Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland van 24 maart 2020

BARBARA

Lieve Lichtworkers,

Wat fijn om weer met jullie het Licht te transmitten! Ons groepsveld was groter dan vorige keren en uitgestrekt door vele dimensies! Ik heb vele prachtige kleuren erin gezien - net als bij de mooiste zonsondergangen! Aan het begin gingen er schitterende vonkjes van Licht tussen ons springen, o.a. om de bijzondere verbindingen te leggen. Ik heb ook weer draaikolken van energie gezien (groter dan vorige keer) in het uitgestrekte groepsveld door heel Nederland heen, die de lage frequenties aan het inzuigen waren. Boven zag ik vele grote, prachtige, stralende gestalten van Engelen en Lichtmeesters; meer dan ik normaal in mijn ruim 25 jaar lange Lichtwerk boven Nederland heb gezien ! Het is een teken van een zeer belangrijke en ingrijpende transformatie van de maatschappij en de aarde, als er zoveel Lichtkrachten komen om het te begeleiden en ermee te helpen!

Op een gegeven moment kwam een grote, kleurrijke vlinder boven ons energieveld stijgen, het kon zijn dat het iets te maken had met mijn eerste Light Body leraar John Kalse. Ik heb toen ook een kleurrijke vlinder gezien bij zijn overlijden (in mijn huis!) die mij een teken heeft gegeven. Een aantal van de light body leerlingen van John hebben zich aangesloten aan onze transmissies (zeer hartelijk welkom!) en ik heb het gevoel dat John ons van boven aan het steunen is!

Ik heb even ook Carline gezien met prachtig Licht om haar heen. Ze deed vroeger de geavanceerde Light Body cursussen bij mij en is recent - op 2 maart - overleden waardoor haar oude light body groep werd geactiveerd en onze oorspronkelijke transmissiegroep heeft versterkt! In ziekenhuizen heb ik weer vrij veel intens rode kleur gezien. Ik heb het gevoel dat het niet alleen voor de concentratie van ziekte staat maar ook nieuwe krachtige frequenties omvat, die getransformeerd kunnen worden in harmonieuze energiepatronen, die maatschappij dan zou kunnen benutten. Onze transmissies gaan eraan bijdragen!

Ik heb een boodschap ontvangen van de mensen die overlijden aan het coronavirus. Ze vragen om hen niet als slachtoffers te zien want ze hebben de keuze bewust op Zielsniveau genomen om - in plaats van hier te blijven hangen (het zijn meestal mensen die toch al behoorlijk ziek zijn) - te vertrekken naar nieuwe dimensies en een nieuwe fase van hun bestaan, waar ze Lichtvol, opgelucht en bevrijd kunnen zijn. In een grote groep vertrekken is voor hen gemakkelijker en aanmoedigend. Bovendien opent het een bredere, uitnodigende passage naar de Spirituele dimensies , die ook vele entiteiten en Dwalende Zielen (die ik vaker heb waargenomen op verschillende plaatsen) gaan gebruiken om zich alsnog te bevrijden en de overgang te maken (wat extra rust, harmonie en ruimte’ gaat creëren voor de nieuwe fase hier op Aarde).

Ik heb daarna even de kinderen in de aandacht genomen. Ik heb gezien dat vele - vooral jonge - kinderen onbewust resoneren met ons mooie groepslichtveld. Het zijn vooral kristalkinderen en ons Licht herinnert hen aan hun ‘ huis ‘ in Goddelijke dimensies - waar ze vandaan komen. Ik heb tijdens de transmissie ook gezien dat in de energievelden van velen van ons de lage, donkere, stijve energievormen wegvallen en verdwijnen. Dit Lichtwerk doet dus ook heel veel goed voor ons! Er was ook heel veel liefde getransmit; dat werd intenser aan het einde van de transmissie! Er is ook veel Liefde nodig voor de transformatie van deze situatie.
Ik voelde daarna werkelijk nieuwe ruimte in mijn borstkas!

Iedereen zeer hartelijk bedankt voor jullie bijdrage in deze transmissie! En graag tot de volgende keer!

In Licht en Liefde, Barbara.

______________________

ANNETTE D.

Wat fijn dat we met deze LB groep zulke mooie transmissies mogen verwezenlijken! Ben heel dankbaar hieraan te kunnen deelnemen.

Barbara had het idee dat John Kalse (ook mijn leermeester) aanwezig was/is: dat kan ik beamen. Ik heb mijn LB energieveld opgebouwd met een van zijn opnames (dus zijn stem en essentie) en dat voelde zó goed en nabij. Had een gevoel van Thuiskomen, als een Verloren Dochter (had al lang geen specifieke LB meditaties meer gedaan). De centra en de energieën "pakten" en vibreerden ook meteen, gedragen en aangestuurd mede door het prachtige groepsveld!

Dat groepsveld dat voelde als een soort van zacht wiegende, golvende beschermlaag gespannen over alles wat er nu gaande is in de maatschappij en vooral in de medische sector.
Ik zag ik dat het om een wezenlijke ingrijpende transformatie voor de planeet en m.n. voor de mentaliteit van ons mensen gaat: de pieken van de kroon (corona) prikken het stelsel van "power en poen" door! Te beginnen in de medische wereld.
Nu zien we hoe medici en hulpverleners die werken vanuit menselijk mededogen en hartsverbinding ons ten voorbeeld zijn.

Ik wil ook graag delen Sadguru's visie op corona in relatie tot overgang naar nieuw tijperk (yuga). Heel interessante visie, al in 2012! Corona virus in relatie tot de overgangstijd waarin wij leven: Wij zijn de wegbereiders voor een nieuwe "golden age", al zullen we die zelf niet meemaken.

Over een jaar of 62 begint een transitie van de aarde naar een geheel nieuw tijdperk: yuga in het Hindoeïsme.
Zo'n yuga duurt tienduizenden jaren. Wij leven nu in het Kali yuga: tijdperk van duisternis. Het is een cyclisch gebeuren, opeenvolging van verschillende tijdperken van meer en mindere voorspoed.
Ik was er zelf van onder de indruk en geeft me extra motivatie.

______________________

Anje

Het was heel indrukwekkend!!! Veel zachtheid en licht. Ik heb heel veel hart centrum geactiveerd. Ik heb bijzondere ervaringen gehad. Ook Lightbody ers "aan gene zijde" waren aanwezig, o.a John en Hanneke, Rebecca.
Duidelijk is dat de boodschap gaat over eenheid! Dank voor je initiatief. En dank dat we dit samen mogen doen.

Bij mij komen vaak dieren hun boodschap brengen. Zo ook nu. Ik wil niet alles noemen maar wel heel bijzonder vind ik dat een vleermuis langs kwam. In sjamanistische traditie staat deze voor dood en wedergeboorte. En voor loslaten van het oude en een ommekeer in je leven. Dat pas heel goed bij de boodschap van eenheid. De verandering die nodig is kan alleen plaatsvinden vanuit een veel breder perspectief dan Corona of Nederland. Het gaat over wereldwijd samenwerken aan het welzijn van de aarde en alles wat daar leeft en is. Planetaire logos was in samenwerking met de Solar logos ook krachtig aanwezig.
Te veel om te beschrijven. Ik dacht dat een uur veel zou zijn, maar dat was niet zo, het was fijn! En heel goed te voelen hoe sterk het gezamenlijke veld was. Op een moment voelde ik de energie afnemen en kreeg ik opeens meer gedachtes. Toen bleek het 14.03 te zijn.

______________________

Mark

- Maak hartverbindingen op Zielsniveau met iedereen van onze groep;
- Zet in jezelf de energetische driehoek aan tussen je hart, het Licht in je hoofd en je derde oog,;
- Maak even contact met deze driehoeken in iedereen van de groep.
Dat is zeer gunstig voor het transmitten van onze intenties en het groepsveld gaat erdoor stabieler worden en extra expanderen.

______________________

Klik hier en hier voor de Tarot leggingen van Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl