Groep Lichttransmissie naar de situatie in Europa op 9 april 2020


BARBARA

Lieve Lichtwerkers,

Ik heb vandaag veel zachtheid en verfijning in ons grote groepsveld ervaren! En subtiele energiegolven die zich naar alle kanten naar buiten verspreiden vanuit ons Lichtveld! Mooie zachte, pastelkleuren met veel geel aan het begin, met hier en daar een ovale energievorm met iets dichtere energie. Daarin waren vele lieve kleine lichtwezens aanwezig, bezig met hun taken.Energie was in grote gebieden vredig met steeds meer helderheid.
Ergens bij Oostenrijk voelde het energetisch donkerder en dichter en op een plek in Spanje heb ik een soort van vulkaan waargenomen waarvan de grijze rook naar boven aan het stromen was. Ik denk dat dat een flinke reiniging is (ik krijg nu zelfs een hoestaanval als ik erover aan het schrijven ben...).
Boven Italië heb ik vrij grote, stilstaande energiestructuren gezien in de vorm van vierkante blokken in verschillende maten, die op verschillende manieren met elkaar verbonden waren of elkaar gedeeltelijk overlapten.
Misschien zou Esther via tarot kunnen vragen wat dat precies betekent (of wat de energetische situatie in Italië is).

In de loop van de transmissie kwamen er meer roze en paarse tinten met hier en daar zilverglans! Op een gegeven moment heb ik gezien hoe grijze energieën werden losgetrild van de borstkasten van vele mensen, en naar boven stroomde om getransformeerd en opgelost te worden in het Licht van ons grote groepsveld.

Ik zie dat het Lichtveld van onze groep zich iedere keer verder aan het ontwikkelen is. Er ontstaan steeds meer harmonieuze verbindingen, geometrische patronen en resonanties! En dit keer deed ook duidelijk de Volle Super Maan met ons mee! Gisterenavond heb ik er een sterke verbinding mee gemaakt. Hij was toen vrij oranje en ten oosten, net boven horizon en Venus was hoger in het westen en Orion met Sirius in het zuiden; heel bijzonder en verrijkend om midden in hun transmissies te staan! Ik heb hetgevoel dat ze op nieuwe manieren samenwerken en bijdragen aan de diepe transformaties die de mensheid nu ondergaat.

Eind van de transmissie heb ik prachtig lichtblauw Licht gezien en vier heldere laserstralen van Licht die symmetrisch in vier richtingen naar buiten gingen!

Gisterenavond bij zonsondergang heb ik een inzicht gekregen dat wij Lichtwerkers de maatschappij veel meer beïnvloeden dan we ons realiseren.
Ik zie dat nu ook in de huidige manifestaties. De laatste jaren was ik vaak met een kleine groep mensen in natuurgebieden Nu komen daar veel meer mensen, die net als ik zonsondergangen fotograferen of buiten oefeningen doen (dat doe ik al een aantal jaren), die hun eigen eten meenemen ook (net als ik omdat ik volle terrasjes niet prettig vind) of die zelfs in hun auto’s blijven zitten (wat ik vaak al doe als ik alleen in een eigen ruimte wil zijn op een fijne plek). Het lijkt voor mij dat vele mensen nu, in deze Corona situatie, een aantal van mijn gewoontes van de afgelopen jaren hebben overnomen... Misschien is jullie ook zoiets opgevallen.

Hartelijk dank aan iedereen voor de prachtige bijdrage aan ons Lichtveld! Ik verheug mij op onze transmissie van zondag. Tijdens Pasen is er altijd al heel bijzonder en Liefdevol Licht door de focus op het goede, liefdevolle en Goddelijke van miljoenen mensen op Aarde.

In Licht en Liefde,
Barbara.

______________________

Zie Tarot legging bij de Lichttransmissie door Esther Tophoven, www.bewustzijnscentrumsonora.nl.

______________________

vragen, inschrijvingen en reacties: welkom@schoolvooradelaars.nl