Groep Lichttransmissie naar de situatie in de wereld op 23 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De Gidsen geven duidelijk de beste kaarten voor de transmissie naar de wereld vandaag:

1) Vrede (dat heeft de wereld hard nodig!): deze kaart gaat ook over vrijheid, openheid en de bereidheid om strijd in te ruilen voor liefde en begrip. Oude vijanden kijken elkaar weer in de ogen.
Deze kaart brengt ongecompliceerde en beweeglijke energiepatronen van de nieuwe orde, die gaat voortkomen uit de net gesloten vrede. Verstand, redelijkheid en zelfbeheersing scheppen deze vredige harmonie.
Advies: Deze vrede is in de eerste plaats een innerlijke vrede. Weloverwogen handelen, met een duidelijk doel en een goed plan, biedt een uitweg uit een schijnbaar uitzichtloze situatie. Sta zoveel mogelijk boven emotioneel geladen spanningen en conflicten. Ga transparant, zorgvuldig en met overleg te werk.
Affirmatie: ‘ ik streef met heel mijn hart naar evenwicht en harmonie’

2) Schijven koningin (sterke kaart): haar grote hoorns en het kristal op haar staf wijzen op haar grote helderheid en diepe waarneming, die zijn gegroeid tijdens haar zware tocht door de woestijn. Ze is taai, volhardend en onafhankelijk. Het resultaat van haar tocht is de rivier op de achtergrond van de kaart: ze brengt vruchtbaarheid en voorspoed waar ze gaat. Onontgonnen gebied word door haar bevloeid en bezaaid.
Ze laat zien dat alles mogelijk is voor wie bereid is er voor te gaan en erin te geloven, door dik en dun.
Advies: laat los dat wat oud en verbitterd is.

3) Bekers ridder - sterke kaart: deze ridder was afgedaald naar de diepte van zijn Ziel en keert nu terug met de Heilige Graal! Hij heeft zijn beperkingen, angsten en illusies overwonnen en leeft nu in volle stroming en innerlijke kracht. Hij is de Meestergenezer die zichzelf heelt. Daarna zal hij anderen kunnen helpen zonder zichzelf daarmee uit te putten. Alle hulp die hij geeft, zal hem dan slechts versterken en opladen.
De Bekers Ridder is een held die in contact staat met zijn eigen gevoelsleven en de wereld om hem heen.
Het gaat hierom de voleinding van een groot en diepgaand project dat niet alleen is volbracht door moed en kracht, maar ook door overgave en de vastbesloten dienst aan het Goede.
Advies: de voleinding van een grote klus nadert. Ga nu geen compromissen doen aan wat jij beschouwt als werkelijk van het allerhoogste belang. Vertrouw steeds vooral op je eigen oordeel. Blijf bij elke stap in contact met je innerlijke wijsheid.

4) zeer goede troeven kaart: het Universum. De dansende godin van goud verbeeldt de perfectie van het universum en voortdurende verandering van alles. Perfectie en transformatie zijn twee zijden van dezelfde medaille: alle transformatie vloeit voort uit het vibreren, leven en kloppen van het universum. En het universum leeft omdat wij, levende wezens , het bezielen.
Wanneer we ergens door geschokt en uit balans raken, kan het lijken alsof het universum tekort schiet, maar dat lijkt alleen zo aan de oppervlakte van het zijn. Het Universum is perfect en veilig voor ons, want wij zijn de onaantastbare scheppers ervan.
Advies: het universum staat voor transformatie en voleinding op het allerhoogste en meest definitieve niveau. Dit kan heel goed betekenen dat je komt wat je altijd al wilde zijn. Het is een goede tijd voor afbouwen en afronden. Start alleen nieuwe initiatieven als die vanzelf voortkomen uit processen die al lopen. Laat het een uit het andere volgen.
Affirmatie: ‘alles is goed. Alles wat ik doe is goed’.

5) en heel bijzonder: weer de kaart van ‘Vreugde’ : vierde keer op rij in de beste pad - dus de boodschap van deze kaart (vorige keer uitgebreid besproken) is zeer belangrijk voor onze transmissies!

Graag tot transmitten!

Vele Lichtvolle groeten,
Barbara.

Mijn tekst is op basis van 'Dieptevisie: de Crowley Tarot volgens René Argonijt' zinzinzin.nl

______________________

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De transmissie vandaag was prachtig! Ik heb veel mooi Licht ervaren en heel veel liefde! Van ons grote groepsveld, van het Light Body grondwerk en van vele laagjes van het energieveld rondom de Aarde! Liefde op hart- en Zielsniveau, straal 2 en ook van de hogere straal 6!
Zachte energiegolven met verfijnde schittering en vele prachtige kleuren: paars, roze, geel en op gegeven moment ook turquoise!
Ik heb ook Lichtwezens gezien met transparante, schitterende vleugels: Engelen en Devas van grote schoonheid!

Op de achtergrond waren nog allerlei donkere en onregelmatige energiestructuren te zien, maar ik hield mijn aandacht op de harmonieuze golven die steeds meer energielaagjes konden doordringen en omhullen met Licht en Liefde.

Ik heb het gevoel gekregen dat vele kinderen op aarde hun Licht toevoegen aan deze processen; vele indigo en kristallen kinderen die met hoge trilling op Aarde zijn gekomen en het transformeren in lijn met hun unieke levensmissie!

Op een gegeven moment werd een rode energielaag zichtbaar in het energieveld van de aarde. De energie van zacht licht en de liefde bleef ernaar stralen en ik kreeg het gevoel om de hele aarde liefdevol te omhelzen. De rode kleur begon toen iets zachter te worden (richting roze), maar het heeft nog meer tijd en hogere frequenties nodig.

Ik heb ook weer de visie getransmit van de volgende, betere en mooiere fase van de mensheid en de aarde na de coronacrisis, waarin al het goede -wat deze situatie heeft gebracht - mee gaat en expandeert. Dus heel veel liefde, compassie, samenwerking, wederzijdse steun, contemplatie en diepgang in het leven van mensen. En ook focus op dat wat echt belangrijk is en leven met veel innerlijk vrede en rust!

Ik ervaar het als een zegen dat er nu zoveel bijzondere rust is in Nederland. Ik zit er vaak, vooral in de avonden, van te genieten, onder zoveel sterren (veel meer sterren zijn nu zichtbaar), terwijl ik iets fris en nieuws in de lucht (die nu zuiverder is) inadem!
Zo heerlijk als er zo weinig herrie is van de auto’s en geen mensen die zich ergens naar toe haasten! Ik voel dat deze rust heel diep doordringt in mijn zenuwstelstel en heel voedzaam en helend is! Ik heb het vroeger alleen ervaren tijdens vakanties in de diepe natuur of het afgelegen platteland; en nu in de centrum van de Randstad! Het is een wonder!!!
Ik transmit de visie dat dat blijft en dat mensen voorgoed verlost worden van haast, druk en stress, en gaan leven vanuit diepe innerlijke vrede, liefde en schoonheid van hun Zielen!

Graag tot de volgende transmissie!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

FREDERIKE

Hierbij een meer algemene reactie op de transmissies van mij. Ik heb me erg gesteund gevoeld door de transmissies bij het schrijven van een artikel over corona. Het is te vinden op LinkedIn en voor iedereen toegankelijk. Makkelijk is het niet, maar uit de reacties van diverse groepen waar ik deel van uitmaak blijkt dat het gewaardeerd wordt.
Zie de link hier.

Meestal begin ik een transmissie met een bandje van John Kalse, na eerst contact te hebben gemaakt met de groep, en ga daarna in stilte verder en focus op Nederland, Europa of de wereld, afhankelijk van de focus die Barbara voorstelt. Ik ben gewend om niet langer dan ongeveer een half uur te mediteren. Soms houd ik het dan ook bij een half uur en soms vliegt het uur om in zulke heerlijke energieën dat het bijna vanzelf gaat.

Het is mooi om op deze manier, met elkaar, de transformatie op aarde die zo hard nodig is, te helpen ondersteunen.

Hartelijke groet,
Frederike de Jong

______________________

ANNETTE D.

Heel sterke verbinding ervaren, zowel van ons, "beneden", als van Licht Meesters, Gidsen, Engelen, Bodhisattvas van"boven".
Straal 8: zuivering, Straal 7: transformatie (Saint Germain) en straal 1: Wil en Power, vooral ten dienste van beleidsmakers en wetenschappers.
Daarna heel mooi zacht stralend Licht (wsl straal 13: Eenheid? - ben de finesses van de Stralen een beetje kwijt) met de tekst: "Vrede" en "Vreugde" en "Vrede op Aarde en in de mensen een Welbehagen..."

Aandacht werd getrokken naar India: krachtig Gouden Licht van Amma en Licht / Bijstand van vele andere Indiase Meesters
Licht van Amma bestrijkt nu de hele Wereld: zij heeft over de hele wereld gereisd en satsang gegeven.
Vervolgens aandacht naar vele Shamanen in noord en zuid Amerika en Zen Meesters in Japan, China en Noord Amerika
Ook hulp van Shamanen in gebied Altai Gebergte, en Licht vanuit Baltische staten en andere plaatsen in oost Europa: "weg geduwde" Spiritualiteit komt daar weer naar de oppervlakte en leeft op.

Heerlijk om in al dit mooie serene Licht te stabiliseren en te baden...
Tot slot weer Groot Lichtveld van Flower of Life en tot mijn verbazing: Trump en de mensen van zijn "administration" werden daarmee omhuld, als met een mantel... (wie weet - zou wel heel mooi zijn!)

Dank aan iedereen!
Hartelijke Lichtgroet,
Annette D.

______________________

ANJE

Lieve lichtwerkers,
Even kort een berichtje van mij.
Ik heb tot en met vorige donderdag meegedaan en daar mooie ervaringen mee gehad. Vaak herkende ik mijn beleving in de verhalen van Barbara of anderen.
Ik heb o.a. ook Straal 11 van de Lightbody ingezet om ons veld te bekrachtigen.
Ik laat even weten dat ik hoop binnenkort weer aan te sluiten. We hebben zaterdag 18 april 3 prachtige levende pups mogen verwelkomen op aarde. Helaas is er ook een doodgeboren, die hebben we hebben “ter aarde moeten bestellen”. Twee van de 3 pups waren in levensgevaar. Veel te licht van gewicht. Het gaat de goede kant op. Wij zijn er dag en nacht mee bezig. Ze moeten elk uur gevoerd worden.
Het roept heel veel oud zeer op uit mijn eigen kindertijd. Dat dus ook in het veld mag oplossen zoals Barbara schrijft. Heel mooi.
Ik ben zo blij dat we óók de dieren meenemen in de transmissies. Tot snel.

Harte- licht groet, Anje

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl