Meer over ons

+
School voor Adelaars
De "School voor Adelaars" is het spirituele trainingsbureau van Barbara Borecka, maar meer nog het vrije samenwerkingsverband van een aantal gevorderde lichtwerkers, met als doel de Aarde en de mensheid verder te helpen op weg naar geluk, liefde, vrijheid en moeiteloosheid.
We zien alle mensen graag hun grootheid ontwaken, hun volle potentieel ontwikkelen en in volheid leven!

Hoge steun
Boven-Al wordt de "School voor Adelaars" voortdurend gesteund en begeleid vanuit de Hoge Spirituele Regionen, door vele, lieve Lichtgidsen, Engelen en Grote Lichtmeesters.

Assistenten
Bij de meeste cursus-bijeenkomsten is een assistent aanwezig. Dit is altijd een gevorderde (oud-) cursist.
Assistenten helpen met de voorbereiding van de cursusruimte, maar versterken vooral het Licht dat Barbara transmit. Alle assistenten doen hun mooie werk op vrijwilligersbasis.>> Terug

Vrijwilligers
Receptie en webwinkel worden beheerd door vrijwilliger Wim, een zeer gevorderde cursist van Barbara. Hij verzorgt ook de vele audio-opnamen van cursus-bijeenkomsten die worden gemaakt.
Wim heeft een boek geschreven over zijn spirituele ontwikkeling: Als het binnenste naar buiten wil.


+
Receptie word gesteund door vrijwilliger Elisa, een zeer gevorderde cursist van Barbara. Elisa assisteert ook vaak op de cursussen en doet vaak mee met de Groep Transmissies op afstand. Ze heeft de eigen praktijk: elisahoekstra.nl.
+
Lidia is ook een zeer gevorderd Light Body Lichtwerker en een langdurige cursist van Barbara. Lidia doet vaak mee met de Groep Transmissies op afstand en assisteerd op de cursussen.
+