Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland

Instructies om mee te doen met deze Lichttransmissie

Zolang als het tijdens deze coronacrisis nodig is, is er een collectieve Lichttransmissie iedere dinsdag, donderdag en zondag, steeds van 13:00 tot 13:40 uur.

 • Barbara, Wim, Elisa en Lidia gaan vormen de stabiele transmissiekern: neem ons tijdens de transmissie in je aandacht (zie bijgesloten foto) en ook de hele transmittende groep. Heb de intentie om tijdens de hele transmissie aangesloten te zijn aan het grote Lichtveld van de groep.
 • Wij bevelen aan om kristallen te gebruiken voor de transmissie:
  • grondende (zwarte, bruine, rode) bij je voeten, stuit of in de kring om je heen
  • bergkristal in je linkerhand
  • eventueel een klein (1-2 cm), helder (of indigo) kristal op je 6de chakra
  • eventueel kleine (1-2cm) kristallen op sommige chakras die je extra wilt beschermen of versterken (in dezelfde kleur als bepaalde chakras)
  Belangrijk: je Hart is gevoelig: leg alleen een heel klein (1 cm) groen of roze kristal op je hartgebied. Mocht je hartkloppingen krijgen, verwijder de kristal daar dan onmiddellijk.
  Reinig alle kristallen eerst goed in een schaaltje met druppelend/stromend water voor ten minste 20 minuten.
 • Ga stabiel zitten (of liggen), verbind je stevig met de Aarde, maak "diepe wortels", smelt samen met de Aarde, word "een met de Aarde" en expandeer in je basis (je voeten, benen, bekken en je stuit gebied).
 • Verbind je met je Gids, je Beschermengel, Aartsengel Michael en andere Aartsengelen, je Ziel, je Goddelijke Zelf en Licht Meesters van de Hoge Spirituele Dimensies.
 • Breng jezelf in de meditatieve "Hoger Bewustzijn", toestand door via de chakras omhoog te gaan (of via de Light Body centra), door je eigen technieken of via mijn audio album: twee audio albums (mp3) kun je gratis aanvragen via welkom@schoolvooradelaars.nl ! De andere vind je in onze webwinkel.
 • Open je Hart op vele niveaus, zie het Licht (of een stralend juweel) in het centrum van je Hart en expandeer erin. Maak verbinding met iedereen in de transmittende groep van hart tot hart (en op Ziels niveau).
 • Expandeer in in het Licht van je aura (of in de grote Light Body cocon), het Licht van je energieveld.
 • Neem het Licht van de hele transmittende groep in je aandacht: 24 geavanceerde Light Body Lichtwerkers en nog rond 20 andere spirituele mensen.
 • Neem de situatie van het corona-virus in Nederland in je aandacht, tegelijkertijd met het grote Lichtveld van de groep. Laat de energie├źn hun werk doen, observeer wat er verandert.
 • Mocht je tijdens de transmissie het Licht even kwijt zijn, laat de corona-situatie dan los, neem alleen het Licht van het groepsveld in je aandacht. En als je je er weer stabiel in voelt, neem dan weer zoveel van de corona- situatie in je aandacht dat je tegelijkertijd nog in het Licht opgenomen kan blijven.
  Op deze manier worden beide dingen die je in je aandacht houdt aan elkaar toegevoegd: het Licht van jou en het groepsveld en de corona situatie: als energie ervan (met de onderliggende energie laagjes).
 • Einde van de transmissie: ga zorgvuldig terug met je aandacht langs de chakra's (of de light body centra) naar je lichaam, je adem en je contact met de grond. Neem een paar keer diep adem. Laat het nieuwe Licht integreren in je systeem door een aantal minuten met je aandacht in je lichaam te blijven.
  Houd eventueel de grondende kristallen (zwarte, bruine, rode) een paar minuten in je handen. Plaats eventueel kleine (1-2 cm) donkerblauwe (of tijgeroog of zwarte toermalijn) op je voorhoofd (met een pleister of onder een haar bandje).
Mocht je tijdens de transmissie beelden, ervaringen of boodschappen ontvangen die je wilt delen, mail deze dan aan welkom@schoolvooradelaars.nl - je reacties zijn hartelijk welkom!
De reacties worden doorgemaild aan onze "geavanceerde transmissie groep" en hieronder geplaatst: alleen met je voornaam.

Laat het aan ons weten als je liever wilt dat je reactie als "anoniem" geplaatst word of helemaal niet geplaatst en niet doorgemaild.
Stukjes van sommige reacties worden soms ook op facebook en instagram van School voor Adelaars anoniem gedeeld. Laat het ons weten als je dat niet wilt.

Heel graag tot ziens in het Licht!

Vele Lichtvolle groeten,
Barbara.


vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl