Workshop: Advanced Geld Creëren

Het Creëren van geld gaat in wezen over energetiseren: het opladen met energie. Mensen die onvoldoende geld ervaren in hun leven, hebben in essentie een tekort aan energie - of een tekort aan variatie in energie. Hun geldsituatie weerspiegelt en materialiseert dat tekort.

De afgelopen jaren - en nu nog steeds - heb ik vele nieuwe oefeningen en methodes gechanneld met betrekking tot het Creëren van geld. Veel van die oefeningen zijn bestemd voor groepswerk. De Workshop "Advanced Geld Creëren" is daaruit ontstaan.

Krachtenbundeling

Wat je aandacht geeft, laad je op met energie, zodat het groeit! Dat geldt voor alles. Ik heb heel vaak gemerkt dat dit ook zeker opgaat voor geld: uit mijn eigen ervaring en die van vele anderen.
Ik heb gemerkt dat het veel mensen niet lukt om blijvend voldoende positieve aandacht, tijd en energie te focussen op geld.
Zelfs bij mensen die een workshop "Geld Creëren" bijwonen of ons boek "Geld Creëren" lezen, valt daarna geregeld het proces van zelfbevrijding stil - terwijl ze zelf heel graag verder willen, naar een leven in grotere overvloed! Om die verdere doorbraak te realiseren, bundelen we tijdens deze workshop onze krachten.

Dat doen we door:
 • de vermenigvuldigende werking van groepsresonantie
 • het opbouwen van steeds meer solide verbindingen van Licht en overvloed
 • het opbouwen van netwerken met elkaar, als lichtwerkers onderling
 • speciale oefeningen voor ons dagelijks leven
Op en rond deze wirkshops vergroten we ons Licht en ons vermogen om het Licht te ontvangen dat naar ons terugstroomt in de vorm van Geld, Energie, Kracht, Succes, Overvloed, Rijkdom, Geluk, Voorspoed, Dankbaarheid, Waardering, Roem, enzovoort. We verbinden ons met de Hoge Vibratie van Eindeloos Succes en blijven die vibratie energetisch ondersteunen.
Daarnaast laten we geld rollen! Op de workshop krijg je de mogelijkheid om geld te ontvangen met of uit te geven aan energiewerk ... of allebei.

Oefeningen voor thuis

Voor de cursisten van deze cursus zijn speciale Advanced Geld creëren oefeningen verkrijgbaar (als mp3 of op cd), om thuis mee te oefenen.

Deelnamevoorwaarden

De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die goed bekend is met de prinicipes van Creëren, Resonantie en Transmissie, zoals gepresenteerd door de School voor Adelaars, in onze workshops, cursussen, boeken en cursusmaterialen en onze manier van werken.
Wie aan alle onderstaande voorwaarden voldoet, is van harte welkom op de workshops Advanced Geld Creëren:
 1. je hebt gevolgd: twee workshops "Geld Creëren" of individuele Geld Consulten.

 2. je hebt gelezen: het boek "Geld Creëren" en het boek "De Kunst van Leven"

 3. je heb het boekje "Zeëen van Geld" ten minste vijf maal gelezen.

 4. je hebt ten minste tien maal het audio-album "Geld Affirmaties" beluisterd.

 5. je hebt ten minste 20 geleide meditaties van de audio-albums van de Geld Workshops (voorlopers van de workshops Geld Creëren) enkele malen gedaan.
  Deze meditatieve oefeningen zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.
Hoog verzoek

Verder vragen de Gidsen die met Advanced Geld Creëren verbonden zijn, twee dingen aan alle deelnemers:
1) Zodra je in grote hoeveelheden geld gaat ontvangen, deel dan iets ervan met je medecursisten, in de vorm van een geldbedrag, een etentje, een fles champagne, de huur van een mooie locatie voor een volgende workshop of iets anders feestelijks.
2) Wanneer je een punt bereikt van bevrediging op geldgebied, blijf dan nog een jaar lang met de groep meedoen, zodat je die bevredigde energie ("voldoening in/met geld") toevoegt aan het groepsveld.

Dit zijn verzoeken van de Gidsen, geen verplichtingen.


Reacties

"Een andere deelnemer gaf me - heel fijn - een lift naar mijn eerste bijeenkomst, want ik had zelf geen vervoer. Naar mijn tweede bijeenkomst kwam ik in mijn nieuwe Saab stationwagon!"

"De afgelopen workshop werkt positief op mijn energie en gemoedstoestand. Heerlijk. Mijn dank hiervoor."

"De workshop Advanced Geld Creëren heeft zijn werk weer goed gedaan. De volgende dag kreeg ik bericht dat de eerste bezichtiging van de woning is geboekt! (hij staat al behoorlijk wat weken in de verkoop, dus ik zie wel een link met de meditaties!)"

"Na de workshop krijg ik bericht van de Belasting dat ik 350 euro extra kreeg ter compensatie van een bepaalde maatregel. Mijn man kreeg een cheque voor een gratis boottocht naar Newcastle, super he?"

"Tijdens de workshop Advanced Geld Creëren kreeg ik aldoor in mijn oren: Ik ben rijk! Ik ben rijk! Het is goed om dat te horen als een feit! Ik zond bij de oefening de vibratie van Overvloed en Rijkdom naar een groepsgenoot. Ik zag hem op een als een soort kegel met allemaal handjes. Die handjes vingen allemaal goudstukken op die uit de hemel kwamen. De dag daarna belde mijn verzekering om me een autoverzekering aan te bieden die 120 euro goedkoper is!"

"Ik kreeg tijdens een meditatie het inzicht: hoe meer ik ontvang, hoe meer ik kan geven. Toen opende ik me verder om de stroom door te laten. Dat inzicht maakte het ontvangen ook heel vanzelfsprekend. Geen gedachten meer als 'verdien ik het wel?' etc."

"Toen ik afgelopen week naar jou (Barbara) transmitte, dat was prachtig: ik zag je als een immense bol van Licht - stralend. We gingen samen dansen, heel vrolijk en blij, en uiteindelijk dreven we als twee bollen van Licht in een soort rivier van geld en goudstof. Die stroom werd en wordt nog altijd steeds groter: steeds breder slingert hij zich in de ruimte. Jouw energie is zo licht en lachend en vrolijk! Ik ben er helemaal vol vertrouwen en zorgeloos van geworden!"

"Ik heb erg genoten van de workshop en nu al veel rust voel naar mijn werk en hoe ik het wil indelen."


Wanneer en waar deze workshops worden gegeven, vind je in het cursusoverzicht voor gevorderde groepen.