Geld Creëren: mogelijkheden

  Workshops Geld Creëren

  Je leert om je aandacht te richten op de positieve kanten van rijkdom en overvloed, zodat deze kanten een grotere rol in je ervaring gaan spelen - en zo in je leven. Je gaat gedachten, woorden, overtuigingen en gevoelens oefenen die je magnetisch maken voor meer geld. Je gaat jezelf steeds meer zien als iemand die het waard en in staat is om geld en andere goede dingen naar zich toe trekken.

  Geld Consulten

  Barbara concentreert zich tijdens een Geldconsult op jouw persoonlijke financiele situatie en geld-issues. Ze transmit erbij energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op grotere energiestromen - en dus ook grotere geldstromen.

  Individuele geldtransmissies

  Barbara transmit energie om blokkades uit je energieveld af te voeren en je energie te harmoniseren. Ze stemt je vibratie meer af op overvloed en grotere energiestromen - en dus ook grotere geldstromen.

  Whatsapp groep Geld Creëren

  dagelijks mag per persoon 1 vraag worden gesteld.

  Advanced Geld Creëren

  Deze workshops zijn toegankelijk voor iedereen die goed bekend is met de prinicipes van CreŽren, Resonantie en Transmissie, zoals gepresenteerd door de School voor Adelaars, in onze workshops, cursussen, boeken en cursusmaterialen en onze manier van werken.
vragen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl


+

+