Meer over ons

+
School voor Adelaars
De "School voor Adelaars" is het spirituele trainingsbureau van Barbara Borecka, maar meer nog het vrije samenwerkingsverband van een aantal gevorderde lichtwerkers, met als doel de Aarde en de mensheid verder te helpen op weg naar het Licht, geluk, liefde, vrijheid, vrede en moeiteloosheid.
We zien alle mensen graag hun grootheid ontwaken, hun volle potentieel ontwikkelen en in volheid leven!

Hoge steun
Boven-Al wordt de "School voor Adelaars" voortdurend gesteund en begeleid vanuit de Hoge Spirituele Regionen, door vele bijzondere liefdevolle Lichtgidsen, Engelen en Grote LichtMeesters.

Assistenten
Bij de vele cursus-bijeenkomsten is een assistent aanwezig. Dit is altijd een gevorderde (oud-) cursist.
Assistenten helpen met de voorbereiding van de cursusruimte, maar versterken vooral het Licht dat Barbara transmit. Alle assistenten doen hun mooie werk op vrijwilligersbasis.
Op de onderstaande foto: assistenten Elisa en Wim: auteur van een boek over zijn spirituele ontwikkeling Als het binnenste naar buiten wil.>> Terug

Vrijwilligers

Sinds 1 januari 2023 is Debbie gestart als vrijwilliger bij de School voor Adelaars. Debbie beheerd het secretariaat, is het eerste aanspreekpunt en beantwoordt graag jouw vragen per email, WhatsApp of telefonisch. Daarnaast beheert ze de webwinkel en verzorgt ze de bewerking en verzending van audio-opnamen.


+
Elisa is een zeer gevorderde cursist van Barbara. Zij assisteert ook vaak op de cursussen en doet vaak mee met de Groep Transmissies op afstand. Ze heeft de eigen praktijk: elisahoekstra.nl.


+
Lidia is ook een zeer gevorderd Light Body Lichtwerker en een langdurige cursist van Barbara. Lidia doet vaak mee met de Groep Transmissies op afstand en assisteerd op de cursussen.


+