Groep Lichttransmissie naar de situatie in de Wereld op 16 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik heb zoveel diepe rust en vrede ervaren aan het begin van onze wereldtransmissie: prachtig! Het voelt helend en het laadt op!

Ik heb ook vrij veel oranje kleur met wat geel gezien en verschillende laagjes van energie rondom de Aarde met hier en daar draaikolken van energie. Het is dus nog geen harmonieus geheel, maar een energiestructuur met veel verschuivingen. Daarbij helpen vele Lichtwezens, want er is veel liefde nodig.

Op een gegeven moment werd ik opgetild naar een Hoger Niveau waar drie wijze LichtMeesters zaten. Ik heb het gevoel gehad dat zij de processen op Aarde van boven begeleiden en dat voelde geruststellend. De kleuren van het energieveld van de Aarde gingen veranderen naar steeds mooier, lichter geel en wit. Bovendien heb ik ook de frequenties van vreugde gevoeld! Ook de eerste frequentie van schittering werd zichtbaar.

Daarna heb ik een gevoel gekregen om de hele Aarde tussen mijn handen te plaatsen en op te laden met de helende energie van mijn handen en mijn hart, tegelijkertijd.

Het is heel mooi om te zien hoe de natuur reageert op onze transmissies. Er kwam toen een kleine vogel heel dichtbij zitten - tot op een halve meter afstand van mij - en hij bleef voor een tijdje bij me! Andere vogels zongen in de achtergrond.

Aan het einde van de transmissie heb ik vrij veel blauwe en indigo tinten gezien!

Ik heb het gevoel dat onze transmissies niet alleen naar de coronasituatie gaan, maar ook helpen bij vele andere ingrijpende processen die nu gaande zijn voor de Aarde en mensheid! Dank jullie wel voor de prachtige Lichtbijdrage en graag tot de volgende transmissie zondag!

En morgen komt de extra transmissie naar een ziekenhuis in Nederland en naar de light body hulpverlener daarin!

In Licht en Liefde, Barbara.

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl