Supplementen voor meer Levenskracht en Balans
van Sunrider

Klik hier om te bestellen

Over een periode van vijfduizend jaar is in China de Regeneratiefilosofie ontwikkeld. Die filosofie is gebaseerd op het bereiken van de perfecte balans tussen de vijf elementen, dus onder andere alle vijf lichaamssystemen en het evenwicht van yin en yang in je lichaam en energieveld.
Op basis van deze filosofie - of wetenschap - wordt in de Verenigde Staten Sunrider-voedsel geproduceerd. Dit voedsel is natuurlijk en meest biologisch geteeld en heeft een geweldig positieve invloed op je gezondheid en je welzijn in het algemeen! Bovendien is het erg smakelijk en heel gemakkelijk in te nemen. In wezen hebben de Amerikanen eeuwenoude Chinese recepten voor gezond, energetiserend en bekrachtigend voedsel beschikbaar gemaakt voor de westerse mens - met een westerse smaak.


Ik ben Sunrider-producten gaan gebruiken toen ik chronisch vermoeid was en mede dankzij de energie die ik daarvan kreeg, kon ik mijn energieniveau herstellen en weer een vol leven gaan leiden. En dat terwijl artsen me hadden gezegd dat ik waarschijnlijk mijn verdere leven ernstig vermoeid zou blijven!
Dit voedsel heeft mij goed geholpen bij het herstellen van diepgaande turbulenties in mijn energieveld, samen met Awakening Your Light Body, Creëren van je Werkelijkheid en verschillende healingtechnieken.


Sunrider-voedsel is helaas maar heel beperkt verkrijgbaar in Nederland. Ik ben ervan overtuigd dat dit voedsel een heleboel mensen verder zou kunnen helpen - zowel zieke als gezonde mensen. Daarom bied ik de producten die mij het meest hebben geholpen - en die ik met regelmaat importeer vanuit Engeland - heel graag aan via mijn webwinkel.


De hieronder genoemde producten zijn vegetarisch en de meeste ingrediŽnten worden biologisch geteeld. Ze zijn allemaal zeer licht verteerbaar en daarom ook heel geschikt voor mensen met stofwisselingsproblemen.
Sunrider-producten hebben een lange houdbaarheidstijd, tussen 1 en 3 jaar.

Let op: Deze voedingssupplementen zijn bedoeld als een aanvulling op de voeding. Het zijn geen geneesmiddelen en deze producten zijn niet bedoeld om te worden gebruikt bij de behandeling of preventie van enige ziekte. De producten worden niet aangeboden ter vervanging van een gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl.
Indien u ziek bent, raadpleeg dan een arts en volg zijn/haar adviezen. School voor Adelaars stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade, die zou kunnen voortvloeien uit de adviezen of eventuele onjuistheden of onvolledigheden.
Het gebruik van alle producten uit de webshop van schoolvooradelaars.nl geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.

NuPlus Voeding

NuPlus is een poeder, geconcentreerd uit ongeveer een pond groenten, fruit en kruiden. Het poeder bevat levende vitaminen, mineralen, enzymen en essentiŽle oliŽn. Je kunt het mengen met water, vruchtensap, yoghurt, toetjes of een warme maaltijd. Het poeder is verpakt in zakjes van 15 gram en je kunt ťťn tot vier keer per dag een zakje nemen.
NuPlus is er in zes smaken: Naturel, Kruiden, Appel-Kaneel, Sinaasappel-Citroen, Bessen en Banaan. De smaak "Kruiden" is bijzonder: deze NuPlus bevat negen procent meer kruiden dan de rest en is dan ook het meest geconcentreerd.

Het kruidenrecept waarop NuPlus is gebaseerd, werd lang geleden ontwikkeld door Chinese monniken, om zich beter te kunnen weren tegen kou en barre omstandigheden.
In NuPlus zijn vijf verschillende boonsoorten verwerkt, die elk op unieke wijze ťťn van de vijf orgaansystemen van het lichaam voedt. De gele sojaboon voedt de alvleesklier en de milt; de witte boon voedt de longen; de rode boon voedt het hart; de groene boon voedt de lever en de zwarte boon voedt de nieren.
Coix en Chinese yam leveren verder essentiŽle plantaardige voedingsstoffen om de bloedsuikerspiegel in balans te brengen met je verteringsproces. Zo helpt NuPlus ook bij het verteren van vetten en gaat het overtollige vetopslag in je lichaam tegen.

Hoewel NuPlus weinig calorieŽn bevat, geeft het een voldaan gevoel, dankzij de variatie aan volwaardige bouw- en voedingsstoffen die erin zitten. Het is licht verteerbaar en wordt snel in het bloed opgenomen.
De meest waargenomen effecten van NuPlus:
 • toegenomen vitaliteit en gevoel van welzijn
 • toegenomen emotionele stabiliteit en rust
 • verbeterde spijsvertering
 • verlaagd cholesterolgehalte
 • afgenomen behoefte aan suiker en junkfood
 • sneller herstel van vermoeidheid en stress

Calli Thee

Calli is een opwekkende kruidendrank. Door de Calli kruidenzakjes in heet water te doen, krijg je een drankje dat je thee zou kunnen noemen. Het is er in verschillende smaken: Naturel, Kaneel, Mint en Night. Een zakje bevat 2,5 gram kruiden, vacuum verpakt, waarvan 1 liter thee kan worden gemaakt. De "thee" is ook koud heerlijk.
De eeuwenoude formule waar Calli Thee op is gebaseerd, versterkt het concentratievermogen, mentale weerbaarheid en cel-reiniging. De lichamelijke doorstroming wordt ondersteund, waardoor het fysieke welzijn toeneemt.
De meest waargenomen effecten van Calli Thee:
 • verbeterde concentratie
 • vergroot uithoudingsvermogen
 • verminderde vetzucht
 • verbeterde spijsvertering en stoelgang
 • betere huid en gezondheid
 • verminderde behoefte aan koffie, zwarte thee en suiker

Fortune Delight Thee

Fortune Delight is een kruidendrank die de energiecirculatie in je lichaam optimaliseert, de ingewanden stimuleert en zo reiniging en afvoer van gifstoffen bevordert. Daardoor werkt het tevens licht verkwikkend.
Door de Fortune Delight kruidenzakjes in heet water te doen, krijg je een drankje dat je thee zou kunnen noemen. Met een zakje van 3 gram maak je ongeveer een liter thee. Fortune Delight is verkrijgbaar in de smaken Naturel, Kaneel, Citroen, Framboos en Perzik.
De meest waargenomen effecten van Fortune Delight Thee:
 • versnelde afvoer van vet- en afvalstoffen, zoals gist
 • vergrote weerstand
 • versneld herstel na ziekte
 • geneutraliseerd maagzuur
Quinary Capsules

Quinary is een poeder, bestaand uit meer dan 50 verschillende kruiden, die samen zorgen voor voeding en versterking van alle vijf orgaansystemen (bloedsomloop, ademhaling, spijsvertering, hormoonhuishouding en immuunsysteem).
De meest waargenomen effecten van Quinary Capsules:
 • verbeterde afweer
 • versneld herstel na verkoudheid
 • vergrote stressbestendigheid
 • toegenomen energie
 • betere doorstroming van levenskracht op littekenplaatsen
Advies

Bij vermoeidheid, ziekte of wanneer je behoefte hebt aan meer energie, neem dan dagelijks 1 NuPlus voeding (tussen twee maaltijden of als maaltijdvervanging), 1 Thee en 5 tot 10 Quinary Capsules.

Voor een energieboost binnen een paar minuten, neem je 1 NuPlus voeding, 1 Fortune Delight Thee en 3 tot 10 Quinary Capsules. De Fortune Delight Thee kun je makkelijk en snel maken door er gewoon koud of lauw warm aan toe te voegen.
Dit is ideaal voor wanneer je moet presteren, fysiek, emotioneel of mentaal; als de werkdruk hoog is en je geen tijd hebt om een goede maaltijd inelkaar te draaien of een goede maaltijd gewoon niet voorhanden is - bijvoorbeeld op reis.

Prijzen en bestellen

Zie onze webwinkel


Overige producten

De onderstaande producten staan niet in onze webwinkel. Mocht je interesse hebben om hun te bestellen neem dan contact met ons op:
winkel@schoolvooradelaars.nl

Calli Night thee
Calli Night is rustgevend (yin) en dus geschikt om in de avond en voor het slapengaan te drinken.
Deze thee is minder reinigend dan de andere, maar vooral voedend (yin).
Alle andere Calli-smaken zijn vitaliserend en reinigend (yang).

Alpha 20C capsules
Alpha 20C voedt het immuunsysteem, met name de T-cellen. De Alpha 20C-kruidencombinatie ondersteunt lever en galblaas en helpt daarmee de schadelijke effecten van chemische stoffen op ons immunsysteem tegen te gaan. Zo helpen deze capsules het in balans brengen van Yin en Yang in je lichaam.

Assimilaid capsules
Assimilaid voedt het spijsverteringssysteem en brengt dit in balans met andere orgaansystemen. Maag, alvleesklier, darmen en milt worden door Assimilaid gevoed. Verder brengt Assimilaid het spijsverteringssysteem en het zenuwstelsel met elkaar in evenwicht.
Werkt in warm water rustgevend en is dus prettig om te nemen voor het slapengaan.

Conco capsules
Opname van zuurstof is essentieel voor een goed functionerend lichaam. Wanneer zuurstof goed wordt opgenomen, versterkt dit het immuunsysteem en andere lichaamssystemen. Conco voedt en beschermt de ademhalingsorganen.
Verbetert onder andere de afweer en vermindert allergische reacties.

Prime Again capsules
Prime Again voedt het hormonaal systeem en brengt dit in balans. De organen van het Vuur-element - hart en dunne darmen - worden door Prime Again ondersteund en gevoed. Het hormonaal systeem is van groot belang voor het regeneratieve vermogen van het lichaam en voor het afvoeren van schadelijke gevolgen van stress. Prime Again doet je vitaliteit toenemen, je stress-gevoeligheid afnemen en geeft je een gevoel van verjonging.
Bijzonder aan te raden voor zwangere vrouwen en vrouwen in of vlak voor de overgang.

Lifestream capsules
Lifestream ondersteunt de bloedsomloop, de lymfe-klieren en de afvoer van afvalstoffen naar blaas en nieren. Ook zorgt Lifestream voor de versterking van bloedvaten en haarvaten.
Versterkt het zenuwstelsel en helpt bij zwaarmoedigheid.

Fibertone capsules
Fibertone is een mengsel van vezels die de darmen reinigen en zo de opname van voedingsstoffen optimaliseren. Dit gaat verslakking tegen en zorgt ervoor dat minder afvalstoffen in de darmen achterblijven.
Fibertone doet je vitaliteit en levenslust toenemen.

Ese capsules
Ese voedt het centrale zenuwstelsel en ondersteunt de neurotransmitters in de hersenen. De geest wordt zo helder en is makkelijker te richten op intensieve concentratie of juist diepe en rustgevende slaap. Stress krijgt hierdoor minder vat op lichaam en geest.
Ook verbetert Ese de intuïtie.

Top capsules
Top bevordert de hersenfuncties. Het stimuleert mentaal en emotioneel evenwicht en brengt zo rust, helderheid en verhoogde concentratie.
Met name aan te raden bij zwaar hersenwerk, contemplatie, lange vergaderingen en dergelijke.

Joi capsules
Joi voedt botten en spierweefsel en bevordert het herstel van gewrichten en pezen. Het verlicht pijn, vergroot de soepelheid van je spieren en pezen en vergroot je uithoudingsvermogen.

SportCaps capsules
SportCaps voorzien een actief lichaam van de nodige voeding. Ze vergroten je conditie en uithoudingsvermogen, versnellen de ontwikkeling van spieren en voorkomen spierpijn en spierkrampen. SportCaps voeden de milt, die de toevoer van voedingsstoffen naar de spieren reguleert.

Vitalite Slim Caps capsules (VSCA)
Vitalite Slim Caps bevatten grote hoeveelheden vezels. Deze reinigen en stimuleren de darmen en helpen zo bij een goede vertering, doorstroming en stoelgang. Ook worden de vezels in de darmen door verschillende enzymen bewerkt, waardoor verschillende stoffen worden gevormd die belangrijk zijn voor het immuunsysteem.
Vitalite Slim Caps verminderen de behoefte aan ander eten en helpen met afvallen.

Vitataste capsules
Vitataste bevat een combinatie van kruiden die de behoefte aan en de werking van verslavende stoffen - als nicotine, suiker, cafeïne en alcohol - verminderen.
Verder heeft Vitataste een positief effect op de bloedsuikerspiegel.

Bella capsules
Bella is een natuurlijk, supergeconcentreerd middel, zonder toegevoegde hormonen, dat vrouwen helpt met de fysieke en mentale overgang naar de menopauze. Het gaat onder andere stemmingswisselingen en opvliegers tegen.
Bella resulteert in een jonger-voelend, mooiere en meer zelfbewuste jij.

Kandesn Beauty Pearls
Kandesn Beauty Pearls is een uniek huidverzorgingsmiddel, want het wordt ingenomen. Voor een gezonde huid is een evenwichtig hormoonsysteem noodzakelijk en de Beauty Pearls bevorderen dit. Daardoor hebben de parels ook een positief effect op je sexuele energie, menstruatie, je mentale en emotionele stabiliteit en zelfs de sterkte van je botten en skelet.

Dr Chen Men's Formula capsules
Dr Chen Men's Formula bevordert de gezondheid van de prostaat, met name bij mannen boven de veertig. Deze complexe formule bevat een unieke mix van vetzuren, geneeskrachtige kruiden en anti-oxidanten, zoals luteïne en lycopene.

Ciric C tabletten
Ciric C zit boordevol vitamine-C, essentieel voor een gezonde groei en ontwikkeling. Op verantwoorde, evenwichtige wijze gemengd met kruidenextracten.
Met een heerlijke sinaasappelsmaak.

Herb Cal tabletten
Herb Cal Tab is een natuurlijk calcium-supplement, met calcium uit versteend koraal. Verder bevat het kruidenextracten, enzymen en vitamine-D2 om te helpen bij de opname ervan door het lichaam.

SunTrim capsules
SunTrim helpt je de grootte van je voedselporties te beheersen en helpt je zo op gewicht te blijven. Het geeft je al na een klein halfuur een vol gevoel, zodat je niet teveel eet.

Veros capsules
Veros is een volledig natuurlijke, supergeconcentreerde kruidenformule voor mannen, die je helpt om je energiek te voelen, vol van zelfvertrouwen en klaar om er een goede dag van te maken.
Helpt ook het sexuele verlangen op te peppen en sexuele prestaties te verlevendigen; zonder toegevoegde hormonen of kunstmatige stimuli.

Sunbar 30grams-repen
vruchtensmaak of chocoladesmaak
Sunbar is een maaltijdvervanger in de vorm van een snoepreep, gebaseerd op NuPlus en andere Sunrider-formules. Bevat soja, voedingsvezels, kruiden, noten en gevriesdroogd fruit.
Verteert makkelijk en is een goede bron van vitale energie.

Vitadophilus 3grams-zakjes
Vitadophilus is een poeder dat voedend werkt voor de darmen. In het poeder zitten bacteriën die ook voorkomen in gezonde darmflora en deze versterken.

VitaShake cacao 25 grams-zakjes
VitaShake cacao is een uitgebalanceerde maaltijd in geconcentreerde vorm, versterkt met vitaminen en mineralen, in een heel smakelijke poeder-vorm. Net als NuPlus helpt het de "gaten" in je dagelijkse voeding te dichten, met als extra voordeel dat je hele vezels binnenkrijgt.

Vitafruit miniverpakking: 15 ml flesjes
Vitafruit is een geconcentreerde combinatie van citroen en kruiden, die kan worden aangelengd met water of Fortune Delight. Is ook heerlijk als je er NuPlus aan toevoegt.
Vitafruit bevat vitaminen en anti-oxidanten die eesentieel zijn in ons huidige, post-industriële milieu.

SunnyDew 30 ml
SunnyDew is een krachtige mix van stevia-bladeren-extract en chrysanthen, die werkt als een heel effectief, natuurlijk zoetmiddel voor allerlei soorten voedsel. Slechts een paar druppels SunnyDew voegen een fruitige smaak toe aan dranken en Sunrider voedsel, zonder de negatieve effecten die kunstmatige toevoegingen kunnen hebben.
Versterkt de alvleesklier en dus bijzonder aanbevolen voor suikerpatiënten.

Sunny Days snoepjes
Sunny Days zijn heerlijke snoepjes die adem en smaak verfrissen en de luchtwegen openen. Ze bevatten acaciagom munt, thijm, eucalyptus en nog enkele andere kruiden voor de smaak.

Electrosport miniverpakking
Electrosport is een mineraalrijk drankje, vol met natuurlijke mineralen die makkelijk door het lichaam zijn op te nemen - dit in tegenstelling tot de mineralen in veel andere mineraalsupplementen die op de markt zijn. Tevens werkt Electrosport als verdediging tegen vrije radicalen die cellen en organen aantasten.

Evergreen miniverpakking
Evergreen is een fris drankje met een fel-groene kleur en groentesmaak. Het bevat geconcentreerd bladgroen (chlorophyl), wat het bloed versterkt en voorziet van zuurstof. Evergreen versterkt ook de lever en 'houtelement' (het immuunsysteem) en is zeer rijk aan mineralen, zoals ijzer en zink.

Sunny Fresh miniverpakking
Sunny Fresh is een lichte, smakelijke siroop voor het verzachten en herstellen van een droge, rasperige keel. Sunny Freshwerkt van nature verkoelend, versterkt je stem en lucht diepe hoest op. Het bevat onder andere drop, pepermunt en klaver - middelen die traditioneel gebruikt worden voor bevordering van de vertering, tegen maagklachten en voor een frisse adem.

SunRise miniverpakking
SunRise is een natuurlijke energiedrank met een heerlijk frisse citroensmaak. Het warmt de spieren op door de toevoer van hormonen te versnellen, waardoor een energie-explosie mogelijk is zonder de spieren te beschadigen.
Kan prima voor of na fysieke inspanningen worden gedronken.

SunSmile kruidentandpasta 65 gram
SunSmile is een zachte, niet-schurende tandpasta zonder suiker, sacharine en fluoride. Deze kruidentandpasta voedt de natuurlijke bacteriëen en enzymen in de mond. Vier maal zo geconcentreerd als gewone merken, heeft u van SunSmile maar een fractie nodig dan u van normale tandpasta bent gewend.
SunSmile schuimt rijkelijk en is effectief tegen tandsteen en tandvleesontstekingen.

SunSmile fruit- en groentespoeling 30 ml
Dit revolutionaire product - bestaand uit natuurlijke ingrediënten - ontdoet fruit en groente van schadelijke toevoegingen, zoals insecticiden, pesticiden, schimmels, insecten, was, enzovoort. Ook blijven verswaren er langer vers door.
1 dopje is genoeg voor vier liter water.


Sunrider-producten leveren we in bestellingen vanaf 150 euro. Verzending is dan gratis en je krijgt ons ons bijzondere boek cadeau: "Ridders van Licht", of onze audio-albums met geleide meditaties naar keuze cadeau t.w.v. 20 euro:
 • 4 mp3-albums (met in totaal acht meditaties).
Je kan kiezen b.v. audio albums: "Levenskracht", "Je Opladen met Goede Energie", "Meditaties voor Heling", "Lachen en helende klanken", "Je Ware Zelf worden", "Het Leven Vieren", "Je Toekomst Energetiseren", "Creëren van je Werkelijkheid", "Geld creëren" etc.


De bestelde producten worden naar je verzonden binnen 10 dagen, gerekend vanaf de dag dat je betaling is aangekomen.


Sommige Sunrider-producten kun je proeven en in kleinere hoeveelheiden kopen tijdens cursus-bijeenkomsten of andere sessies. Laat ons dan van tevoren weten dat je belangstelling hebt en voor welke producten.

Het gebruik van alle producten uit de webshop van schoolvooradelaars.nl geschiedt op eigen verantwoordelijkheid. Zie ook onze Algemene Voorwaarden.Klik hier om te bestellen


Vragen en opmerkingen:
winkel@schoolvooradelaars.nl