Event: Speeddating met dansles

Je kan van alles doen om de ‘Destiny’ te helpen, zoals je vermogens tot liefhebben (inclusief zelfliefde) expanderen; je hart healen en openen op steeds nieuwe niveaus; de trauma’s van vorige relaties en allerlei belemmerde overtuigingen transformeren; nieuwe constructieve overtuigingen opbouwen die je magnetisch gaan maken voor je Soulmate; groeien in hogere vormen van onvoorwaardelijke Liefde in plaats van lage vormen van meer egoïstische liefde op persoonlijkheidsniveau, etc.
Je kunt een goed boek erover bestuderen (zoals Liefde en Vrijheid: zelfliefde, zielsverwanten, liefdesrelaties), een workshop volgen (zoals Soulmate - gelukkig in Liefde) of een coaching, of op een speeddating komen.

op de video: Barbara Borecka en Jeroen van Rossum

INSCHRIJVEN via onze webwinkel: klik hier

Kom op ons datingevent om je potentiële partner te ontmoeten en te kijken met wie je een klik hebt!

Er worden twee datingevents gegeven voor twee leeftijdsgroepen: ‘18 tot 29 jaar’ en ‘30 plus’ (als je 30 bent dan kun je kiezen tot welke leeftijdsgroep je je wilt inschrijven). Het datingevent vindt plaats met een gelijk aantal mannen en vrouwen.

We gaan beginnen met 15 minuten inleiding met praktische datingtips van Barbara Borecka (op de foto's en video's) - ervaren levenscoach, relatiecoach en singels begeleider, auteur van vijf zelfhulp boeken o.a. ‘De Kunst van Leven: creëren van je werkelijkheid` en ‘Liefde en Vrijheid: zielsverwanten, zelfliefde, liefdesrelaties’.

Daarna volgt een dansles van 60 minuten van de romantische Latino Amerikaanse dans ‘Bachata’ (voor beginners, je hoeft geen dans ervaring hebben) door Jeroen van Rossum (op de foto's en video's), die danslessen organiseert en geeft bij Jeany Dancer.
Je wisselt hierbij iedere 5 minuten van partner.

Vervolgens ben je welkom om mee te doen aan de speeddate gesprekken met zijn tweeën. Met stoelen tegenover elkaar wissel je iedere 5 minuten van partner. De gesprekken gaan in totaal 1 uur en 30 minuten duren. Neem een visitekaartje of je gegevens op papier opgeschreven zodat je het kan uitwisselen met wie je de klik voelt (of met wie de kans op een klik heb). Mocht je dan vragen of steun nodig hebben dan kun je een beroep doen op Barbara, ze ondersteunt je graag.

Tijdens de bijeenkomst is er koffie en thee, de frisdrankjes kan je halen uit de automaat in de hal (tegen eigen kosten).

Het event wordt afgesloten met 15 minuten geleerde ‘Bachata‘ vrije dans: mannen kunnen dan een dame kiezen om mee te dansen. Maar er komt ook een dans met ‘Ladies choice’.

Je ontvangt na afloop datingtips (mp3 en tekst) en het audioalbum 'Liefde Affirmaties' als oefening voor thuis (mp3).

Je kun je INSCHRIJVEN via onze webwinkel: klik hier

Mocht je praktische steun nodig hebben na het datingevent dan ben je welkom op Barbara’s workshops, cursussen, Whatsapp groep ‘Succesvol Daten en een Gelukkige Relatie’ en de individuele coaching sessies/trajecten (tegen extra betaling).

We wensen je van harte veel Liefde en Geluk! Volg je hart!

Jij bent de Bron van jouw geluk

Geluk komt van binnenuit. We moeten onszelf gelukkig maken en dat zeker niet verwachten van onze partner.
Onze partner kan alleen bijdragen aan ons geluk en wij aan het zijne.

We hebben wel allerlei interacties met onze (potentiële) partners, we kunnen allerlei beslissingen en keuzes maken en in verschillende richtingen gaan groeien.
Het is heel goed is om te weten welke van onze eigenschappen, manieren van interactie en handelingen magnetisch en romantisch werken voor onze (potentiële) partner en welke juist niet…

‘Hoe kan ik een levendige, sensuele, blije, speelse, diep bevredigende relatie creëren?’
Antwoorden op dit soort vragen was ik jarenlang aan het zoeken, channelen en ontwikkelen voor mijn vele, vooral vrouwelijke, klanten. En omdat ik dat ook voor de mannen aan te doen was heb ik een ander, mannelijk perspectief gekregen, heb ik ook de mannen veel beter begrepen.

En ik blijf naar de vrouwen en mannen toe communiceren wat de andere sekse ten diepste naar verlangt. Omdat dit wezenlijke stukje communicatie heel vaak ontbreekt en vele mensen het simpelweg verkeerd aanpakken omdat ze onvoldoende kennis hebben.

Je kunt beginnen met je nieuwe, beter Zelf te worden!
Iedereen kunt zich realiseren: ‘ik ga ervoor kiezen om blijer en aantrekkelijker over te komen, de beste versie van mijzelf te worden! Ik ontwikkel nieuwe, interessante, levendige, romantische persoonlijkheidsaspecten! Ik omarm mijn nieuwe imago, meer aantrekkelijke (en zelfs iets meer sensuele) manieren van kleden, bewegen en praten.'

Ontwikkel je feminiene/masculine kanten

We groeien voortdurend en onze relaties ook. Maar sommige dingen blijven voor lange tijd hetzelfde, zoals ‘dat de meeste vrouwen vallen op mannelijke mannen, en de meeste mannen vallen op vrouwelijke vrouwen’, of ‘dat vrouwen graag romantiek willen’ of ‘dat de meeste vrouwen een volwassen, masculiene man willen en geen Peter Pan ’.

Deze dingen wil ik graag helder communiceren omdat er vaak ‘omheen wordt gedraaid…’ of er simpelweg een stukje zelfkennis en bewustwording over ontbreekt of omdat het lijkt dat ze niet horen bij een geëmancipeerde maatschappij (maar toch problemen blijven veroorzaken in vele relaties…).

We zijn een beetje verloren geraakt in de huidige maatschappij. Veel mannen zijn te zacht geworden en veel vrouwen te hard… Velen zijn op zoek naar wat het betekent om juist vrouw of man te zijn - en gelukkig maar!

Ja, mannelijk en vrouwelijk verandert aan de oppervlakte maar tegelijkertijd blijft het in wezen diep en langdurig gecodeerd in onze genen. De wezenlijke betekenis ervan wordt goed omschreven door de Chinese Regeneratie Filosofie (10.000 jaar oude leer): het vrouwelijk principe Yin is meer passief, voedend (in de brede betekenis), ontvangend, meer intuïtief, sensueel, sensitief en verbonden met energie van de Maan.

De mannelijke energie Yang is meer actief, dynamisch, gevend, initiërend, meer rationeel en verbonden met de energie van de Zon. Yang zou zonder Yin overactief worden en Yin zonder Yang zou helemaal stagneren, in een lethargie vervallen… Iedere persoon heeft Yin en Yang kanten in zich, maar mannen hebben meer Yang en vrouwen meer Yin.

Er ontstaat een prachtige balans als Yin en Yang harmonisch samen werken en elkaar aanvullen! Dan ontstaat een schitterende, spannende, speelse, vurige, sensuele ‘dans’ die een Hoger Doel (een soort van ‘kosmisch ei’) produceert voor het Hoogste Goed van zichzelf en het hele Universum! En dat is in wezen ook de bedoeling voor alle relaties.

We zijn allemaal personen met een mannelijke en vrouwelijke kant in één lichaam. Maar het is de bedoeling dat een man meer van de ‘mannelijke kanten/mannelijke energie’ in zijn lichaam heeft en een vrouw meer van de ‘vrouwelijke energie’.

Want als ze beiden dezelfde hoeveelheid mannelijke en vrouwelijke energie hebben, dan verdwijnt er tussen hen een goede, intrigerende romantische, seksuele spanning … En hun interacties worden dan eerder als ‘broer-zuster’, of vooral vriendschappelijk of gewoon één of andere saaie boel….

De verdeling in mannen en vrouwen (in Yin en Yang) maakt het leven veel interessanter, speelser, mooier, avontuurlijker , magischer en liefdevoller! Dat er een soort van intrigerende, romantische spanning tussen man en vrouw ontstaat en een verliefdheid die hun harten doet stralen (naar de hele wereld)! En daaruit wordt zoveel prachtige creativiteit gecreëerd: zoveel gedichten, boeken, films en kunst!

Ik geniet er van, bij mijzelf en bij andere mensen! Van die eeuwige ‘dans’ tussen het vrouwelijke en mannelijke principe en alle moois wat dat teweeg brengt!

Lees hier mijn practische artikelen:

Ik geef ook diepgaande workshops Soulmate - gelukkig in Liefde en individuele coaching.
Je kunt ook mijn meditatieve Soulmate oefeningen bestellen als mp3's - om thuis mee te oefenen, inzichten en liefdevolle, romantische energie op te bouwen.

Zie ook ons boek Liefde en Vrijheid: zelfliefde, zielsverwanten, liefdesrelaties. Zeer aanbevolen!
Wanneer en waar deze Speeddating Event wordt gegeven, vind je in het cursusoverzicht. Daar vind je ook alle nodige contactinformatie.

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl