Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 29 maart 2020

BARBARA

Lieve Lichtwerkers ,

Wat een uitgestrekt Lichtveld was er vandaag. Het is voor mij een eer om met jullie het Licht naar de mensheid te transmitten!

Voordat de transmissie was begonnen heb ik doorgekregen dat het goed is een aantal van mijn audio oefeningen cadeau te stellen voor diegenen die nu ziek zijn, depressief, bang, alleen of overwerkt. Dat gaat over de begeleide meditaties die innerlijke rust, veiligheid, vertrouwen en healing bevorderen, maar ook personal power en liefde.

Daarna heb ik ons grote Lichtveld gezien en toen ik Nederland in de aandacht erbij nam, kwam er weer grijze rook en ook intense tinten van indigo- zwart en paars-zwart. Er was dus een intense reiniging gaande op vele energieniveaus! Iedere transformatie gaat samen met de reiniging van de frequenties die niet horen op het volgende niveau en zo ruimte maken voor de nieuwe frequenties. Ik zie dat onze transmissies daar aanzienlijk mee helpen; rook en mist lost op in het Licht!

Ik heb een gevoel gehad om niet alleen het Light Body gridwork toe te voegen aan ons Lichtveld, maar ook het Licht van de (Light Body) Lichtwerkers van de toekomst. Daardoor werd het nog lichter en hier en daar kwam er een zachte schittering doorheen, net als een verfijnde zon met reflexen in kristalhelder water! Heel mooi om te zien!

Ik heb deze keer bewegende gestalten van kleine Engelen en Lichtwezens gezien, die aan het draaien, vliegen en dansen waren! Ik heb doorgekregen dat het goed is voor de plantenwereld en het wilde dierenrijk dat er tijdelijk minder mensen komen (en ook dat er nu minder luchtverontreiniging is), zodat ze zich in stilte kunnen ‘resetten’ en naar een volgende niveau in hun evolutie kunnen gaan.

Op een bepaald moment heb ik een groep van hele lieve wezentjes gezien. Ze lijkten op een groep jonge hondjes! Ze komen om troost, liefde, lichtheid, zachtheid en speelsheid aan deze situatie toe te voegen! Zo ontzettend lief en ook heel belangrijk! Hun boodschap voor de mensen is dat je een lichte, zorgeloze en speelse energie mag vibreren, die deze situatie juist nodig heeft. Dat je tegelijkertijd respectvol en compassievol kunt zijn naar de mensen die ziek zijn of in rouw. En tegelijkertijd: sta jezelf toe om te dansen en genieten van alles wat het leven je nu te bieden heeft. Want we creëren wat we vibreren. Als we allemaal vooral somber en bezorgd zouden zijn, dan krijgt deze energie allerlei materiële vormen. Je helpt deze situatie en iedereen om zelf zoveel mogelijk een harmonieus, vertrouwensvol, stabiel en goed gevoel vast te houden.

In de ziekenhuizen, die zich aan mij tonen als een intense concentratie van rode energie met hier en daar zwart, heb ik dit keer het gevoel gehad om vooral de spirituele mensen en mensen die onbewust zijn van hun hogere trilling in mijn aandacht te nemen. Ik ben vooral naar hen gaan transmitten en dat bleek heel goed te werken. Hun Licht ging snel mee resoneren, toenemen en de dichte energie in de ziekenhuizen ging ook ‘van binnen uit’ verschuiven, verlichten en hier en daar uit elkaar vallen! Hoera!.... Ik kan jullie deze aanpak aanbevelen voor de vervolgtransmissies, dwz voor wie het goed voelt.

Ik heb ook doorgekregen dat het belangrijk is om steeds meer en helderder de onderliggende redenen (een soort van ‘goede intenties’ achter de coronasituatie) te ontdekken, zich erop te richten en ernaar te handelen. Als steeds meer mensen de belangrijke, onderliggende redenen van deze situatie rechtstreeks gaan inzien, dan kan het virus sneller verdwijnen. Want dan zouden de onderliggende energielaagjes ervan (de redenen die het in stand houden) niet meer nodig zijn en oplossen.

Ik heb ook een gevoel dat alle mensen die ziek zijn van corona een bepaald collectief vormen, met belangrijke (meestal onbewuste) redenen ervoor. Het is ook van wezenlijk belang om deze redenen te ontdekken en zich er rechtstreeks op te richten, zodat ‘ziek worden van corona’ om deze redenen niet meer nodig zou zijn.

Hetzelfde geldt voor de mensen die aan de corona overlijden. Ik heb vorige keer al door gekregen dat ze - op het diepe niveau van hun zijn - ervoor kiezen om zich te bevrijden en de grotere poort naar de spirituele dimensies te openen voor dwalende zielen en entiteiten. Maar ik heb het gevoel dat ze nog meer onderliggende redenen hebben.

Aan het eind van de transmissie was er weer opvallend veel liefde aanwezig. Heel erg mooi om waar te nemen!

En - net als de vorige transmissies - heb ik weer de boodschap voor mijzelf gekregen, dat het feit dat ik ‘de staat van militair beleg’ in Polen in 1981 heb meegemaakt, nu in mijn voordeel werkt. Ik heb toen manieren van handelen en mijzelf staande houden ontwikkeld, die werken in een situatie zoals deze, dat de hele wereld om ons heen ‘op zijn kop staat’. De maatschappij heeft toen in Polen gewonnen en zich bevrijd, vooral dankzij de spirituele weg: gebeden van miljoenen mensen in overvolle kerken tot de spirituele wereld. Ik heb het gevoel dat de spirituele, Goddelijke steun dit keer ook uiterst belangrijk en ingrijpend is voor de huidige maatschappijen!

Ik ben heel blij om zoveel Licht met jullie te kunnen opbouwen en zoveel spirituele steun van vele dimensies samen te mobiliseren! Zoveel van onze Gidsen, Engelen en Lichtmeesters zijn bij ons in deze tijden! ‘Vraag en er word je gegeven’. Blijf het stabiele kanaal voor de spirituele energie! Je hebt vele jaren getraind voor dit moment!

Ik verheug mij op onze volgende transmissie dinsdag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Sandra

Prachtige samenwerking, dank je wel Wim en Barbara...

Wat betreft de kleine engelen en lichtwezentjes....ik heb gisteren meegedaan vanuit een prachtige plek in een bos achter het opleidingscentrum waar ik vele Lightworker seminars heb gevolgd.. er is een elfenstad daar...ik ken het bos en de elementalen van het bos heel erg goed. Er bevindt zich hier een groot portaal naar 5 en 6d. .... wat fijn dat ze doorkwamen in de groepsmeditatie.....we creëren Pure Magie!
Tot dinsdag...
Hartegroet van Sandra

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie .
Dat zijn de Tarot leggingen van Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl