Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa op 28 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De gidsen geven de drie beste kaarten heel duidelijk voor de transmissie naar Europa. Alle drie zeer goede troeven: ‘de Keizer’, ‘de Dwaas’ en ‘de Kunst’.

Ik geef hier nog uitleg over ‘de Keizer’ kaart, de twee andere heb ik al eerder uitgelegd.

‘De Keizer’: hij troont in de wereld van vuur en aarde. Hij is krachtig, weet wat hij wil en is niet bang daar naar te handelen. De Keizer vervult wilskrachtig en vastberaden zijn rol tussen twee voor hem heldere polen van goed en slecht.
Hij is autoritair en dominant, maar tegelijk Nobel en zich bewust van zijn verantwoordelijkheid. Hij is, als het moet, bereid zichzelf op te offeren voor de goede zaak.
De Keizer heeft de wil, de kracht en het uithoudingsvermogen om wat de Keizerin de wereld in brengt, te ordenen en te bekrachtigen. De zonneschijven op de armleuningen van zijn troon staan voor de mannelijke, logische, beredeneerde, technologische aspecten van de zon - in tegenstelling tot de vrouwelijke maan.
Advies: het is een gunstige tijd op professioneel en productief vlak, waarin chaotische of onduidelijke plannen helder gestructureerd kunnen worden en vruchtbaar kunnen worden gemaakt. Voor de liefde kunnen het ook vruchtbare tijden zijn.
Onderbouw je innerlijke kracht met structuur en orde, maar pas wel op dat je niet verstart in lege tradities en formaliteiten.
Affirmaties: ‘ Ik weet wat moet gebeuren’.
‘Orde is goed. Het brengt rust en stabiliteit’

Deze tekst is op basis van ‘Dieptevisie: de Crowley Tarot volgens René Argonijt’, www.zinzinzin.nl.

Graag tot transmitten!

Vele Lichtvolle groeten,
Barbara.

______________________

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik heb weer prachtig Licht gezien, veel liefde en aanwezigheid van vele Lichtwezens!
De draaikolken van energie waren verfijnder en meer aanwezig. Op bepaalde energieniveaus heb ik een nieuwe, vrije ruimte gezien voor de nieuwe, hogere frequenties en de nieuwe fase van de Aarde en mensheid!
Ik heb mooie lichtverbindingen gemaakt, niet alleen met het light body gridwerk, maar ook met andere meditatiegroepen die op vergelijkbare frequenties Licht, liefde en vrede toevoegen aan de Aarde.

Ik heb mij ook energetisch verbonden met vele plaatsen in Europa waar ik ben geweest en waar ik heb gemediteerd (alleen of met anderen). Dat leverde extra resonanties en mooi lichtspel op!

Bijzonder was dat op een gegeven moment mijn innerlijke kind stukjes graag mee gingen doen met de transmissie! Ze voegden een vreugdevolle, speelse, hele zuivere energie eraan toe (wat aansluit bij de troevenkaart ‘de Dwaas’, die ik gisteren voor deze transmissie heb getrokken)! Ik heb hen zien dansen en draaien, moeiteloos gedragen door zachte energiegebieden. Ze deden graag mee met de vele kristallen en indigo kinderen, die ook energetisch met ons mee doen!

Er gingen ook weer een aantal transmissies naar het dierenrijk.

Ik voelde veel dankbaarheid voor alles wat nu mooi en goed is op Aarde en in mijn leven! En voor ‘het nieuwe’ wat zich aan het ontvouwen is volgens de Hoge Wil en de Goddelijke orde!

Graag tot de volgende transmissie!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

ANEETTE D.

Ik begon de transmissie met de tarot kaart van de Keizer in gedachten: rechtvaardig heerser die de juiste beslissingen durft te nemen.

Geruime tijd in Node van serene rust en daarin straal 8: zuivering.

Aandacht naar Griekenland en de vluchtelingenkampen: laten baden in dit Licht.


Vervolgens heel Europa "gescand":
Sterke treao (energie centrum): belang van onderlinge communicatie en begrip.
Aartsengel Michael met zwaard van onderscheidingsvermogen en gerechtigheid. Beeld van Joris en de Draak (corona virus verslaan).

Tenslotte beelden van mijn ervaringen en reizen in veel landen van Europa:

In Dankbaarheid voor al het moois en goeds dat ik er heb mogen ervaren!
Europa in haar oorspronkelijkheid, schoonheid en diversiteit, badend in ons mooie Licht.

Hartelijke Lichtgroet,
Annette D.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl