Groep Lichttransmissie naar de situatie in Nederland op 17 maart 2020

BARBARA

Wat een indrukwekkend groot Lichtveld was er vandaag tijdens onze transmissie naar de corona situatie in Nederland! En zo vredig en helder! Het eerste wat mij opviel was de diepe rust boven Nederland, die nodig is voor vele diepgaande processen (zo voelde het voor mij). Daarna heb ik kleuren gezien, vooral oranje en geel, en hier en daar grijsgeel dat door ons Licht lichter werd gemaakt. Er was ook veel mooie liefde aanwezig en getransmit!

Ik heb zeer grote, wijze Lichtwezens (Licht Meesters?) gezien die van boven op Nederland hele kleine korreltjes aan het strooien waren (soort van nanorobotjes) die zich overal verspreidden en de viruskiemen aan het doorslikken waren. En ook een soort zandkleurige korreltjes die de donkere plekken gingen vullen en lichter maken. Deze Lichtwezens verspreidden ook vele prachtige regenbogen van Licht!

De ziekenhuizen die ik gezien hadden een intens rode kleur, die zachter en minder werd in de loop van de transmissie. Ik heb het gevoel gehad dat de ziekenhuizen veel meer Lichttransmissies nodig hebben om helemaal te transformeren.

Aan het einde van de transmissie heb ik vooral spirituele blauwe en paarse tinten gezien: ik denk dat het te maken heeft met ‘naar binnen gaan’ en diepe spirituele, bezielde processen. Ons Licht kan het allemaal moeitelozer maken: ik heb de nieuwe vreugde aan het einde van de transmissie gevoeld en de nieuwe, stralende Lichtfrequenties in mijn energielichamen. Ik heb ook nieuwe inzichten gehad en een aantal verrassende, doorbrekende antwoorden op mijn persoonlijke vragen aan het Universum. De Lichttransmissies zijn altijd ook verrijkend - op de één of andere manier - voor iedereen die eraan deelneemt!

Daarna heeft Universum mij nog extra beloont door een prachtig zonsondergang en de heldere sterren van Orion, Sirius en een grote planeet!

Wij gaan graag ermee door! En je bent ook zeer hartelijk welkom op de vervolgtransmissies!

In Licht en Liefde, Barbara Borecka.

______________________

TAROT

De intentie van de transmissie en de energie van de groep zijn heel goed. Goed is ook de richting van de actie: de Schijven Aas als context wijst op het maken van een connectie tussen hoge energie en de aarde - en dat is waar het om te doen was. Ook goed is de kaart in de wortel, Arbeid, want die geeft aan dat de transmissie werkzaam is op de langere termijn. En hartstikke goed is natuurlijk de Toren in het centrum, die aangeeft dat er flink wat verschoven is aan energie, ook heel dicht bij het aardse vlak.

Om het resultaat te vergroten adviseren de tarot-Gidsen bij vervolg transmissies de nadruk meer te leggen op het positieve en minder laten blijven hangen in het serieuze. Minder Wat-Er-Is en te meer Wat-Je-Wilt (om in de woorden van Abraham te spreken).

Samenvattend: het blijkt dat het middel dat jullie inzetten krachtig is en echt wel wat teweeg kan brengen (Toren), maar er mag nog wel wat gefinetuned worden aan het richten ervan.

Door Rene Argonijt, http://www.zinzinzin.nl .

______________________

MAARTEN

Zeer veel dank voor de instructies. ik moest even opstarten maar met een CD van Barbara op de achtergrond is het goed gelukt. Mooi en licht energieveld met elkaar!

Ik had een beeld van het virus dat als een vliegende schotel op aarde wilde landen om ons iets te zeggen. Dat heb ik ook wel eens met graancirkels trouwens. Heb soms het idee dat ik de taal, die zij spreken, kan ontcijferen.

Anders gaan leven is wel de boodschap en het virus lijkt er voor te zorgen dat we dat ook doen. Dus het 'landt' in een taal die we (kunnen) begrijpen. Dat is wel een harde boodschap, maar het lijkt alsof we die beter gaan begrijpen. De Chinese president heeft al opgeroepen (begrijp ik) om plant-aardiger te eten. Enfin, dat was dus mijn beeld.

Veel liefs en licht aan de hele groep!

______________________

MARJOLIJN

Dank jullie wel voor het initiatief en de mooie energie! Ik heb me verbonden gevoeld en steeds op jullie afgestemd, ook als ik wegraakte van de eerste intentie. De mensen in mijn veld genomen die in me op kwamen, het grotere gebeuren, de genezing, het Licht, de Liefde, de wens dat datgene gebeurt wat gebeuren moet, op een zo mild mogelijke manier.

Om 10 voor twee stond mijn wasmachine als een gek te schudden (centrifugeren) en ik resoneerde erop mee, dat alles door elkaar geschud werd en in kleine stukjes Licht uiteenviel, zich verspreidend over de aarde. Het stelde me gerust, en ik moest erom lachen, mijn hele huisje stond mee te schudden en ik liet het in mij nog verder versterken.

Daarna zag ik ineens weer een opening in Portugal, waar ik grotendeels verblijf, met iemand die al in het begin op mijn pad kwam en ik nu zijdelings volg. Een mooie energie zit daaromheen, ook de plek die hij me aanraadde om te bezoeken kwam weer helder terug. Zuivere intenties en misschien wel het doel van mijn vertrek naar een ander land.

______________________

ANNE

Ik haak graag weer aan bij de volgende transmissies. Heel fijn om je zo samen te weten. Heel krachtig! En oud vertrouwd…. De eenheid in de diversiteit is voelbaar. Ik ervaarde ook enorm de kracht van adaptiviteit: meebewegen met dat wat zich aandient i.p.v. er tegen te vechten. Ook de dansend coronabeelden die je steeds op TV ziet kwamen langs, ze nodigen uit tot letterlijk dansen en meebewegen. Hallo, ik zie je. je bent er, je hoeft niet weg, ik verhoud mij ertoe.

______________________

ANONIEM

Ik wil wel anoniem reageren. (mijn angst is dat mijn ervaring verkeerd geinterpreteerd wordt (door niet-spirituele gelijkgestemde mensen).

In tweede instantie zou ik niet meer mee hebben kunnen doen, omdat ik kinderen opvang. Voor jou was dit nog niet bekend, waar ik achteraf heel blij om ben.
Rond 13:00 uur werden de kinderen heel rustig en gingen ze naar hun eigen speelplek in huis. Ik voelde dat ze zichzelf gingen vermaken....en zo kon ik toch nog aan de transmissie deelnemen.

Mijn ervaring: dat vrijwel vroeg in het begin, ik in een paarse licht - donkerblauw/frequentie was, In de energie zat Barbara links van mij en rechts zat Lidia. ik tunede in op Frequenties van Visie en Precisie: Qua het gebeuren in Nederland: "alles verloopt zoals het verlopen moet, de bedoeling is." Ik ervaarde ook een rust in de energie. Deze healing m.b.t. het coronavirus met z'n allen werkt op het DNA, oude wonden komen naar de oppervlakte en (kunnen)worden geheeld. Het dna van het Land, maar ook als individu."

Tot slot heb ik nog de intentie hierbij uitgesproken op "Dat alles mag gebeuren wat het Hoogste Goed van ons allen dient".

Persoonlijke noot: het was alweer lang geleden dat ik meedeed in een Groepstransmissie. ik vond het heel fijn om dit met deze groep te doen!

Veel licht en liefde ook voor Basia, een mooi initiatief van jullie.

______________________

ELISA

Het was een mooie transmissie. Er was zoveel licht, echt heel mooi. Ik heb het gevoel dat we een hele mooie bijdrage leveren aan de wereld. Ik zou graag donderdag weer transmitten.

Ik denk dat het heel goed is bij de volgende transmissie naast Nederland ook extra licht ter ondersteuning naar ziekenhuis en zorgprofessionals te sturen.


Bijzonder zonsondergaang na de transmissie, en daarna de heldere sterren van Orion en Sirius!
______________________
vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl