Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 31 maart 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Wat fijn om in ons prachtige Lichtveld opgenomen te zijn en het te zien groeien!
Het lijkt alsof het ook de hele Aarde kan omhullen, maar ik heb de intentie dat we ons nu (in deze fase) vooral op Nederland concentreren, en op een gedeelte van de omringende landen en landen waar mensen zijn die meetransmitten (zolang het natuurlijk en vanzelf gaat). Op een gegeven moment kunnen we het vast verder uitbreiden.

Het was vandaag helderder met prachtige kleuren. Ik heb o.a. veel lichtblauw gezien! En ook mandala’s van geometrische energiepatronen, zich openende bloemen, en in het centrum van het groepsveld een zachte, hoge, pastelkleurige vlam! Ik heb ook vele zachte energiegolfjes gezien op vele plaatsen in het groepsveld! En er werd weer een grijze rook (vooral van emoties) gereinigd. Ik heb het gevoel dat er niet alleen donkere energieën van deze coronacrisis aan het reinigen zijn, maar ook vele andere in de maatschappij van de afgelopen decennia. Het is dus een grote transformatie.

Ik krijg door dat het heel belangrijk is dat we een solide, regelmatig systeem hebben opgesteld van onze transmissies en dat we ermee door blijven gaan (wat er dan ook in de buitenwereld aan het het gebeuren is), want dan gaat het momentum ontstaan dat de processen tot een helemaal nieuw niveau worden opgetild! Er werd erbij gezegd : ‘alles ontvouwt zich perfect’.

De ziekenhuizen heb ik dit keer gezien met meer grijze tinten in het rood. Ze werden op een bepaald moment omgeven door een soort van Lichtomhulsel! Het kan zijn dat het tijdens de vervolgtransmissies gaat groeien en een soort 'aura van Licht' wordt.

Na de transmissie zie ik hoe energie zich niet alleen vertaald naar het aardse, maar ook dat het Licht door resonantie van allerlei plaatsen in het Universum naar ons terug stroomt! Daarom het is goed om er na de transmissie open voor te staan en dat Licht te gebruiken voor jouw intenties, antwoorden op je vragen, nieuwe perspectieven etc.

Hartelijk dank voor jullie deelname! Ik hoor graag jullie eventuele reacties. Voel je helemaal vrij om aan te geven welke reacties je alleen in onze transmissiegroep wil delen, en welke op de sva-website of Facebook geplaatst mogen worden (ter inspiratie van anderen). Er blijven mooie, enthousiaste, dankbare reacties stromen op onze transmissies op de sociale media van School voor Adelaars, en ook initiatieven om meer bekendheid aan ons Lichtwerk te geven!

Heel graag tot de volgende transmissie donderdag en een hele mooie dag voor iedereen!

In Licht en Liefde, Barbara.

______________________

BARBARA

Vannacht heb ik nog volgende advies doorgekregen:
"Het is goed om het Licht vooral naar de gehele coronasituatie te transmitten en niet alleen naar de ziekenhuizen. Het gaat om de totale, complexe situatie met zijn vele processen, die door ons Licht sneller, vrediger en harmonische kan verlopen.
Er wordt ook heel veel Liefde voor gevraagd. Daarom het is heel goed om vaak de combinatie van fullonia- ranthia te transmitten en hartverbindingen met elkaar te maken (op Zielsniveau)."

Lieve groeten!

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl