Groep Lichttransmissie naar de situatie in de Wereld op 14 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

De transmissie naar de hele wereld was heel bijzonder! Ik merk dat het belangrijk is om flink in de light body te expanderen ( ver voorbij 100 m cocon): dat gaat veel makkelijker vanuit onze grote groepsveld met light body gridwork en ook vanuit sommige expanderende frequenties en ‘ selfexciting’!

Ik heb veel van indigo en paarse licht tinten gezien aan het begin ( dus o.a. de straal 7 van transformatie en manifestatie van hemel op Aarde).
De eerste wat mij was opgevallen was een grote grijze wolk ergens aan één kant van de Aarde, meer te noorde, ik was een tijdje bezig om het omringen met Licht en daarin de stroming te brengen.

Verder heb ik hier en daar gereisd in het energie veld rondom de Aarde. Dat lijkt nog geen harmonische, energetische geheel: er zijn nog oude energieen aanwezig en steeds meer van nieuwe frequenties die zich aan het hergroeperen zijn en steeds meer ruimte aannemen. Ik krijgt door: ‘dat wat toch al aan het stervende was is nu in de fase van opgeruimd te worden, en ruimte maken voor het nieuwe’. En in de nieuwe energieen zie ik opvallend veel vreugde ( en gisteren heb ik ook van Tarot o.a. de vreugde kaart gekregen voor de transmissie vandaag)!

Er is heel veel liefde en harmonie gevraagd voor deze ingrijpende processen: en dat ben ik aan het transmitten ( ook via de straal 2, hart centras en de frequenties van harmonie).

Ik heb ook vrij veel van straal 5 waargenomen:’ het Licht van het ware’: er is ook een grote opruiming gaande van allerlei illusies, om veel meer te gaan leven vanuit de ware kern, onze essentiële waarden en diepe waarheden.
Ik zie dus dat er vooral veel goede aan het gaande is en vele Engelen, LichtMeesters en Gidsen zijn overvloedig aanwezig!

Ik heb ook een beeld gehad van de Planetaire Logo’s, de Ziel van de Aarde: een prachtig liefdevol wezen die ging van zich afschudden allerlei ‘stof’! En hetzelfde in de mensheid: heb ik soort van schuddende, bevrijdende bewegingen gezien.
Ergens einde van de transmissie heb ik een gevoel gehad om beroep te doen op ‘karma van genade’ voor de mensheid en dieren, om alle ingrijpende processen te verzachten, vergeving stimuleren, karmische ballast oplossen. Wij hebben vroeger ermee gemediteerd in geavanceerde Light Body groepen tijdens onze bijeenkomsten ‘Poort van Licht voor entiteiten en Dwalende Zielen’.

Ik blijf genieten van ons prachtig, uitgestrekt groeps Licht, verrijkt door het allicht van vele lieve Lichtwezens die bij ons zijn! Het voelt als thuis! Dank jullie wel! Ik zie ook dat wij flink erin groeien, allerlei healing en persoonlijke steun ontvangen etc!

Graag tot de volgende transmissie donderdag !

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

MARJOLIJN

De transmissie van vandaag kwam voor mij moeizaam op gang. Veel zware energie. Besef dat de wereld voor een groot deel uit water (oceanen) bestaat. En de mensheid voor een groot deel uit water (bloed etc) bestaat. En het virus via waterdeeltjes (hoest, niezen) verplaatst wordt. Ik heb een grote emmer over de wereld uitgegooid, en golven van reinigende energie. Waarmee zware, vastzittende energie losgemaakt en -geweekt werd en er ruimte kwam voor een nieuwere, schoen wereld. Het loslaat proces viel niet mee. Oude krachten verzetten zich. Ook in mij, weerstand. En daarna dan toch na veel moeite toegang tot de grote bron van Licht, opgenomen zijn in een veel groter veld. Vertrouwen, niet weten hoe/wat/wanneer, maar in vertrouwen dat het komt zoals het komen mag, op een tijdstip dat kloppend is en ons nu nog in geduld en overgave op de plaats houdt. Voorwaar, niet eenvoudig, maar we houden vol! Dank voor de verbinding, aan deze groepsdeelnemers, en aan het universum, de Lichtwerkers en ieder die zich verbonden weet in het grotere gridwerk.

Hartegroet, Marjolijn

______________________

Anne

Ik vond het weer een hele fijne meditatie deze keer, juist ook omdat we nu heel bewust op de hele wereld in relatie tot de Corona in onze aandacht nemen. Ik plugde daarmee heel natuurlijk in op het wereldwijde LB-field EN op het wereldwijde GAIA-field van Otto Scharmer (wellicht bij je bekend van de Theroy U), en waar we momenteel gedurende 14 weken ook met de Coronacrisis via Zoomsessies eens per 14 dagen (met zo’n 5000 mensen) samenkomen en ontdekken hoe ieder voor zich en wij allen samen ‘prepared’ zijn voor deze grote maatschappelijke opgave, ook voorbij de Corona crisis, als mega-wake-up kans dus!
Zie https://www.presencing.org/news/news/gaia-global-activation-of-intention-and-action en een paar van zijn recente artikelen: https://medium.com/presencing-institute-blog/eight-emerging-lessons-from-coronavirus-to-climate-action-683c39c10e8b en https://medium.com/presencing-institute-blog/a-new-superpower-in-the-making-awareness-based-collective-action-83861bcb9859.

Otto Scharmer spreekt altijd over Open Mind - Open Heart - Open Will (zie de bijgaande 2 afbeeldingen uit de 1e Zoomsessiie, met de kernwaarden Curiosity - Compassion - Courage, en de maatschappelijke vertaling daarvan) en ik koppel dat dan 'als vanzelf' aan Divine Will (Grote Beer), Divine Love (Sirus) en Divine Intelligence (Pleiades) van Orin. Met name bij dat laatste voel ik hoe belangrijk het is dat we wereldwijd nu onze collectieve intelligentie moeten en kunnen inzetten om de Corona-lijn die we nu collectief lijken te kunnen laten afbuigen, ook voor andere lijnen (zoals de klimaatlijn, die armoede/verdelingslijn etc) ook zo proberen om te buigen naar een voor ieder volhoudbare toekomst, inclusief Moeder Aarde.
Tot de volgende keer!
In licht en liefde, Anne

______________________

Annette

Wat is onze transmissie elke keer weer een prachtige, bekrachtigende ervaring! Hierbij een gedeelte van mijn ervaring van vanmiddag. Misschien hebben jullie er iets aan: (zo niet, is het ook goed)

Ik zag oa de longen van de mensheid omgeven door stralend witte, zuivere energie: (corona is immers een ziekte van de longen (longontstekingen en klonteren van de bloedtoevoer)). Vervolgens zag ik de besneeuwde toppen van de Himalayas (heldere zuivere lucht / adem van de wereld) en de oerbossen (Amazone, Azië) die overal gekapt worden: de toevoer van voedingsstoffen in deze gebieden die zwaar geblokkeerd is waardoor deze "longen van de wereld" afsterven.
Dit heb ik een hele poos in mijn aandacht gehouden - in ons stralende gezamenlijke energieveld - in relatie tot het bewustzijn van de mensheid: met de stralen 1,2 en 7. Vooral straal 2 bleef "aan". Veel hulp van Meesters, Engelen etc. Boodschap: de wijsheid en kennis van de inheemse bevolking van deze gebieden dienen weer gerespecteerd en geëerd te worden, willen wij overleven.

Op ong. 1/3 van de transmissie word ik altijd opgetild naar weer een hogere dimensie met nog meer Licht en Schittering en dan een en al Rust en Sereniteit. De transmissie eindigde met "We are Stardust we are golden and we want to get back to the garden.."(Vrij naar Joni Mitchell)
Tot donderdag!
Lichtgroeten, Annette D.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl