Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 26 maart 2020

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik ben heel blij om ons prachtige Lichtveld te kunnen zien groeien. Het was veel verder buiten Nederland uitgestrekt en ook stabieler dan vorige keren! Dat hebben we heel goed gedaan! Wat fijn is het om met jullie in zo'n enorm Lichtveld opgenomen te zijn! Het voelt als het ‘ware thuis’!

Ik heb aan het begin mooie kleuren gezien, vooral lichtroze, blauw en oranje. Daarna kwam er even grijze rook doorheen, vooral opgebouwd door allerlei emoties in de maatschappij, die door ons Licht werd opgelost.

Daarna heb ik de grote gestalten van een aantal Engelen gezien die zaadjes van nieuw bewustzijn en de nieuwe levensfase breed aan het zaaien waren! Ik krijg door dat deze situatie in zijn essentie veel goeds met zich meebrengt. Dat het mensen afremt in hun oppervlakkige manier van leven en hen herinnert aan wie ze echt zijn, waarom ze (als Ziel) op aarde zijn gekomen en wat echt belangrijk is. Onze transmissie helpt aanzienlijk om de vele veranderingen harmonieuzer en sneller te laten verlopen.

Als ik de visie van een mooie toekomst voor Nederland krijg, dan zie ik dat het hier veel ‘opgeruimder’, helderder, stralender en blijer is dan voor de corona! Dat Nederland niet hetzelfde is als daarvoor, in positieve zin.

Ik zie iedere keer de ziekenhuizen met veel intens rode kleur en hier en daar zwart. Ik zie dat het goed is om zo'n intens rood gebied in je aandacht te nemen met een visie zoals je zou willen dat het zou zijn. Dus in mooie, zachte pasteltinten, met weinig patiënten erin, met harmonieuze, moeiteloos stromende energie en veel rust (en zelfs blijheid). Ik zie dat de energie van deze visie de vastzittende rode kleur in beweging brengt en dat zo'n plek energetisch gaat veranderen. Het is dan belangrijk om deze positieve visie stabiel te houden, terwijl er allerlei verschuivingen plaatsvinden.

Opvallend voor mij was, dat er vandaag heel veel rust en diepe vrede werd getransmit uit de Spirituele Regionen naar en via ons. Deze situatie heeft ook veel rust nodig. Je bent gevraagd om een stabiele en solide bron van Licht, Liefde en rust te zijn. Doe alles wat je erbij helpt want dan kan er via jou (op verschillende momenten) meer getransmit worden naar de maatschappij.

Eind van de transmissie heb ik een grote regenboog van Aartsengel Sandalfon boven Nederland gezien! Ik heb ook even de gesloten Keukenhof gezien, vol van prachtige devas en Engelen, die via de bloemen vele hogere frequenties aan het transmitten waren naar de aarde en de mensheid!

Ik heb ook even alle dieren in mijn aandacht genomen (willen jullie dat ook doen in vervolgtransmissies?). Ik heb de intentie getransmit dat er alleen liefdevol en respectvol met hen wordt omgegaan in onze vernieuwde toekomst, na de corona. Ik heb een prachtige energie gezien die alle dieren neerzetten en heb de visie getransmit van een Nederland dat helemaal vrij is van ‘vleesindustrie’ en vrij van alle slechte gevolgen daarvan (o.a. op de gezondheid en de energie hier).

Ik ben na 14:00 uur nog een aantal minuten in meditatie gebleven, toen het Licht zich aan het vertalen was naar de lagere en de mentale centra. Ik heb nog een aantal goede intenties opgeladen die bij mij opkwamen. Dat er moeiteloze manieren komen om alle overproductie van voedsel in Nederland (die nu niet geëxporteerd kan worden) aan te bieden aan landen waar honger wordt geleden. Dat alle bloemen die nu niet verkocht kunnen worden hun weg vinden naar ziekenhuizen, verpleeghuizen en naar talloze mensen die nu heroïsche prestaties leveren in de zorg, de distributie etc..

Iedereen grote dank voor jullie prachtige bijdrage van het Licht! De maatschappij heeft nu hard mensen nodig die een stabiele focus van Licht, Liefde en Vrede kunnen houden voor de vele ingrijpende transformaties! En ons prachtige Lichtveld doet bovendien ook heel veel goed voor ons!

Graag tot volgende transmitten!

In Licht en Liefde, Barbara.

______________________

Mark

Bij mij was de transmissie heel erg stabiel en ruim en op een moment waren er allemaal bloemen, hele zachte verfijnde energie, de gehele deva wereld.
Die hele subtiele levensenergie ging door de groep en vandaaruit door geheel nederland. Elk wezen werd geraakt, dieren, kinderen , volwassenen en dat bleef vrij lang zo doorgaan.

______________________

Anje

Hallo Wim, Barbara en iedereen, Vandaag kon ik om 13.30 aansluiten bij de transmissie. Het duurde wat langer voor mij om in het veld en de stroming van de energie te komen dan dinsdag.
Ik kon duidelijk een extra en andere (engelen) energie voelen die er vorige keer in mijn bewustzijn niet op deze wijze was.
Deze keer vroeg de situatie naast de hart energie ook de tweede centrum energie . Mij werd duidelijk dat (bewustzijn van) levenslust en vreugde van groot belang zijn voor de mensheid in deze situatie. Ik heb steeds alle "hulpbronnen" gevraagd mij en ons te steunen om deze energie stroom te activeren, die had ik/ we echt nodig! En er waren regelmatig kippenvelmomenten.( maar verder waren er vandaag niet zo veel dieren die boodschappen kwamen brengen).
Saamhorigheid bleek een belangrijk thema dat ik ook met de LB energieën mee heb getransmit. Ik ben dankbaar dat we dit samen mogen en kunnen doen en dat ik kan voelen dat ik daar onderdeel van ben. En dat er zoveel steun is uit alle hoeken.

Harte groet, Anje van Anken.

______________________

BARBARA

Wij zijn zeer aangemoedigd door onze Gidsen en Orakels om ermee door te gaan. Ik krijg o.a. deze 3 krachtig troefkaarten toen ik vroeg of het goed is om onze transmissies te verbreden en ook op zondagen te gaan transmitten (naast dinsdagen en donderdagen):

Kunst:
De alchemiste die zich laat leiden door haar intuïtie, bewust en competent scheppend verbonden met je Ziel. Versmelting van tegenpolen wat leidt tot een diepe, hoogste en permanente transformatie: innerlijk of in de wereld om je heen. Wat nodig is zijn zuivere intenties, visie en handelen (en dat hebben wij!)

De Aeon:
De redder gezonden door God; zijn komst kondigt het begin van een nieuw tijdperk aan! Verder zegt het dat het heel.belangrijk is om jezelf te zijn en willen zijn.

De Zon:
De Zon, die de aarde verlicht, alle leven naar het hoger plan brengt en jou met je hoogste idealen verenigt! Die zegt dat de tijden gunstig zijn voor samenwerking, optimisme en vreugde, die een periode van voorspoed brengt! De zon staat ook voor de bewustwording en het harmonieus samengaan van hemel en aarde, voor liefdevolle eenheid!
(volgens de tarot manual van Rene Argonijt de Groot, http://www.zinzinzin.nl).

Ik ben zeer blij met deze boodschap - het heeft mijn verwachting van deze legging zeker overtroffen! Deze kaarten voorspellen heel veel goeds voor onze transmissie op zondag (en vast ook algemeen). Het komt niet zo vaak voor dat je alleen 3 hele sterke troeven krijgt voor het pad dat je overweegt om te bewandelen! En die met hun boodschap zo goed aansluiten op het thema van de transmissie!

Iedereen is van harte welkom om op afstand met ons mee te doen door je intentie, je eigen meditatie of door mijn audio album. Wij gaan samen naar een nieuwe, hoger ontwikkeling fase en er is veel vraag aan ons Licht!

In Licht en Liefde,
Barbara Borecka

______________________

Klik hier voor de Tarot leggingen van Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl