Voorheen: Geld Workshops

Van 2000 tot 2015 waren er vijf "Geld Workshops", de voorlopers van de huidige workshops Geld Creëren. Deze vijf workshops heetten Goud, Zilver, Platina, Diamant en Parel. De meeste daarvan werden gegeven in het 5-sterren Amstel Hotel in Amsterdam.
Een beschrijving van de inhoud vind je hieronder.

Alle geleide meditatie-oefeningen van deze workshops zijn nu te bestellen, gezamenlijk of los. Elk van de vijf geld-workshops ging over andere aspecten van geld en gebruikte een andere aanpak. Daarom kan het nuttig zijn om al deze geld-oefeingen te doen: ze vullen elkaar aan.

Sinds begin 2016 staat iedere workshop staat op zichzelf en wordt gevormd vanuit de energie en de Spirituele Leiding die bij Barbara aanwezig is, enkele dagen voorafgaand aan de workshop.
Iedere workshop "Geld Creëren" is uniek en kan afzonderlijk gevolgd worden.


Geld Workshop "Goud"
We gaan energie rondom geld transformeren door een stabiel, veilig, goed gevoel en positieve overtuigingen op te bouwen. Je visie erover wordt verruimd, je gaat overvloed op Zielsniveau ervaren en je verbinden met je Voorspoed Gids. Je leert te resoneren met vibraties van rijkdom om je heen en alsmaar meer geld te magnetiseren. Verder gaan wij werken aan je goed te voelen over het ontvangen, houden en uitgeven van geld.

Geld Workshop "Zilver"
We zuiveren de energie van geld van angsten, twijfels en negatieve herinneringen. De gezuiverde vibratie van geld wordt geprogrammeerd in je chakras, zodat die meer ruimte krijgt in je leven en in je hele systeem. Je komt op een hoger niveau van kracht en stroming, waaruit je meer verbinding met Universele Energie kan maken om die te laten stromen naar dat wat je wilt. Je gaat meer helderheid opbouwen rondom je financiele situatie en een betere manier om ermee om te gaan. Je leert technieken om geld aan te trekken.

Geld Workshop "Platina"
We doen een beroep op de Zeven Grote Lichtheren en hun Transmuterende Vlam. Zij helpen ons om een nieuw octaaf van Licht te bereiken; een octaaf waar Rijkdom en Overvloed je natuurlijke toestand en geboorterecht zijn. Door middel van transmissies van licht, kracht, moed, wijsheid, helderheid en liefde word je geinitieerd in nieuwe lagen van bewustzijn. We nemen de kortste weg naar het Nieuwe Pad van Overvloed en leren dit pad te bewandelen op harmonieuze, vreugdevolle, effectieve manier.

Je werkt onder andere op etherisch niveau, met de Aartsengel van Deva's, om beperkingen en blokkades te transformeren of op te lossen. Bevrijdende, hoge, verfijnde Deva's openen talrijke nieuwe mogelijkheden voor je. Je vermogen om alle ontvangen energieën om te zetten in briljante strategieën, plannen en revolutionaire ideeën, zal toenemen. Je zult meer durven geloven in jezelf en je sterker verbonden weten met de Goedheid van het Universum - dat je steunt, met je meewerkt en jouw succes en rijkdom toejuicht!

Geld Workshop "Diamant"
Het thema van de workshop is: Concretisatie en Materialisatie. Tijdens de workshop richten we ons op de creatie van wat je in wezen van geld verwacht: vrijheid, vreugde, rijkdom, overvloed, kracht, power, zekerheid, enzovoort. Wij manifesteren dat wat aan de essentie van geld ligt, samen met perfecte hoeveelheden geld die daarbij horen. We doen dat met hulp van het Goddelijke Licht aan je Bron en in verbinding met de Levenskrachtenergie, het Licht van Jupiter en Saturnus, het Licht van de vijfde ster van de Grote Beer en met Deva's en Maha Chohan, de Grote Lichtmeester van Manifestatie.


>> Terug