voldoening, bescherming, gedragen worden of een andere hogere bewustzijnstoestand.

Aan het begin maken we onze lichamen los en open door ze op aangename wijze te bewegen (dans, schudoefening), bekloppen en (zelf)masseren (volgens de Chinese Regeneratie technieken).

Hier vind je een uitgebreide beschrijving van deze workshop.Reacties

"Hartstikke bedankt voor de energietransmissies! Ze hebben enorm geholpen om een uitdagende tijd stukken prettiger te maken!

"Ik was bijzonder onder de indruk van de goede energie tijdens de demonstraties - en van jullie inzet!"

"Dank je nogmaals voor de Licht Transmissie afgelopen woensdagavond. Het was voor mij weer eens als van ouds fantastisch. Nu, de dagen erna, werkt het bij mij door en merk ik (enigzins) wat het mij aan inzichten en waardering voor mijzelf gebracht heeft. Heel fijn en vooral heel zalig. Ik ga door met ervan te genieten."

"Barbara is een krachtige genezer en een spirituele heldin!"


Wanneer en waar deze workshop wordt gegeven,
vind je in het cursusoverzicht.vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl