Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland van 19 maart 2020


Reacties

BARBARA

Lieve Lichtworkers,
Wat een prachtig en groot groepsveld vandaag: uitgestrekt tot ver voorbij de grenzen van Nederland! Vredig, Lichtvol en helder: het voelt voor mij als het thuis dat ik ken van de Hogere Spirituele Dimensies! Heel mooi en heel goed gedaan!

Ik heb gevoel gehad dat er vandaag veel liefde gevraagd werd, daarom heb ik veel liefde (vanuit ranthia en fullonia) naar jullie getransmit , zodat het vermenigvuldigd kon worden voordat het naar buiten straalt. Vele Engelen en Devas - die nu extra overvloedig aanwezig zijn bij alle bloesems in Nederland - deden met ons mee. Vele prachtige frequenties van harmonie en schoonheid werden via hen toegevoegd aan onze transmissie!

Ik heb draaikolken van energie gezien op vele plaatsen in Nederland die lage frequenties en Corona turbulenties aan het inzuigen waren. Hier en daar werden de oude, scherpe energiestructuren afgebroken, versmolten en vervangen door harmonieuze, zachte frequenties van ons groepsveld.

Ik heb ook hier en daar reiniging zien optreden binnen onze transmissiegroep; hoe een aantal dichte energieën werden weggenomen van onze energiesystemen en hoe de bijzondere, nieuwe hoge energiepatronen werden geplaatst, vooral in onze hoofden.

In de ziekenhuizen heb ik minder rode kleur gezien dan vorige keer, maar meer roze tinten van liefde en schitterende Lichtenergiepatronen, die daar meer opluchting brengen en helderheid toevoegen aan medische beslissingen en handelingen.

Ik heb doorgekregen dat grote delen van het publieke leven werden stilgelegd om ruimte te maken voor de belangrijke, ingrijpende processen om de maatschappij op te tillen naar een volgend evolutieniveau- volgens het Hogere Plan voor de mensheid en de Aarde. En dat onze transmissies deze processen versnellen, zodat deze overgangsfase korter gaat duren. Ik heb het hier en daar energetisch ook zien gebeuren tijdens onze transmissie: hoe de bestaande structuren zich sneller gingen herorganiseren en hergroeperen in mooiere, harmonieuzere, coherente patronen onder de invloed van ons groepslicht!

Ik heb ook doorgekregen dat onze transmissiegroep niet alleen bijeen is geroepen voor transformatie van de Corona-situatie, maar dat het goed is ook daarna met de transmissies door te gaan naar de belangrijke maatschappelijke doelen: zoals het verlichten en oplossen van pijn, angsten en lijden, het verhogen van het bewustzijn, het stimuleren van doorbraken in ideeën en uitvindingen, het ontdooien van bevroren harten etc.. En dat er ook een grote ‘beloning’ voor ons is!

______________________

MARJOLIJN

Ik heb 50 min. lang mee kunnen doen, vanaf het begin geteld. Gesteund door Orin die veel Licht naar me toe haalde. Er was een grote schoonmaak gaande. Boenen, poetsen, vegen. Op aarde, in ons, en om ons heen. We werden gereinigd van aangeplakte vervuilende energie. De bewolking in de lucht was er, maar ik kon met mijn handen er gaten in trekken en het Licht naar beneden halen, verspreid, op allerlei plekken. Overal kwamen stralen Licht naar ons toe.

En het werd schoner en schoner en blijer en blijer om ons heen. De mensen raakten bevrijd, er was opnieuw genieten, zorgeloosheid, bewustzijn over de vrijheid die we ineens zoveel meer konden waarderen. En we proostten met elkaar op het Leven, vielen elkaar in de armen, en herenigden ons.

Dank allemaal, voor de mooie energie, voor het verbindende veld. Het is zo fijn en troostrijk me hierop aangesloten te weten.

______________________

ANONIEM

Een mooie meditatie. Ik zag mensen lachen, elkaar omhelzen, plezier maken.
Ik zag een groeiend vertrouwen bij de zorgprofessionals.
Ik zag allemaal hartjes rondvliegen in stadshart Utrecht. Alsof iemand alsof met een soort bellenblaas allemaal hartjes de wereld in zond.
Ik zag vele engelen die ons begeleiden en veel lichtwerkers die hun licht en frequenties bundelen waardoor licht en liefde meer dan exponentieel expandeert.
Ik kreeg zin om een vakantie te boeken aan de Middellandse zee en een dansvakantie. En dat ga ik ook doen in het volle vertrouwen dat dat gewoon weer kan.
En ik zag groeiend bewustzijn bij de mensen.
En ik voelde mij dankbaar, dankbaar voor de meditatie en dankbaar voor de schone lucht die nu voor mij en vele anderen extra (overvloedig) aanwezig is.


BARBARA

Deze Ridder (zie de foto) is op mijn Pad gekomen na onze laatste 'Groepslichttransmissie naar de corona situatie'. In het verlaten centrum van Utrecht was hij nu zichtbaar geworden en kon ik hem voor het eerst opmerken. Het voelt dat hij een boodschap voor mij heeft.

Ons laatste boek heet 'Ridders van Licht' en gaat over het zoeken van de Heilige Graal voor de zieke maatschappij en voor jezelf, en om onderweg daar naartoe de kwaliteiten van moed, kracht, inzichten, betrouwbaarheid, vindingrijkheid, doorzettingsvermogen en ware nobelheid te ontwikkelen. Het gaat over jezelf overstijgen in de richting van meest wezenlijke Hogere Doelen en je Hart openen voor hogere vormen van onvoorwaardelijke liefde en compassie. Het gaat over trouw zijn aan je Hogere Idealen en te blijven staan (en gaan) voor dat waar jij in gelooft - ook als de hele wereld om je heen schudt, valt en op zijn kop staat. Dat is nu een bijzonder actuele boodschap!... De maatschappij heeft nu extra hard al haar Ridders nodig: op vele plaatsen en in vele sectoren! De oude, ervaren Ridders en de nieuw ontwaakte: trek je eigen Excalibur uit de rots! Echt, je heb die kracht in je! Het gaat je lukken!

Het boek gaat ook over de toekomst waarin de zwaarden alleen nog maar van kristal zullen zijn. En dat beleef ik nu al tijdens onze 'Lichttransmissies naar de corona situatie' in de sterke groep van 18 geavanceerde light body Lichtwerkers! Ik houd mijn 'zwaard van bergkristal ' in mijn rechter, gevende, hand die een baken van Licht uitstraalt! Ik heb grondende zwarte, rode, en bruine kristallen bij mijn voeten, de beschermende kristallen om mij heen en ik stem mij af op alle steun en spirituele leiding van de Hogere Dimensies. Ik activeer al mijn Light Body centra, de toegangspoorten tot mijn Ziel en Monade. En samen met de groep voeg ik vele verschillende Hogere Frequenties toe aan de corona situatie om deze te transformeren in hogere, harmonieuze, liefdevolle, Lichtvolle energiepatronen, want vormen en manifestaties volgen de onderliggende energie. En van de harmonieuze, Lichtvolle energie ontstaat altijd - op ten duur - iets harmonisch, moois en goeds. En ook iets met diepgang en van langdurige essentiële waarde!

Je bent hartelijk welkom om op afstand mee te doen met onze Lichttransmissies: door je intentie, je eigen meditatie of door één van mijn audio albums (zie onze webwinkel).

Het boek 'Ridders van Licht' door Barbara Borecka en Rene Argonijt de Groot is bij ons verkrijgbaar inclusief gratis audio album 'Personal power' - dat in deze tijden extra goed van pas komt!

Heel veel sterkte, vertrouwen, innerlijke rust, veiligheid en het Hoogste Goed voor iedereen! Het komt allemaal goed en het gaat ons lukken!

In Licht en Liefde, Barbara Borecka .

______________________

Klik hier voor de Tarot legging van Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl .

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl