Vervolg Groep Lichttransmissie naar de coronasituatie

Lieve Lichtwerkers,

Iedereen is hartelijk welkom om op afstand mee te doen met onze Lichttransmissie naar de Corona-situatie!
Wij transmitten het Licht, Liefde en Vrede iedere dinsdag, donderdag en zondag van 13 tot 13.40 uur, todat de situatie zich normaliseert.
Je kunt de gratis audio albums (ons steun vvan ons voor jou) aanvragen via welkom@schoolvooradelaars.nl .

Zie hier Instructies om mee te doen. Ik vind het heel fijn en liefdevol om met jullie te transmitten! Hieronder volgt aantal bijzondere reacties.

Vele Lichtvolle groeten, Barbara Borecka.

______________________

Barbara

Tijdens onze groeptransmissie naar Europa op 9 juni 2020 heb ik een prachtig beeld gekregen. Ik heb onze groep gezien aan het front van een groot leger van vele ridders op paarden door een uitgestrekt, open veld rijdend; eerst dravend en daarna galopperend. Wij waren jong, in volle levenskracht, vol van energie, innerlijke rust en zekerheid, en met veel zin in onze ‘missie’ (dus ‘onze Ware Zelven ’). Er was tussen ons een fijne, harmonieuze, ontspannen en vriendelijke sfeer; hier en daar hoorde ik stukjes van blije conversaties en gelach! Het was super fijn om dat te ervaren en er deel van uit te maken!
Steeds meer nieuwe ridders sloten zich bij ons aan. In de eerste instantie waren dat diegenen die hun pad van spirituele groei vroegtijdig hadden verlaten: door overmacht, illusies, angst voor het onbekende, vastgelopen te zijn etc. En nu krijgen ze opeens nieuwe kracht, moed, vertrouwen en roeping van het Licht!

Daarna werd ons ‘leger’ optisch zo vergroot dat ik het op de oppervlakte van de (kleine) Aardbol zag galopperen! De galop van onze paarden maakte een krachtig geluid, schudde de Aarde en maakte de mensheid wakker! Ik heb gezien hoe steeds meer mensen zich van alle kanten bleven aansluiten aan ons leger, in de vorm van ‘hun ontwaakte zelven’, ook als ridders te paard. En hoe ons Licht en ontwaking zich verder en verder verspreidde over de Aarde! Want corona is alleen maar een trigger om de mensheid te helpen om te ontwaken!

Bijzonder is ook dat ik een dag eerder het gevoel had om mijn stukje tekst over ridderschap - uit mijn vorige boek ‘Ridders van Licht’ - op Facebook te delen! En vandaag heb ik een heel leger van prachtige ridders gezien!!!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl