Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 19 april 2020


BARBARA

Ik krijg de volgende goede kaarten voor de transmissie naar Nederland: 1) ‘Wetenschap’: een goede balans tussen inzichten en emotionele behoeften, een goede tijd om onduidelijkheden de wereld uit te helpen. Advies: wees helder over je intenties en plannen, wees neutraal en rechtvaardig en wees grondig bij het vormen van je mening. Sta open voor wat normaal buiten je beleving valt. Dat zal leiden tot het beste resultaat. Affirmatie: ‘in mijn hart bloeit de roos van ware kennis’. 2) ‘Vreugde’ (Al weer! Bij de legging over de vorige twee transmissies lag ook de ‘vreugde’ kaart bij het beste pad!): Er hoeft niets te worden fegorceerd om verder te gaan, ware verzadiging creëert zijn eigen gevolg. De vorige weg (voor de corona) leidt verder naar niets. Een goede tijd komt tot een natuurlijk einde en zal transformeren tot iets, dat nog beter is. Alle krachten ter wereld werken harmonieus samen om deze afgeronde, verzadigde situatie naar een hoger plan te brengen. Wees wijs en verstoor dit proces niet door vast te houden aan wat is geweest. Geniet van waar je bent gekomen, maar kijk ook om je heen of er iets is waarin je je graag verder wilt ontwikkelen. Waarschuwing: er wordt te veel vastgehouden aan de huidige situatie. Natuurlijke evolutie wordt zo echter belemmerd, leidend tot stilstand. Barbara: laten we dan morgen een brede, ruime visie houden van een nog veel betere toekomst voor Nederland en alle Hoogste Goed volgens het Hoge Plan, i.p.v. datgene terug te willen wat er was voor de Corona (wat de meeste mensen nu willen). Affirmatie: ‘ik sluit mij aan bij Hoge Drang tot Groei en Expansie’. 3) Troevenkaart ‘Lust’: brengt een stroom van goddelijke energie teweeg, bevat de Heilige Graal die overloopt van levensenergie (dus levendigheid: wat we graag willen voor de coronasituatie). Lust gaat over sexualiteit en lichamelijkheid, maar in brede zin ook over de diepe aanvaarding van je leven op aarde, over de overwinning van beperkende normen die je zijn opgelegd door allerhande morele autoriteiten buiten jezelf. Advies: leef je leven levendig, gepassioneerd, hartstochtelijk, vol vuur en overgave! Geniet van je lichaam en het leven op alle mogelijke manieren! Dit bevordert je creativiteit, spontaniteit en levensvreugde. Voor wie bereid is alles te geven en helemaal op te gaan in een bepaalde opdracht of onderneming, openen zich geweldige mogelijkheden. Accepteer de kanten van jezelf die sociaal minder worden geaccepteerd. Treed de wereld tegemoet met je goede en slechte kanten. Affirmatie: ‘het is heerlijk om helemaal mezelf te zijn’. Deze tekst is gemaakt op basis van ‘Dieptevisie: De Crowley Tarot volgens René Argonijt ‘, www.zinzinzin.nl .

______________________

BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Wat was het weer bijzonder om met jullie het Licht te transmitten! Aan het begin heb ik ons grote Lichtveld gezien met een mooie lichtzilveren glans, veel resonantie en liefdevolle verbindingen op hart- en Zielsniveau. Prachtig!

Toen ik Nederland in mijn aandacht heb genomen, heb ik een aantal grote, brede cilinders van grijze en zwarte rook gezien, die omhoog gingen maar tegelijkertijd grote gebieden donker maakte (zo onwerkelijk op zo'n stralende, zonnige dag!). Er was dus een grote, ingrijpende reiniging gaande en mede daarom hebben de Gidsen ons vast geadviseerd om vandaag naar Nederland te transmitten. Er tussenin waren wel lichte gebieden. Ik was een tijdje bezig om vanuit ons groepsveld het Licht te transmitten naar die donkere rook en er waren ook Engelen en andere Lichtwezens bezig met de transformatie ervan, waardoor het op den duur lichter werd. Ik ben heel blij dat we konden helpen bij deze transformatie voordat het zich kon manifesteren in allerlei ‘donkere’ vormen en processen!

Op een gegeven moment heb ik het gevoel gekregen om heel Nederland liefdevol te omhelzen, en toen viel er een hoekige geometrische vorm naar buiten (die niet resoneerde met liefde).

En ik heb gezien dat er ook zoveel deva's en lieve kleine lichtwezentjes aan het helpen zijn; velen van hen zijn verbonden met de miljoenen bloemen (ook daarom is het een goede timing dat deze uitdagende situatie in het voorjaar is begonnen).

Toen ik even Wim, Elisa en Lidia in mijn aandacht heb genomen, heb ik prachtige, transparante golven van energie vanuit het centrum van Nederland naar buiten zien gaan, symmetrisch naar alle kanten (wij wonen alle vier in de buurt van Utrecht)!

De ziekenhuizen nam ik waar met minder intens rood en met meer rust en vrede dan tot nu toe. Ik blijf hen met zacht Licht en liefde omhullen.

Ik was ook veel bezig met het uitstralen van dankbaarheid en waardering voor al dat goede dat in deze coronacrisis naar boven is gekomen. Datgene wat je waardeert en waarvoor je dankbaar bent, wordt vergroot - volgens de wetten van creëren van je werkelijkheid! Zo mooi dat zoveel mensen nu bezig zijn vanuit hun goedheid en hun hart, erover nadenken hoe ze anderen (en de wereld) kunnen helpen, iedereen op zijn eigen manier en volgens zijn eigen talenten en kunde!

Ik kreeg ook de gedachte dat ik in het bijzonder trots ben op Nederland. De regering neemt vele wijze beslissingen en handelt niet vanuit paniek. Ze laat zich goed adviseren door de deskundigen, doet wat zij kan om de gevolgen van deze situatie voor de burgers te verzachten en rust, focus en orde te bewaren.
De zorgverleners maken veel extra uren en zijn vaak heroïsch bezig, en krijgen zoveel steun, attentie, waardering en liefde van de bevolking! Ik vond het wonderbaarlijk hoe snel zoveel extra bedden er werden ‘getoverd’ in Ahoy op de meest dramatische momenten (toen het aantal zieken op IC-afdelingen snel groeide)!
Al die prachtige initiatieven die mensen vanuit hun hart doen: gratis bloemen voor bejaarden, gratis auto’s en maaltijden voor de zorg, optredens van cabaretiers buiten, mensen die normaal de kostuums voor theaters maken en die nu mondkapjes gaan naaien! Ik waardeer het enorm dat zoveel wetenschappers en deskundigen bezig zijn om goede uitkomsten en oplossingen te vinden. Tachtig organisaties werken aan uitvinden van goede vaccins. Ik hoorde gisteren dat een bepaald middel tegen hoge bloeddruk wordt toegepast, want het biedt opluchting aan de longen etc etc.
Zoveel verschillende kerken en religies bieden nu hulp voor diegenen die ziek, bang of overleden zijn!
Ook gaat mijn dankbaarheid en waardering uit naar alle boeren, die in zo'n klein land zoveel voedsel kunnen produceren (zelfs zoveel extra voor export) dat we in deze uitdagende situatie niet bang hoeven te zijn dat we voedsel te kort komen!
En zoveel Licht, liefde, vrede, heling, hoge inzichten die allerlei Lichtwerkers blijven toevoegen aan deze situatie door hun initiatieven en verbondenheid!
Zo mooi allemaal en zo ontroerend!

Ik denk dat dit de zaadjes zijn die door vele jaren heen gezaaid zijn door allerlei soorten Lichtwerk van mensen met een Hoger Bewustzijn en een ontwaakt hart, in samenwerking met vele Gidsen, Engelen en Lichtmeesters van de Hoge Goddelijke dimensies! Zaadjes, die nu ontkiemen!

In de tweede helft van de transmissie heb ik de visie getransmit dat al dat moois, de hartelijkheid en de goedheid die nu naar boven zijn gekomen, ook blijft na de coronacrisis, en zelfs expandeert, het ‘nieuwe normaal’ wordt en vele prachtige, nieuwe, liefdevolle vormen aanneemt in allerlei structuren en sectoren in de maatschappij en op Aarde! Dat de mensen er voorgoed door getransformeerd worden en voorgoed wakker zijn geschud vanuit hun oppervlakkige, op consumptie en ‘zintuiglijke prikkels’ gerichte levens en dat zij hun Ware Hoge Zelven worden, levend vanuit hun ware levensmissie met diepe vrede, liefde en een gevoel van innerlijke vervulling! Dat de maatschappijen overgaan naar de nieuwe organisatie- en samenwerkingsvormen volgens de Hoge Zingeving en het Hoge Bewustzijn, met heel veel liefde en ware, diepe gevoelens van geluk!

Ik zie dat dit gedachten zijn die bij mij ontstonden tijdens deze transmissie. Dat is dan in lijn met die tarotkaart van ‘wetenschap ‘ die ik voor deze transmissie gisteren heb getrokken... Aan het einde van de transmissie werd de energie van Nederland lichter, ik heb mooi roze licht gezien en hier en daar energiebloemen die zich aan het openen waren!

Dank jullie wel voor zoveel mooi Licht, goedheid, zuiverheid en liefde! Hele mooie, Lichtvolle, zonnige dagen gewenst en graag tot dinsdag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie door Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl