Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa op 12 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Wat was het weer mooi en fijn om samen met jullie het Licht te transmitten!!! Ons Lichtveld voelde voor mij krachtiger dan vorige keren; misschien door Pasen!... Maar vast ook door de toegenomen invloeden van de Grote Beer, die frequenties van alle zeven stralen van de Hoge Wil transmit!

Ik heb aan het begin mooi rood-paars Licht gezien, dat steeds lichter aan het worden was. Ik heb gezien hoe nieuwe energielaagjes en dimensies zich aan het openen waren in het Lichtveld over Europa en hoe zich daarboven een onregelmatige bol van een stralend Licht begon te vormen en te groeien door de Lichtfocus en de vele resonanties in ons grote groepsveld! Zulke concentraties van Licht kunnen alles naar een nog hoger niveau optillen - zo voelde het voor mij.

Ik heb ook een enorme, prachtige Engel gezien van het witte Licht! Boven Italië waren de vierkanten (die ik tijdens vorige transmissie heb gezien) gesmolten tot één onregelmatige energiestructuur en er werd daar in de buurt een soort van energiegat zichtbaar (misschien een energie portal?)

Ik heb doorgekregen dat deze coronasituatie er is om ‘het goede in mensen naar boven te brengen.’

Op gegeven moment heb ik het gevoel gekregen om mij nog meer over te geven en mij te laten dragen door de energieën. Ik ben toen ‘gevlogen’ naar een andere plek waar de stroom blokkeerde en daar ging ik even stoppen om energetisch iets los te maken, uit de knoop halen. Dat was verfijnd precisiewerk. Daarna heb ik, in de beneden liggende energielaagjes, een soort witte mist gezien op vele plaatsen boven Europa. Ik heb toen mooie beelden opgeroepen van een blij, liefdevol en vrij Europa, waarin mensen opgelucht en veilig zijn, elkaar omhelzen, stralen van vreugde en liefde met geopende harten! Waarin ze leven in harmonie met de aarde, de natuur, de dieren, hun Zielen en hun Goddelijke Aard! Onder de invloed van deze beelden begon die mist in beweging te komen en hier en daar te transformeren.

Aan het einde van de transmissie voelde ons Lichtveld zo groot, stabiel en krachtig dat ik ook even de USA erbij in mijn aandacht heb genomen!

Ik voel soms tijdens de transmissies druk in de navelchakra (net als vandaag op een gegeven moment). Dan doe ik extra (gereinigde) kristallen in een heuptasje dat ik op mijn navel plaats, waarna de druk snel afneemt. Mochten jullie dat ook ervaren, dan kunnen jullie alle kleine, gele kristallen ervoor gebruiken (citroenkwarts, geel calciet, rutielkwarts, amber) en ik heb ook hele goede ervaringen met Botswana agaten, vuuragaten en labradoriet (dat laatste gebruik ik altijd ook om mijn aura te beschermen). Soms voel ik ook pijntjes in mijn oksel chakra's; vandaag op gegeven moment in mijn lever chakra, een handbreedte onder de rechter oksel. Ik gebruik dan ook kleine kristallen om deze chakra's te beschermen en te stabiliseren, zoals groene avonturijn en heliotroop.

Zoals ik al ooit vroeger zei, waardeer ik het zeer als jullie mij blijven steunen in de transmissies naar dieren, zodat zij er ook beter uitkomen na deze coronasituatie. Gisteren hoorde ik daar goed nieuws over: omdat de restauranten gesloten zijn worden de meeste kalfjes niet afgeslacht!!! Het is een waar wonder!!!Ik hoop van harte dat ze op een veel betere levensbestemming komen en dat deze trend zich blijft voortzetten! Ik vind het zelf ver beneden het niveau van de mensheid (humanisme) om zulke lieve dieren in het voorstadium van hun ontwikkeling massaal af te blijven slachten. En ik voel ergens dat het de mensheid op een bepaalde manier in wezen heel veel ‘kost’.
Ook hier ligt er een zeer belangrijke rol voor Lichtwerkers om het samenleven in harmonie met alle andere wezens te stimuleren en een goed voorbeeld te geven!

Ik wens jullie een heel stralende, liefdevolle en Lichtvolle Pasen en graag tot dinsdag!

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

MARK

Het was weer een mooie transmissie.
Nadat ik in het begin Straal 1 , de wil , gebruikte om al het oude gedachtegoed te transformeren, kwam daarna Straal 2 de wil tot liefde, die over heel Europa ging en vandaar uit kwam een aspect het licht van de Christus als een soort deken over heel Europa, prachtig zeer verfijnd licht. Dat iedereen aanraakte, niet alleen in hun hart maar ook de aura’s van de mensen lichten op, transformerende hun cellen en DNA.

Alles kwam in ander, zacht licht ,zilverachtig met een beetje goud. Erg mooi om te zien. En dat ging golf na golf over alle landen en het bleef, ook na de transmissie ging dit nog door.

Groetjes Mark

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie door Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl