Dansshow
Basia & Jean Dance Spectacle
passionate, vibrant, joyful, impressive, fabulous

Je kunt ons inhuren voor een dansshow tijdens je bijeenkomst, feestje, bruiloft, evenement, in je restaurant, hotel etc.
We dansen een keuze uit Salsa, Bachata, Kizomba en (Engelse en Weense) Wals. Dansen doen wij met hart en ziel. Dit genereert warme energie op je feest, bruiloft, event of in je restaurant of hotel.

Voor Salsa, Bachata en Kizomba hebben we een vloer nodig van minimaal 3x3 meter, voor de Wals minimaal 5x8 meter (maar liever iets groter). Hoe groter de vloer, hoe spectaculairder de show!

Onze show is te te combineren met een workshop, waarbij het publiek wordt uitgenodigd de basis van een dans te leren. Onze show kan uitlopen in een sneeuwbaldans - waarna de vloer open is voor iedereen.

In onze dansstudio kun je een openingsdans leren, voor bijvoorbeeld de een bruiloft als je gaat trouwen.

Tijdelijk hanteren we een promotieprijs van 169 euro voor een optreden van (iedere) 15 minuten, naast reiskosten (indien buiten Utrecht). Muziek hebben wij zelf, evenals een kleine geluidsbox. Heb je meer gasten op je event, dan zijn grotere boxen en versterker (met Bluetooth) nodig; die kunnen wij tegen een meerprijs regelen, als je die niet zelf hebt. Eventueel bemiddelen wij met een DJ voor het hele event.

Als je ons een email (op: welkom@schoolvooradelaars.nl) of appje (op: 06-24657939) stuurt bespreken we eerst je wensen met je, waarna we je een offerte op maat sturen.

Je kunt ons Dansshow bestellen via onze webwinkel: klik hier

Barbara Borecka (op de foto's en video's), levenscoach, liefdescoach, spirituele leraar, danseres, auteur van vijf boeken.

Jeroen van Rossum (op de foto's en video's), geeft en organiseert danslessen bij Jeany Dancer.

Barbara: Er ontstaat een prachtige balans als Yin en Yang harmonisch samen werken en elkaar aanvullen! Dan ontstaat een schitterende, intrigerende, spannende, speelse, vurige of sensuele ‘dans’, die hele mooie energie genereert voor iedereen en de harten doet stralen!

Ik geniet er van, bij mijzelf en bij andere mensen! Van die eeuwige ‘dans’ tussen het vrouwelijke en mannelijke principe en alle moois wat dat teweeg brengt!


Barbara: Ik geef ook vreugdevolle, diepgaande workshops, zie: Het Leven Vieren! en individuele coaching.
Je kunt ook mijn meditatieve audio oefeningen bestellen als mp3's - om thuis mee te oefenen, inzichten en mooie, liefdevolle, vreugdevolle energie op te bouwen.
Zie ook mijn boek De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid.


Je kunt ons Dansshow bestellen via onze webwinkel: klik Je kunt ons Dansshow bestellen door mail te sturen naar welkom@schoolvooradelaars.nl
Je kunt ons Dansshow bestellen via onze webwinkel: klik
hier.
Daar vind je ook alle nodige informatie.

vragen en en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl