Groep Lichttransmissie naar de situatie in de wereld op 26 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De gidsen geven mij de beste kaarten voor de wereldtransmissie (zelfs twee hele goede troefkaarten):

1. De Hogepriester (troefkaart). Hij houdt in zijn hand de sleutel naar de wereld achter de aardse werkelijkheid, waar verleden, heden en toekomst één zijn. De sleutel bestaat uit drie delen: geloof, vertrouwen en intuïtie.
Hij spreidt verlichting en liefde in een duisternis van onwetendheid en angst. De transformerende en helende krachten van de priester zijn volledig ingedaald in het aardse vlak. Het kind op de kaart vertegenwoordigt de mens in zijn meest natuurlijke staat - vrij van blokkades en fobieën. Hij is de bron van de diepe krachten van de priester.
De magische krachten van de Hogepriester bestrijken heel de aarde en alle aspecten van het aardse leven: het zijn van de stier, het willen van de leeuw, het weten van de mens en het overstijgen van de adelaar.
Advies: Luister naar je wijsheid, je diepe gevoelens en intuïtieve ingevingen. Sta open voor wat het leven je brengt, met name ook wat je eigen vermogens betreft.
Affirmaties: ‘Ik ben mens. Ik ben magiër op aarde.’
‘Ik geef alle ruimte aan mijn innerlijke kind’.

2. De Magiër (troefkaart). De God Hermes: verbeeldt de mens in zijn pure vorm: een vrij, ongebonden wezen in een eindeloos universum, spelend met de energieën om hem heen. Levendig en blij is hij het centrum van zijn wereld.
Hier (voordat de werkelijkheid zich verdicht) is nog volledig de wil, het plezier en het vermogen om hele werelden te scheppen; initiatiefrijk en doelgericht.
Advies: Er is de mogelijkheid om vrij te spelen en te experimenteren, om (verder) te ontdekken wie je bent en wat je op aarde wilt neerzetten. Dit is niet de tijd voor al te zware diepzinnigheid, maar ook niet voor plichtmatige routines.
Sta open voor nieuwe ervaringen en nieuwe lessen.
Wees alert voor hoogmoed, grootsheid waanzin en machtsmisbruik.
Affirmatie: ‘Ik wil en ik kan, dus ik doe’.
‘Ik ben het spelend en scheppend universum’

3. Voltooing (staven 4). Het maken van verbinding tussen het aardse en het goddelijke liet aan de basis van onze spirituele evolutie. Iedere keer dat deze verbinding tot stand komt wordt een groeiproces voltooid. De voltooiing van een proces gaat onvermijdelijk vooraf aan het einde ervan. Dat zal uiteindelijk leiden tot een nieuw begin, aangevuurd door nieuwe, frisse energie.
Advies: Belangrijke processen zijn afgerond en doelen zijn bereikt. Het is goed om terug te kijken op je geslaagde leertraject en jezelf te waarderen voor jouw aandeel erin!
Je kunt op een rijtje zetten wat je de volgende ronde nog beter wilt doen. Pas op voor doorschieten in bemoeizucht, overdrijven regels en hang aan detail. Het moet levendig blijven.
Affirmatie: ‘Ik rond oude zaken af, zodat ik verder kan groeien’.
‘Ik wijd mij aan de spirituele ontwikkeling’.

Deze tekst is op basis van ‘Dieptevisie: de Crowley Tarot volgens René Argonijt’, www.zinzinzin.nl.

Graag tot transmitten!

Vele Lichtvolle groeten,
Barbara.

______________________

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik heb weer zoveel mooie liefde gezien en gevoeld in ons groepsveld en light body gridwork! Heel fijn om erin opgenomen te zijn en eraan bij te dragen!

Toen ik de Aarde in mijn aandacht nam, heb ik het gevoel gehad om naar alle Lichtwerkers op Aarde te gaan transmitten en zo nog extra Licht en resonantie te creëren. Daarna heb ik ook vele Lichtwerkers van het dierenrijk in de aandacht genomen, vele kristallen op Aarde en ook de bijzondere krachtplekken over de hele aarde. Dat genereerde duidelijk een toegenomen aantal verschillende Lichtfrequenties op Aarde!

In het energieveld van de Aarde heb ik vandaag minder grote, vaste vormen gezien, maar vooral meer verfijnde energieën. Ze zijn nog wel vrij chaotisch en moeten zich nog gaan groeperen in harmonieuze, geordende energiestructuren die allerlei manifestaties met zich mee gaan brengen van de nieuwe fase van de Aarde en de Mensheid.
Dat sluit mooi aan aan de troeven kaart ‘de Magiër’ die ik gisteren heb getrokken voor de transmissie van vandaag en vandaag weer (zie hieronder).

Het lijkt voor mij dat de situatie op de aarde naar de nieuwe fase is gekomen. En tarot bevestigt dat ook: de Magiër is de tweede kaart aan het begin van de Grote Arcana, terwijl het Universum (getrokken voor de wereldtransmissie daarvoor) de laatste kaart van de Grote Arcana is (deze kan dus aan het einde van een bepaalde fase te voorschijn komen).

Ik wil nog een bijzondere boodschap met jullie delen. Na de transmissie vandaag kreeg ik het gevoel om de Gidsen via tarot te vragen ‘wat is het aandeel van onze transmissiegroep in de verbetering van de coronasituatie in Nederland?’
"Aanzienlijk" is het antwoord dat ik krijg door drie zeer krachtige kaarten, alle drie zeer positieve troeven (en geen van alle op zijn kop!): ‘de Magiër’ (die heb ik gisteren ook getrokken en uitgebreid besproken), ‘de Lust’ (die gaat veel over levendigheid, lichamelijke kracht en welzijn) en ‘het evenwicht’ (herstellen van evenwicht op een nieuw, hoger niveau).
En als extra kaart: ‘de wetenschap‘ die gaat over het verkrijgen van juiste, heldere informatie.

Dat is dus een zeer aanmoedigende boodschap voor ons, dat we het hartstikke goed hebben gedaan en tot nu toe al een geweldige bijdrage hebben geleverd!

En ik ben in ieder geval zeer blij dat de dramatische eerste situatie zich blijft verbeteren en ik voel ook ergens in mijn hart dat onze bijdrage groot, mooi, Lichtvol en heel waardevol is!
Dank jullie wel!

Ik heb ook nog gevraagd ‘wat is de bijdrage van alle meditatiegroepen op aarde in de verbetering van de Corona situatie in de wereld?’ Ik krijg dan twee antwoorden: ‘ongeveer 25%’ en ‘meer dan 75%’. Ik denk dat dat zegt dat het verschillend is op verschillende plekken op Aarde, maar wel zeer waardevol en ingrijpend!

Graag tot de volgende transmissie!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

ANNETTE D.

Hierbij wat observaties bij de mooie transmissie van vanmiddag:

Meer rust in de energieën rondom het virus.
Bromvlieg om mij heen, die maar niet rustig werd.
Is dit misschien ook een boodschap? vroeg ik me af.
Ingeving: "Net als deze bromvlieg moet het virus doldraaien totdat het uitgewoed is."
En hierna kwam de bromvlieg tot rust!

Straal 7: Transformatieproces gaat gestaag door!
Licht van boven (Vee) en Node van Vertrouwen - met prachtig licht van straal 12?
Energie van Eenheidsbewustzijn en Samenwerking over de hele wereld.

Plotseling een opening naar een andere kosmische dimensie met zeer hoge vibratie:
Binnenstromend Licht dat de mensheid omhult: bescherming en bevrijding

Kreeg weer beeld van bloedsomloop en longen vd mensheid met als parallel: rivieren en oerbossen van de wereld.
De mens is eenzelfde verwoestend virus.
Noodzaak dat er weer Respect heerst voor de gehele Natuur met haar eigen diepe Wijsheid en dat wij mensen haar Wetten weer eerbiedigen!
De Natuur leeft hier al miljoenen jaren met zeer complexe, verfijnde, intelligente ecosystemen.
De mens, in diens hebzucht, tast alles aan, verwoest alles: rivieren, bossen - als we niet bewuster worden!

Hartelijke Lichtgroet!
Annette D.

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie door Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl